-
PROHARDVER!
Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót!
Figyelem! A kompakt fényképezőgép és bridge kategória gyakorlatilag megszűnt. Az ajánlóban szereplő gépek 6-7 éves modellek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
@matthew@
őstag
Sziasztok!
Szeretnék egy fényképezőgépet venni, aminek nagy látószöge van, lehessen vele jó minőségű videót (HD) is felvenni(videokameraként is használnám), aksi sokáig bírja, CMOS szenzor jó lenne, vagy nem tudom mi most a jó. A keret olyan 65k lenne, tudom nem túl sok, de hátha van vmi jó megoldás, ami minőségi is, használtat érdemes venni, ha van rá még gyári gari akkor nem nagyon lehet belőle gond? Milyen márkákat érdemes, nem érdemes venni?Matthew 24:42
-
@matthew@
őstag
válasz Zozzer888 #40146 üzenetére
Esetleg vmi nagyobb gép, aminek nagyobb objektíve van nincs ilyen árkategóriában ( a fuji csak példaként tettem ide nemtudom jó-e)
Matthew 24:42
-
@matthew@
őstag
Erről a gépről mik a vélemények, illetve a gyártóról? Érdemes ilyet venni, nyaralások fotózásához, videózáshoz, meg 1-2 családi eseményt megörökíteni?
-
-
@matthew@
őstag
Sziasztok!
Keresgélek egy ideje gépet, és most rátaláltam egy ilyenre: Sony DSC-HX20 teszteket és véleményket olvasva külföldi fórumokon is elég jókat írtak, csak gondoltam megkérdezem h mennyire jó ez a gépezet? A videofelvétel és a fotózás is lényeges lenne, és mind2-ben jeleskedik.
Ami még kérdéses számomra h ha a videókat amiket készítenék vele azokat elvileg AVC HD-ben vagy nemtom hogy rögzíti és ha a videofájlt például ráteszem egy külső HDD-re majd bedugom a DVD lejátszóba azzal le tudom vajon konvertálgatás nélkül játszani, vagy inkább be kéne róla játszani merevlemezes DVD lejátszóra és kiírni vagy ez a digitális világban hogy valósítható meg jobban?
Előre is köszi a helpet!Matthew 24:42
-
@matthew@
őstag
válasz mazsi70 #41634 üzenetére
Leszedtem egy olyan file-t de rengeteg kis file volt mappákban és az egyikben volt egy kis video file, amit meg akartam nézni usb-t dugtam be a dvd-be, de nem volt semmi sem, bár egy 10k-s dvd lejátszóról van szó, lehet nem ismeri a formátumot, itt kimondottan nézni kéne szted azt h ezt a formátumot le tudja-e játszani? A tv-ben nincs usb sajna, vagy szted mit próbáljak nézni?
-
@matthew@
őstag
-
@matthew@
őstag
Sziasztok!
Pár napja írtam h gondolkozom Sony DSC-HX20-as gépezet vásárlásán, 70k-ért jutnék hozzá, de ma keresgelés közben rátaláltam erre: Panasonic DMC-TZ30 árban ugyan az lenne, tudása is kb azonos, eddig minden gépezetem Panasonic volt, de most nem márkahűség szinten szeretnék dönteni, melyik a jobb készülék szerintetek? Panában elvileg van inteligens szelzajszűrő is, a Sonyiban meg nincs és ez videózásnál jó lenne, viszont aksi idő terén meg a Pana nem volt olyan erős valaki tud nekem pro/kontrákat mondani esetleg?Matthew 24:42
-
@matthew@
őstag
Nos, megrendeltem a Sony HX20-at a Sony-tól, mert promó van náluk, és 70k-ért odaadták, 3 év garival legkésőbb szerdán megkapom, majd írok h milyen, köszi mindenkinek a segítséget!
Aki viszont most keresgél gépet, ne késlekedjen, mert ez a gép ennyiért és így 3 garival ingyen van
-
@matthew@
őstag
válasz .: JuSzT :. #41751 üzenetére
Vmi kupon volt amit nyomtatva kaptam munkatártól, mert tudta h gépeket nézegetek, de a sony center jóvoltából van, végül telón rendeltem meg és nem kellett semmi kupon, így is annyi volt, de hívatkozz max a promóra h 70k az ára
[ Szerkesztve ]
-
@matthew@
őstag
Megjött a Sony HX20-as gépezet, eddig nagyon jó pár fotót lőttem vele, még tesztelgetni nem volt időm, ma reggel bontottam csak ki
Annyi kérdésem viszont lenne h az aksi alapból töltve volt kb 3/4-éig, még most is ott van, az új akkukat már nem kell kisütni meg minden egyéb hülyeség, csak használjam, vagy tegyem fel egy full feltöltésre szerintetek?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest