Hirdetés
- Nyomtató topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szupercsendes táp Seasonic és Noctua együttműködésben
- Milyen monitort vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fujifilm X
-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mathiassa
tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni gépvásárláshoz:
1. Mire fogod használni a gépet?
A TV-re lenne kötve, főleg játékra használnám. A cél, hogy ne kelljen se xboxot, se playstationt venni.
2. Milyen alkatrészekkel rendelkezel most?
Semmilyennel.
3. Milyen alkatrészekre van szükséged?
Mindenre. Mármint a monitor/TV már megvan. Billentyűzetre és egérre nem kérek ajánlatot.
4. Mennyi a kereted rá?
Még nem biztos, ezért szeretnék kérni egy 150 és egy 200ezres ajánlatot is.
5. Mekkora a monitorod natív felbontása? Milyen felbontáson játszol?
FullHDA válaszokat előre köszönöm. Lehet, hogy fogom még a fórumot szennyezni egyértelmű kérdésekkel, mert ez az első gép, amit magamnak veszek.
Nokia 3100 -> 6020 -> 6300 -> c5-03 -> Samsung Galaxy W -> LG Nexus 4 -> Xiaomi Redmi 4X -> Mi A2 -> Google Pixel 4a 5G
-
Mathiassa
tag
válasz #57018880 #44163 üzenetére
Köszönöm a választ neked is és tipukának is!
Nem gondoltam, hogy két ajánlat is lesz, most nekem kell választani.
Annyit kérnék, hogy egy Blu-ray író/olvasót tudnál ajánlani bele. (Nem baj, ha túllépi a keretet.)
+A Gainward GTX760-ból a sima kell vagy a phantom? Melyik jobb?Nokia 3100 -> 6020 -> 6300 -> c5-03 -> Samsung Galaxy W -> LG Nexus 4 -> Xiaomi Redmi 4X -> Mi A2 -> Google Pixel 4a 5G
-
Mathiassa
tag
válasz bluyoo #44241 üzenetére
Köszönöm!
Lenne két kérdésem:
Videókártyában a gtx760 megéri a felárat a gtx660 vagy gtx660Ti-hez képest?
A Corsair vagy a Kingston memória a megbízhatóbb?Gave:
Nem nagy probléma, ha csak olvassa a Blu-rayt, de jobb lenne, ha írná is. (Ki tudja, mikor lesz rá szükség alapon.) Azért szeretnék bele Blu-ray olvasót, mert van egy olyan sejtésem, hogy az xboxONE és a PS4 megjelenése után PC-n is elkezdik néhányan Blu-rayen kiadni a játékaikat.
Nokia 3100 -> 6020 -> 6300 -> c5-03 -> Samsung Galaxy W -> LG Nexus 4 -> Xiaomi Redmi 4X -> Mi A2 -> Google Pixel 4a 5G
-
Mathiassa
tag
válasz Mathiassa #44162 üzenetére
Sziasztok!
Az eddig innen szerzett információ alapján próbáltam összeLEGOzni egy gépet az iponon:
Alaplap: ASROCK B85M-ITX
Processzor: INTEL Core i5-4430
Memória: Corsair Vengeance LP White 8GB 1600MHz CL9
Videókártya: MSI N760-2GD5/OC
Merevlemez: WD 1TB Caviar Blue 7200RPM 64MB SATA3 WD10EZEX
Optikai egység: ASUS BC-12D1ST
Ház: BITFENIX PRODIGY
Tápegység: CORSAIR CX Series Modular CX500MVégösszeg: 237890 forint
Kissé túlléptem az eredeti keretem, de ez főleg a ház miatt van. Az új keret 240ezer. Olyan házat kerestem, aminek a mélysége(külső) nem haladja meg a 40 centit. Sajnos csak ekkora jöhet számításba. Ha az esetleges hibákat ki tudná valaki javítani azt megköszönném.
[ Szerkesztve ]
-
Mathiassa
tag
Sziasztok!
Erre kaphatnék még véleményt? Coolmat ajánlására lehet, hogy inkább a Toshiba HDD lesz, de azt nem tudom, hogy a kinézett VGA belefér-e?
A táp elég lesz, a többi rendben van? Nem értek ezekhez, ezért csak legózgatok.Nokia 3100 -> 6020 -> 6300 -> c5-03 -> Samsung Galaxy W -> LG Nexus 4 -> Xiaomi Redmi 4X -> Mi A2 -> Google Pixel 4a 5G
-
Mathiassa
tag
válasz Mathiassa #46013 üzenetére
Ezt találtam: "The longest GPU's on the market can fit in this case, including the 6990, 590 and 690."
Ha ez igaz, akkor a videókártya hosszával nincs gond. Más gond van? Tápból elég az 500W-os?
A további segítséget előre köszönöm.Nokia 3100 -> 6020 -> 6300 -> c5-03 -> Samsung Galaxy W -> LG Nexus 4 -> Xiaomi Redmi 4X -> Mi A2 -> Google Pixel 4a 5G
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ármester
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
Hirdetés
- Mielőtt kérdezel olvasd el a téma összefoglalót!
- Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
- Beárazást kérni a beárazós topikban lehet!
- Nyomtató topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ukrajnai háború
- Elektromos autók - motorok
- Spórolós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hiányzik a gamer érzés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Előzetes élménybeszámolókon az Avowed
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- AMD Gamer Config: Ryzen 9 7950X3D, 32 GB DDR5, 7900 XTX 24GB, 3TB SSD+ 2TB HDD
- Új, garanciális AMD Gamer Config: Ryzen 5 7600X, 32 GB DDR5, RTX 4070 Super 12GB, 1TB SSD
- ASRock X670E Taichi Carrara + AMD Ryzen 7 7800X3D
- Amd itx félkonfig
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! R5 3600X / GTX 1080Ti 11GB / 32GB DDR4 / 120+480GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest