- Milyen videókártyát?
- Apple notebookok
- 3D nyomtatás
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gyári Adreno meghajtóval jelentkezett a Qualcomm
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
diablo666
tag
válasz horush #34454 üzenetére
az a baj,hogy kineztem egy uzletet,ahol eleg jo arban vannak a dolgok es ingyenes szallitas van most a nyaron(es ott pl. nincsenek coolerek,tehat egyedul minosegi tapot kene mas helyrol rendeljek,szallitasi koltseggel az eddigi elkepzeleseim alapjan..)...de azert meg nezelodok...az altalad ajanlott alaplapot is neztem,de csak AMD Phenom II, Athlon II -t ir a kompatibilitasi szekcioban a bolt adatlapjan...amugy en is ezt akartam ,mert ujabb modell,mint amit en irtam es az ar is azonos,de ez elriasztott,de most leesett,hogy ez belefoglalja az x6,x4,x3,x2-t is ugye...?memoriabol 4gb kell ez egyertelmu...
a videokartyat akkor nagyon beneztem gondoltam,hogy 6os szerias ati vgaval mekkora kiraly leszek...de ezek szerint GDDR5-os 450gts kell inkabb...ebben a boltban csak egy gigas van ebbol a tipusbol es eleg draga amugy a 2 cooler az letfontossagu...? fogalmam sincs,hogy milyen hdd-k vannak a gepemben...van egy okori 20gigas,amire az xp-t szoktam rakni s egy kicsit ujabb 320-as...azt hol tudom megnezni,hogy ides vagy satas es a tipusat? mar evek ota nem volt a gep szetszedve,sot nem volt soha szetszedve
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest