Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Socket AM5-ös ASRock alaplapok az AMD X870E/X870 platformon
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- SSD kibeszélő
- 3D nyomtatás
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
- Ismét kiszáll a tabletpiacról a Google?
-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
intelMMX
senior tag
válasz kalapacsolok #42132 üzenetére
Én azt javaslom, hogy arra a gépre ne költs. Tényleg nekem még rosszabb volt mikor még nem halt be. Szándékosan nem is fejlesztettem két okból:
-Nem éri meg.
-Nem lehet nagyon már.
Amúgy ez volt rövidbe:
1,6Ghz P4,768MB DDR400 Ram @ 266,Shuttle MV43V/N v7.3 lap, meg ami kell a gépnek.
Használtan 25-30ért is kapni egész jó Core 2 gépeket, amik alkalmasak játékra is. Általában az ilyenekben 8600GT van, de szerintem pl egy Radeon 9600hoz képest mindenképp nagy előrelépés.
Esetleg ha türelmesebb vagy akkor még 1 év gyűjtögetés/spórolás és szerintem egy újat is tudsz venni magadnak.
Internetre és az eddig játszott játékokra, munkákra megteszi az a gép. -
intelMMX
senior tag
válasz speedydb23 #42216 üzenetére
Jobb mint a HKC
Hát annyi biztos hogy alaplappal és táppal ne spóroljon senki.
Inkább egyenlőre max legyen gyengébb VGA / a régi VGA, esetleg használjunk integráltat.
Ezeket később is be lehet szerezni. -
intelMMX
senior tag
válasz speedydb23 #42219 üzenetére
Ja úgy jó is. Az FSP az jókat rak össze.
Akartak rám sózni egyszer 5Kért 1 éves 550W-os HKC-t.
Én meg linkeltem egy videót a gyereknek amiben 330W-nál megadja magát. Ja és ugyebár akkor járt le a garancia. Inkább akkor vettem volna 400as LC Powert újonnan. Az se a legjobb, de HKC-nél azért mégis csak jobb -
intelMMX
senior tag
válasz Zsivaagoo #42342 üzenetére
Ismerősömnek 8600GT van és neki azt hiszem jól ment, de azért megkérdezem tőle.
Windows 8at szerintem nem érdemes felrakni, mert én annyira jobbnak nem éreztem.
Na meg ugye a csempe sem egy jó dolog benne.
Skypeon néha azért törüljük az üzenetnapló tartalmát.
32Biten 2GB ramnak elégnek kellene lennie.
Legalább is apám p4 630a mellett dolgozik 2GB DDR400 ram és jól megy (Win7 ultimate) -
intelMMX
senior tag
Egy Core 2 Duo E4300 és egy 8600GT lowon BF3-ra elég nem?
Lényeg hogy 22FPS alá ne igen menjen. -
intelMMX
senior tag
válasz speedydb23 #42399 üzenetére
Csak azért ezzel kérdezem, mert ennél lejjebb nem adok.
Igazából még keresgélek gépeket így használtba. Nincs rá valami nagy keret 25nél többet nem igen tudok rá kiadni.Ramból 2GB DDR2 re gondoltam.
[ Szerkesztve ]
-
intelMMX
senior tag
válasz speedydb23 #42401 üzenetére
-
intelMMX
senior tag
válasz speedydb23 #42404 üzenetére
Naponta nézegetem. Mindenképp egyben kellene, mert ha postán keresztül intézem akkor az lenne drága már mondjuk 2-3 alkatrész után, ha meg bemennék akkor meg a buszjegy.
Most jelenleg gépem sincs, az előzőhöz képest meg egy E4300 is nagy ugrás lenne, de még egy E2160al is jóval előrébb lennék már. -
intelMMX
senior tag
válasz speedydb23 #42407 üzenetére
Lehet, csak nem akarok kidobni postára 4-5ezreket.
Aztán még mindre várni akkor. Néha találok egész jókat, amikhez hozzá se kellene nyúlni, csak mindig közbejött eddig valami (legutóbbi 2 próbálkozásnál) -
intelMMX
senior tag
válasz speedydb23 #42407 üzenetére
Ez szerintetek jó lenne?
24ért 2GB rammal. -
intelMMX
senior tag
válasz speedydb23 #42419 üzenetére
Gagyi a foxconn lap?
-
intelMMX
senior tag
válasz speedydb23 #42421 üzenetére
Igazából ennyiért jobbat nem igen találni.
Engem úgy nem is zavarna ha 667en mennének a ramok. A proci egy P4 630nál mindenképp erősebb .
Így bevallom nekem tetszik, az igényeimet kielégíteni egy normális VGA-val és hát a foxconn lap is az a normális kategória (szerintem). G31 alaplapokkal meg már pofátlanul sokat kérnek
Szóval az van, hogy tetszik meg minden, de már öreg.
Mondjuk Bad Company 2 egy 8400GSel már menne low-mediumon tűrhetően? -
intelMMX
senior tag
válasz speedydb23 #42423 üzenetére
Még van időm elmélkedni...elég sok időm. El nem kapkodom.
Hátha lesz addigra már G31/41es is ilyen árban.
Gépem konkrétan 2 hónapja nincs, olyan amit használni is lehetett, olyan meg már február óta -
intelMMX
senior tag
válasz juve600 #42447 üzenetére
Az a baj, hogy nincs komplett gépe a kínálatában. Igaz hogy lehetne akár ezekből kompletten összerakatni gépet, de csak egy processzor annyi mint most nekem az egész keret egy gépre.
Ezért gondoltam Core 2 re. Úgy gondoltam mindenki most váltogatja le és találok egy nekem valót -
intelMMX
senior tag
válasz speedydb23 #42454 üzenetére
Egy E4300/4500 mennyibe kerülhet kb?
-
intelMMX
senior tag
válasz MZsoltee #42456 üzenetére
Értem
Egy 2 évet még kibírna egy olyan proci becsületesen. Az újonnan megjelent játékokkal nem is szándékoznék játszani. Inkább 2012ig megjelenteket próbálnám ki és netezésre használnám a konfigurációt.speedydb23: Nekem is minél olcsóbban megszerezni a célom Szerencsére ennél már csak olcsóbb lesz. Egy Tua Pentium 3 sem olcsóbb már.
[ Szerkesztve ]
-
intelMMX
senior tag
válasz speedydb23 #42459 üzenetére
Még odébb lesz ez. Azért egy 6os szériának persze jobban örülnék
Amúgy már gondolkoztam az E3300on.Szerk: Gondolom a tulajdonosának tényleg nem kell Ha csak processzor kellene már intézném is.
[ Szerkesztve ]
-
-
intelMMX
senior tag
válasz Rypejakten #42537 üzenetére
Mondhatni azon kívül az összes többi
-
intelMMX
senior tag
válasz holozis_HUN2 #42588 üzenetére
Nem CPU-t akartál írni HDD helyett?
Hát ez így 8GB 1600as rammal elég nehéz 50K-ból. Újonnan legalábbis.
Alaplapnál a jót úgy érted, hogy megbízható, vagy hogy nagyon sok mindent tudjon?
CPU-ból mire gondoltál? Intel vagy AMD? Hány mag? satöbbi -
intelMMX
senior tag
válasz holozis_HUN2 #42592 üzenetére
Ja az úgy már Akkor tudsz válogatni is talán. Bár 2db Sata3 vinyó necces lenne
-
intelMMX
senior tag
válasz membrandj #42633 üzenetére
Csak mondom (vagyis írom) ha nincs rávaló nem vehetünk. Amúgy tudom, azt mondod hogy ilyent érdemes leginkább venni ha van rá keret.
Mondjuk vannak spec igények is. Én pl mindenképp intel procis gépet akarok mATX alaplappal. Aztán alaplappal szemben nekem van még kismillió szempont. Gyártó meg ilyenek....satöbbiWP14 : Az úgy már baba. Na akkor aki majd egy 70-80al tér be errefele, neki már meg is lesz az összeállítás
[ Szerkesztve ]
-
intelMMX
senior tag
-
intelMMX
senior tag
WP14: Igazából nem szükséges újnak lennie.
=HG=: Max keretem 25K. 1-2K + talán még belefér, de mindenképp 30 alatt akarok lenni.
speedydb23 Még meggondolom, de legjobb lenne egy helyről/eladótól megszerezni mindent.
-
intelMMX
senior tag
válasz sketchifun #42646 üzenetére
Ezekkel az a baj hogy kivételesek.
Szóval lehet korrekt volt az eladó és tényleg eladni akarta, de ezt sajnos nem minden eladó követi.
Most ugyanezeket az alkatrészeket én is néhányat felkutattam, de nekem nem állt meg 40 alatt.
Persze azt is bele kell kalkulálni, hogy ha nem egy helyről vesszük az alkatrészeket, annyiszor kell még postát is fizetni. Legalábbis erre fele ez a helyzet
Egy példa erre a haverom 125ös MZ-je. Ebben a megyében 100k fele van, valahol Debrecen fele meg a majdnem tökéletes állapotút vette 40ért -
-
intelMMX
senior tag
válasz crysis88 #42649 üzenetére
Akkor azért olyan alaplapot nézzen, amin van HDMI kimenet is. Jópár alaplap tartalmaz.
Szerintem egy A6nál komolyabb procit nem kell venni.
HD tartalmakkal véleményem szerint a beleépített HD6530D is megbírkózik. Játékra is elég. Nyilván nem ultra grafon, de bátyámnak is az van és BF3 meg Far Cry 3 szépen ment rajta. -
intelMMX
senior tag
válasz speedydb23 #42878 üzenetére
Ez mondjuk kivitelezhető.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ármester
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
Hirdetés
- Mielőtt kérdezel olvasd el a téma összefoglalót!
- Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
- Beárazást kérni a beárazós topikban lehet!
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Autós topik
- PlayStation 5 Pro teszt
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Az AI és a felhő számít, a tiszta energia nem: jó a szén is a tech szektornak
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Viccrovat
- További aktív témák...
- UItra 9 185H / 32GB DDR5 / Intel Arc GPU / 1TB SSD - Beelink mini PC
- i7 es Lenovó IdeaCentre pc
- AKCIÓ!!! GAMER PC SZUPER ÁRON: i5-12400F/14600KF - RTX 3060 Ti - Új 16/32GB DDR4 - GAR/SZÁMLA!!!
- JGamer PC V2 R7 1700 RX 5700 XT 16GB DDR4 512GB NVME 1TB HDD
- Gamer PC , i5 13400F , RTX 3070 , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1.2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest