Hirdetés

Aktív témák

  • Murloc

    tag

    válasz Mr.Rain #15607 üzenetére

    Ha ezt a transzformációt produkálta az Athlon-od, akkor nagyon jó vétel volt, szerencsés vagy. Gondolom azt azért tudod, hogy onnantól kezdve, hogy megrángatod a bajszát, a kapott hőmérsékleti adatok nem mérvadóak, ahogy Buda76 is jelezte. Ezt úgy szokták áthidalni, hogy még feloldás és húzás előtt összevetik a két adatot, megnézik milyen különbségek vannak a nyugalmi és munkás stádiumok közben, aztán így amikor elszáll a maghő adat, lehet következtetgetni.

    @ ShellKretor: Igen, valószínűleg nem egy csúcskategóriás tápról van szó, de az akkor is furcsa, hogy percekig nem indul, utána meg stabil. CPU alulvoltolásából szokott ilyesmi fakadni, de ott általában fel sem áll a rendszer később sem beavatkozás nélkül. Vagy maximum túlmelegedés ami még ilyen tüneteket esetleg előállíthat, de arra sem ez a leginkább jellemző szerintem.

    @ jangoo0007: Jónak tartom kifejezetten az összeállítást ennyiért, de azért azt tudni kell, hogy ettől a videokártyától csodákat nem lehet várni.

    @ Robi95: Akkora felbontáson nem lehet gond egyelőre az új játékoknál sem, de azért eszetlenül nem is érdemes a csúszkákat felhúzogatni, csak abban az esetben, ha látványban is van hozadéka. Ebből adódóan érdemes szerintem mindig az egyéni beállításokkal szórakozni.

Aktív témák