- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Letiltotta a DLVR megkerülését az Intel új mikrokódja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Milyen notebookot vegyek?
- 3D nyomtatás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kentucky
őstag
Sziasztok!
Egy nagyobb összegből szeretnék most 5 éves PMÁP-ot venni. Emellé havonta MÁP Pluszt venni mennyire célszerű? Van jobb megtakarítási eszköz MÁP Plusz helyett, ahova havonta tudnék belerakni?
[ Szerkesztve ]
-
kentucky
őstag
válasz stingy2 #63052 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a válaszokat! A havonta félretett pénzhez nem szeretnék nyúlni, legalább addig amíg a nagyobb PMÁP kötvény 5 éves futamideje le nem jár. Végső cél ingatlanvásárlás lenne, most is az lett volna, de katasztrofális a helyzet a környékemen, így egyelőre kimarad, de a pénzemet sem szeretném addig úszni hagyni. A diszkont kincstárjegyek hozama egyébként, csak most ilyen magasak? Csak azért kérdezem, mert nem érné meg folyamatosan ezeket venni, és visszaforgatni?
[ Szerkesztve ]
-
kentucky
őstag
Ügyfélkapus MÁK számlanyitást csináltam tegnap, de nem kaptam se akkor, se azóta semmilyen emailt, csak ügyfélkapu tárhelyén van egy visszaigazolási nyugta. Kellett volna emailt kapnom, hogy megkapták az adatokat, és majd elbírálják a számlanyitási kérelmet? Csak azért kérdem, mert elvileg jól adtam meg az email címemet, de ellenőrizni szeretném magamat.
-
kentucky
őstag
Köszönöm a válaszokat. Attól független, hogy elindítottam a nyitást, bemehetek személyesen megcsinálni?
[ Szerkesztve ]
-
kentucky
őstag
Random Capital-nél kb. mennyi idő amíg ellenőrzik a nekik feltöltött dokumentumokat, ami nyitáshoz kell?
-
kentucky
őstag
Köszönöm a válaszokat!
[ Szerkesztve ]
-
kentucky
őstag
Fu de irigy vagyok az előző PEMÁP kötvényesekre Nagyon idegesít, hogy nem jött meg időben a pénzem és nem bírtam berakni, csak PMÁP-ba.
-
kentucky
őstag
Jól számoltam ugye, hogy ha 30-án eladom a 2027/I papírjaimat, és 2029/I-be transzferálom, akkor már 2029/I első kamatfizetésekor cirka 0,6% pluszban vagyok, és utána egy hónapig a 11,75%-os kamaton kamatozik a pénzem? Hátránya, hogy plusz két évig nem válthatom vissza büntimentesen a papírokat. Van még bármi előnye a 2029/I-nek 0,6%-os kezdeti előnyön, és az egy hónap emelt kamaton kívül? Ha nem akkor lehet nem szórakozok az átváltással.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Mobil flották
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Elden Ring
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Lexus, Toyota topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest