Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • Mangerd

    aktív tag

    válasz gurabli #4024 üzenetére

    Mit szeretnél?
    A Benő és a Samsung is Full HD-s tehát gondolom olyat akarsz.

    Jelenleg 3 21,5-23-as Full HD van, amit ajánlani tudunk, az említett BenQ E2200HD (nem HDA!!!), az LG W2261V és a Samsung 2333SW.

    Ezek nagyon hasonlóak, alapvető különbség, hogy gyárilag a Benőre nincs pixelhiba garancia, így csak olyan kereskedőtől szabad vásárolni, aki vállal rá (pl Hexaa) Egyébként nagyon sok helyen el van fogyva ez a modell, de Hexaa nemrég kapott, talán még van.
    Az LG és a Samsung gyárilag vállal pixelgaranciát, így bárhonnan nyugodt szívvel vásárolható (más gyártónál ez nem mondható el, ezért nagy riszpekt nekik :R )

    A Samsung azért jobb választás, mert kb ugyanannyiért 1,5"-al nagyobb. (mivel a másik kettő 21,5-21,6"-os ez meg 23")

    Ezenkívül nagy különbség nincs a monitorok között, ilyenkor már a design-nak és szubjektív véleményeknek van csak jelentősége, technikailag a különbség minimális.

    Ha nem a Full HD a fontos, akkor van még egy csomó másik (pl: Samsung 2233BW, 2233BWL, 2243BW, T220; LG W2252TQ, W2242T)
    Az általad említett márkák nem vállalnak pixelgaranciát, ezért vásárlásuk csak olyan helyről ajánlott, ahol vállalnak rá garanciát. Talán ezért se veszi ezeket a többség, így nincs róluk beszámoló, tapasztalat se. (najó, Acer-ről van negatív, de pozitív csak a 100k körüli Dell-ekről van)

    Ha megadnád, hogy mire kell, mit vársz el tőle és mennnyit akarsz rá költeni, akkor többet tudunk segíteni... ;)

Aktív témák