Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz sum-blink #158048 üzenetére


    (#158048) sum-blink
    SSD-re a az Op. rendszer menjen, és az alap, fontosabb app-ok (pl. böngésző, office, ilyesmik)
    Játékok meg kevésbé fontos programok mehetnek HDD-ra, annyi hogy kicsit lassabban fogsz betölteni, de egy 7200-as SataIII HDD-vel azért vállalható lesz bőven.

    Amit MS weboldaláról letöltesz, az gyakorlatileg egy "próbaverzió" amíg nem aktiválod, ez egy rövid ideig teljes értékűen tudod használni (30 nap talán), utána viszont korlátozva lesznek a beállítások, háttérkép feketére vált, és kapsz egy szürke aktiválja a win-t vízjelet. Kulcsvásárlásra már kaptál tippeket. Ha tényleg legális, jogtisztát akarsz, az ilyen 1-2-3 eurós godoffer, cdkeys, ebay és hasonló kódokat kerüld el.
    Ha annyi is elég, hogy ne rinyáljon a win aktiválásért, akkor jó az ebay és társai olcsó kulcsok. (ezek nem teljesen legálisak, erős szükrezóna, jó eséllyel gond nem lesz velük, családi és baráti körben is van jópár ilyen pár eurós kulcs)

    „És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”

Új hozzászólás Aktív témák