Aktív témák
-
lalimano
tag
válasz lumpen_stex #17044 üzenetére
Ez a 400W-os Codegen táp tényleg nagyon brutális.
Én most is egy ilyen tápot használok (hülye voltam, rámsózták ), de a 2,6Ghz-es cerka procit meg a 64Mb-os videókarimat nem féltem. (az adatok meg le vannak mentve egy 500Gb-os külső winyóra, ami külön hálózati áramforrásra van kapcsolva)
Valamennyi védelem tényleg van benne, de az nagyon minimális.
Nem egy olyan történetet hallottam, hogy ilyen táp mindent vitt magával.
Azt mondják kb 1 évet bír, de azzal a konfiggal amit összeírtál még veszélyesebb (valójában kb 300W-ot tud nem 400-at)
Szerintem amint tudod cseréld, mert nem sokkal drágábbak a rendes tápok
Nem hiszem, hogy egy táp miatt megérné bíróságra járkálni (a géped árát se valószínű, hogy visszakapod, mert addigra nem érnek már annyit azok a cuccok)
A lényeg: CSERÉLD LE AZT A CODEGENT, hidd el mindenki jót akar neked, aki ezt mondja
(gondolj csak bele, mennyi fontos adat lehet a winyón -és arra nem szól a grancia legfeljebb adnak egy másik winyót- Én speciel fölkötném magam, ha minden adatomnak annyi lenne)Keresek használt CCFL/UV/Neon csövet inverter nélkül
Aktív témák
- Eladó félkonfig! i9 10900KF/16GB/1TB SSD/1TB HDD/WIN11PRO
- Eladó pcm
- GAMER PC: i5-12400F/14600KF - Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Ryzen PC v3 , R5 4500 , RX 5700 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 320GB HDD
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer PC! I7 10700F / ROG RTX 2070 Super / 128GB + 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest