- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Home server / házi szerver építése
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini-ITX
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
-
PROHARDVER!
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibi938
újonc
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék tőletek! Melyik telefont ajánljátok lg g2 mini, vagy lg g3s vagy sony m2? Köszi a segítséget előre is!
-
s3nsitivity
addikt
válasz FehérHolló #81248 üzenetére
A OnePlus One gondolom már nagy.
Esetleg egy LG G2. Az olcsóbb is és egész jó.Esetleg Huawei P8 Lite.
" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
gzbotii
nagyúr
Sziasztok.
Moto G2-rol mit tudtok? Engem csak az a kicsi aku zavar..
Masik, ahogy hallom Galaxy S5 eleg problemas. Ez mennyire igaz?
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
igergo19
tag
válasz s3nsitivity #81233 üzenetére
Sziasztok!
Az ipon.hu mennyire megbízható? Egy LG G2 Minit néztem ki ott. Rendes garanciát adnak? Illetve bontatlan készülékeket árulnak?
[ Szerkesztve ]
-
igergo19
tag
Köszi szépen! És egyébként szerintetek érdemes még így 2015 közepén megvenni az LG G2 Minit? Még az Xperia E4g-t, az LG Spirit-et, esetleg a Samsung Galaxy Ace 4-et nézegettem. De valahogy a G2 Mini szimpatikusabb, csak az aggaszt kicsit ,hogy már kicsivel több, mint egy éves telefon..
-
SybenX
őstag
válasz gzbotii #81254 üzenetére
A moto G2 az egyik legjobb telefon középkategóriában.Megéri megvenni.Gyors,közel stock android fut rajta és sokáig támogatják.Az akksija hasonló a nexus 5-höz,de ha a 4G-s változatát veszed az már jobb,mert jobb az akksija,viszont nincs dual sim.
Az s5 mint minden samsung természetesen problémás.Hallottam,hogy gyakran túlmelegednek és laggolnak...igergo19: Az ipon nagyon megbízható.Én már vettem tőlük egy komplett gamer gépet+ monitort.Mindenre gyártói garanciát adnak.
V.Stryker:Huawei P8 jó választás lesz.
-
FerNandor
őstag
sziasztok,
a segítségeteket szeretném kérni. volt egy LG G2-m, amit szervízbe küldtem és csereengedélyt kaptam rá... annyira nem is jó hír, mert annyi pénzért semmi olyat nem kapok a T-nél, ami jó lenne, mindegyik a G2 alatt van mindenféle szempontból. Persze se G2, se G3 nincsen..Kérdés, szerintetek melyik a legjobb e pár telefon közül, illetve melyiket tudnám eladni a legjobban? természetesen teljesen új készülékek, t-függök (hacsak valamelyik nem az) és nem kell letiltástól tartani. Nekem egyik sem kell, inkább veszek a pénzböl egy G2-t.
Huawei P7 + bluetooth hangszóró
Nokia Lumia 930 + bluetooth hangszóró
Samsung Galaxy A5
(Esetleg) Samsung Alpha + fejhallgató
Sony Xperia M4 Aqua + bluetooth hangszóró
Esetleg P8 lite + okos karpánt
LG G4C + bluetooth fejhallgató.[ Szerkesztve ]
"A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."
-
igergo19
tag
Sziasztok!
Az LG G2 Mini-t vagy az LG Spirit 4G LTE-t ajánlanátok inkább?
Köszi a segítséget!
-
veterán
Sziasztok,
telefon vásárlás előtt állok... Mert a mostani telefonom (LG G3S) kijelzője érintéshibás (felső 1,5-2 centin nem érez semmit) bár garis tehát megcsináltatom, de elég sok mindent használok egy telefonon és kinőttem (mind sebességben mind tárhelyben)... Az alábbi telefonok között vacillálok:
LG G4
Huawei Mate 7
Samsung Note 41-2 évre szoktam telefont venni... Sajnos most a G3s-sel 8 hónap után váltási kényszerem van ... nem szeretem előtte LG G2-m volt semmi gondom nem volt vele...
-
veterán
válasz BenHans #81431 üzenetére
Köszi a válaszokat mindannyiótoknak srácok.
Azért a Lumiákat ajánlgatjátok, mert 60 éves? Lehet, hogy tényleg jobb lenne, de mi van ha ragaszkodnánk az androidhoz és a nevesebb gyártókhoz? Személy szerint a NOT made in China híve vagyok, ezért van LG G2-m (made in Korea) és Mazda 6-osom (made in Japan), persze ha annyira jó ez a Redmi akkor oké, de tartós? Mi van a garanciával?https://tinyurl.com/rasoapro
-
legenda
válasz Viktor0610 #81503 üzenetére
nem minden készüléket tesztelnek - az okot nyilvánosan nem olvastam még sehol, csak azt, hogy nem tervezik, vagy csak később -, így náluk csak a listában szereplőket lehet egymáshoz viszonyítani.
lg esetén a g2 talán az utolsó, a g3 nem is igazán érdekel, de a g4-re én is kíváncsi lennék az ő szemszögükből.
a htc még mindig nem a csúcs, ha a kameráról van szó.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
igergo19
tag
Sziasztok!
Az LG Spirit jobb az LG G2 Mini-nél? Melyiket vegyem inkább?
Köszi a segítséget!
-
monti0222w
addikt
válasz voyager4.4 #81508 üzenetére
Egykutya, S6-ra is áll amit írtam!
igergo19: Újabb, 64 bites processzor frissebb grafikus csip, viszont aksiban egy kicsit gyengébb, mint a g2 mini.
[ Szerkesztve ]
-
zsolt19900
őstag
válasz SybenX #81653 üzenetére
köszi megnézegetem őket
szóval most már használtan garival sem éri meg pl ilyesmit nézegetni, hogy sony z2 vagy samsung s4? vagy lg-től valamik? pl g2 mini? g3 mini?
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
SybenX
őstag
válasz zsolt19900 #81658 üzenetére
Sony Z2 még megérheti használtan vagy Lg g2/nexus 5 is használtan.
[ Szerkesztve ]
-
zsolt19900
őstag
válasz SybenX #81659 üzenetére
a nexus 5 mondjuk tetszett régebben, de a 4 volt a best számomra, de gondolom az már nem éri meg
a g2 is tetszik, de az is nagy nekem, van a családban nyomkodtam és nagy és tényleg tetszik, de nem az a hűha élmény
a minik mennyire jók belőlük? g3 g2 minije vagy S je? láttam a g3 minit S ként jelölik azt hiszem
de akkor elkezdek nexus 5 után is nézelődni
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
voyager4.4
senior tag
válasz zsolt19900 #81660 üzenetére
g3s abszolut semmi. A g2 mini jó vétel volt, de szerintem már nem fér bele az 50k-s kategóriába, főleg, hogy moto G is van már annyiért...
[ Szerkesztve ]
no fate but what we make
-
zsolt19900
őstag
válasz voyager4.4 #81662 üzenetére
szóóval a motorola rendes támogatottságot élvez jelenleg? szóval frissítés gariztatás stb? mert akkor veszek csak motorolát, ha az a 2-3 alapvető hét van meg, mint pl egy tmobilos ügyintézésnél, amennyiben több akkor jó lesz nekem egy g2 is
droid16: igazából a "mini" telefonok mindig is bejöttek, nincs egy nagy kezem, sokszor kicsúszik a zsebemből még ez az alcatel is, ezért a miniség
-
SybenX
őstag
válasz zsolt19900 #81663 üzenetére
Igen a motorolában stock android és a hosszú támogatás a jó és megbízható.Ha expansys-ról veszed akkor a gariztatást ők intézik,úgy hogy ők eljuttatják egy külföldi márkaszervizbe,tehát nem ők javítják és 2-3 hét vagy még kevesebb idő is elég nekik,mivel nagyon komoly és gyors cég.Angliából 1 nap alatt szállítanak Magyarországra.Egyébként motorolákat nagyon ritkán kell gariztatni.A moto g2 topikjában még senkinek sem kellett.
-
zsolt19900
őstag
válasz SybenX #81664 üzenetére
oksi, meglássuk, akkor nexus 5, moto g2 gen2 és az lg g2 mini maradt
-
zsolt19900
őstag
nézegetem a lg g2 minit, és azt elfelejtettem beleírni a keresési feltételeimbe fentebb, hogy kellene nekem értesítési led, ami az lgben nincsen a motorolában van? vagy milyen telcsiket nézegessek még, ha a nexus 5 picit drága és redme notot ill honor 4c annyira nem tetszetős számomra? ezekben amúgy van értesítési led?
-
SybenX
őstag
válasz zsolt19900 #81673 üzenetére
A moto g2-ben és a nexus 5-ben van értesítési led.
-
baratka87
tag
Sziasztok!
Egy LG G2-t szeretnék lecserélni. T-Mobilnál tudok kihozni jelen pillanatban telefont. Nem tudok dönteni. Alapvetően böngészek, üenetet küldök, emailt írok és olvasok(főleg céges). Szóval játék nem igazán. Akksi idő fontos hogy ezek nyomokdása közben ne merüljön le fél nap alatt. G2 is este mindig töltőre megy.
Next S díjcsomaggal első körben ezeket néztem ki:LG G4 19hónapon keresztül havi 7290 - össz.:145800 Ft ajándék bluetooth headset
Samsung S6 19hónapon keresztül havi 7290 - össz.:145800Ft ajándék bluetooth hangszóró
Nokia 930 19 hónapon keresztül havi 4890 - össz.:97800Ft ajándék bluetooth hangszóróAzért nem tudok dönteni főleg, Nokia nagyon kedvező áron lenne most, volt már egy lumia 520am annó....viszont G4 és S6 drágább, kettő között a hardver is nagy különbség.
Ezek fényében és hogy mire kell nekem melyik érné meg jobban szerintetek?
Elöre is köszönöm a választ.
Üdv,[ Szerkesztve ]
-
Deadlock
csendes tag
Sziasztok!
Elérkezett az idő, hogy lecseréljem 4 éves HTC-met. Napok óta olvasgatom a fórumokat, teszteket, de csak egyre jobban elveszek a sok információ között, ezért kérném a szakértők segítségét Azt gondoltam nem sok az elvárásom, de egyelőre nem találtam olyan készüléket, ami minden szempontnak megfelelne. Ami nekem fontos lenne:
- Megbízható GPS (Itt esett ki az LG G2 mini)
- Magas üzemidő
- OTG
- Kompakt méret, 4.5" környékén (Itt esett ki a Lenovo P70)
- Android
Ezeken kívül általános felhasználás, netezés, zene hallgatás, telefonálás, mindez újraindulások és akadozás nélkül. Kijelző, kamera, design, márkanév nem érdekel.
Függetlenül venném, Magyarországról, megbízható üzletből. Árban szeretném megúszni 50e-60e környékén, nagyon indokolt esetben, nagyon maximum 100e.
Létezik ilyen telefon? -
FerNandor
őstag
Sziasztok,
Nem igazan tudok dulore jutni, lehet, hogy Lg G flex 2-t veszek. Ez jo aron van, melegedest van aki nem tapasztal. Nem jatszok gigamega jatekokkal. Neha gps, youtube, messenger, zenehallgatas. Ennyi kb. A G2-mre kaptam csereengedelyt es most kell valami helyette, megszoktam az Lg-t, igy mindent egybevetve erre gondoltam.A legfontosabb, hol, melyik bolt(ok)ban tudok rendes garival venni ilyen telot? Vagy ahol a bolt intezi de megbizhtoan es jol? Melyikek ezek a boltok?
Ha van valakinek tapasztalata, velemenye szivesen veszem.
"A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."
-
zsolt19900
őstag
akkor amennyiben belefér méretügyileg az LG g2 is érdemes még beszerezni? használtan 60k környékén mennek
-
Humbucker
senior tag
Üdv!
Használtan vennék androidos telefont olyan 30-40.000 forintért.
Mit ajánlanátok ebben az árkategóriában?
Én az LG G2 mini-t nézegetem, meg a Samsung Galaxy S3-at. Ti mit vennétek ennyiért használtan ami androidos? -
fOriginal
tag
Sziasztok!
Pár Telóhoz tudnék hozzájutni
Honor 6 80e (~2év gari)
Nexus 5 (5 hónap gari)
One plus one 80e (szep30 ig garis)
Lg g2 55e (pár hó gari)Szerintetek melyik a legjobb deal, illetve van-e olyan telefon ami hasonló ezekhez minőségben és átsiklott felette a figyelmem vagy max 80e ért újonnan be tudnám szerezni.
Ezek a feltételek voltak figyelembe véve:
1. Elég erős hardver a kijelzőhöz (1280*720 snapdragon 400 +; 1920 snap 800 vagy 6/8 magos kirin mali gpuval) játékok miatt
2. Android 5 vagy 5+ ig frissíthetőség (limitáltan támogatott app miatt amit használni szertnék)
3. Jó kép és videó készítés (nem akarok már külön fényképezőgépet hordani magammal)
4. ~Gyors, ~Időtálló, ~Egyszerű design, ~Alap ui minimum bloatware, ~Minőségi összeszerelésSegítséget véleményt előre is nagyon köszönöm.
Üdv"a pessimist is never disappointed"
-
Land
veterán
Üdv!
Úgy néz ki bukom a kiszemelt telefonomat, mert nem tudok holnpaig szerezni közüzemi számlát az áruhitelhez.
Így 60-70 ezer Ft-om lenne egy használt, jóféle telefonhoz.Kritériumok:
- független vagy T-Mobilos
- garancia
- min. 5 " méretű és szép kijelző (lehetőleg Full HD)
- erős CPU
- min. 2 gb RAM
- korrekt üzemidő és kamera
- fürge működésHirtelen ezek ugrottak be: LG G2 16 /32 Gb (már 2x volt), Xiaomi MI3 16/64 gb.
Van még egyéb ötlet? Természetesen új is érdekel ha van bestbuy ennyiért és ütik a fent felsoroltakat.
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
ViSAS
senior tag
LG G2 [32GB]-t mondanám én is (pár hete majdnem ezt vettem, de végül Z3C lett a kompaktabb méret miatt), viszont ezt csak GSM boltokból tudod beszerezni, kifutott darab, tehát a garanciáztatást illetően alaposan kérdezd ki őket, ha erre esik a választás. Remek telefon kifejezetten jó üzemidővel, szép kijelzővel (sárgulás felütheti a fejét, lásd G2 topik; erre is kérdezz rá vásárlásnál, hogy mi van akkor, ha ez nálad is megesik), fürge rendszerrel. Sokáig telefon marad még.
-
Motaba78
addikt
Sziasztok.
Jelenleg egy LG G2 telefont hasznalok, szolgaltatasai megfeleloek, de felmerult a masodik kartya hasznalata.
Kb. 80e jo magyar valutat gondoltam, de ha szukseges akkor meg lehet toldani az osszeget. (+15-20e ha megeri a felarat)
Fontos lenne tehat a dual sim, kb. 5" kijelzo max 6", akku ne meruljon le egy nap alatt itt az lg g2 akkujahoz hasonlitanam az uj telefont.
Vasarlas magyarhonban esetleg expansystol.
Nem kikotes az android rendszer, kiprobalnam windows phone oldalt is.(lumia 640 xl lte dual sim eddig a nezegetett).
Semmi extra feladat, telefonalas, internet, internet megosztas telefonrol ez fontos. A telefon fenykepezoje jonak kell lennie, itt az lg g2 mernem.
Jovohet folyaman vennem a telefont amennyiben 2-3 honapon belul nem varhato best buy.
Elore is koszonom.Sorry az ekezetekert telorol vagyok
[ Szerkesztve ]
-
BenHans
addikt
válasz Motaba78 #81919 üzenetére
Szia
A Lumia 640XL LTE DS mellett android vonalon ott van még a Honor 4X. (A P8 Lite-ot azért nem írom mert gyengébb üzemidőben.)
Azért azt tudnod kell, hogy kijelzőben és SoC tekintetében is bőven erősebb ezeknél a G2.
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
bigdaddylaza
tag
üdv régóta szemezek az lg g2vel de vettem pár hónapja egy használt iphone 5öt de rossz az akksija ahol kéne lte azt nem tudja,meg fordult a fejemben hogy eladom és veszek egy lg g2öt,szerintetek?csak jót halottam a g2röl,köszi
-
istnag
addikt
válasz bigdaddylaza #81925 üzenetére
Nekem volt mindkettő, G2 -ről nem sok jót tudnék elmondani, talán az akkumulátoros és fotós képességét emelném ki, de utóbbiban is volt kis bug". Nem tudom az új szoftverekkel milyen lett, de nekem szoftvert kellett rajt cserélni, hogy ne b.sszam földhöz. Természetesen másnak semmi gondja nem volt vele, csak nekem, de ezt már kezdem megszokni.
LG G2 után Note 3 -m lett megváltás volt, utána I5. Én keresnék a G2 helyett másik alternatívát.[ Szerkesztve ]
-
SybenX
őstag
válasz voyager4.4 #81935 üzenetére
Pedig istnag-nak igaza van.A g2 jó volt 2 éve,de eljárt felette az idő.Eddig én is nagyon sok rosszat halottam róla,valaki például nexus 5 után vett egy g2-t és azt mondja,hogy rögtön cserélte is le a szoftverét mert borzalmas.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz voyager4.4 #81932 üzenetére
csak egy reset nyílás hiányzik ilyen estre a g2-ről vagy csak én nem tudom, hogy hol van ...
-
thomasmorten
csendes tag
Sziasztok,
leányzónak nézünk telefont. Szempont lenne a megbízható gyors működés, illetve a jó kamera. Keretünk kb. 40-50 ezer. Főként a telefonálás mellett sok közösségi média használat (instagram, facebook) + fotózás.
Első körben a G2 mini-t néztük. Beleférne a keretünkbe és jónak tűnik a 8Mpx kamera. De most találtam rá a Xiaomi Redmi 1S -re. Így elsőre az sem tűnik rossznak.
Mi a véleményetek?
[ Szerkesztve ]
-
BenHans
addikt
válasz thomasmorten #82027 üzenetére
Szia
Ha +4k még belefér akkor a Honor 4C-t ajánlom. Gondolom lenne szelfi is, így jól jönne a jó előlapi kamera.
Mindenben erősebb mint a G2 mini-Redmi1S páros, 2x annyi RAM, erősebb SoC, jobb kamerák... Egy hiányosság lehetne a 4G LTE támogatás, de az az általad említettekben sincs.
Aksira panaszkodtak páran hogy hamar merül(kicsit user error), de a beállítások testreszabása után minden rendben van, és simán hozza a stabil 1 napos üzemidőt az átlagosnál erősebb felhasználás mellett is.Fehérben szvsz nagyon szép, általában lányoknak is tetszik: [link]
insomniac: Helyben vagy!
[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
s3nsitivity
addikt
válasz #42308056 #82067 üzenetére
A Windows kiesik. Nekem volt egy L930-am, azt nyomkodta anno sokat.. hát mindig megkaptam, hogy mennyire undorító egy UI-a van.
+ (#82069) Hunujv
Az sajnos lemaradt, hogy a Magyar beszerzés feltétel a garancia miatt.
(#82068) w333
A Moto G2-t néztem.. de az is csak snapi 400 + 1GB RAM + 8 GB ROM
[ Szerkesztve ]
" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
dorika87
őstag
Sziasztok!
Telefon vásárláson gondolkodom, egy LG G2-t tervezek leváltani, melyet nagyon szeretek, és abszolút meg vagyok vele elégedve, de néha bosszantó, hogy a 16gb tárhelyem nem bővíthető.
Ezért mindenképpen bővíthető készülékben gondolkodom és méltó társat szeretnék találni a G2 helyére, tehát 5" kijelző a minimum, de maximum 5.5 lehet. Annál nagyobbat nem hiszem, hogy az én női kezemmel el tudnék "viselni"
viszont az anyagi ráfordítás jelenleg szűkös(ebb).
Ebben kérném segítségeteket.
- Árkategória: 60-70e
- Használt vagy új: Új és használt (még garanciás készülék is érdekel megbízható eladótól)
- Hol vennéd meg? Függetlenül újonnan vagy használtan hazai garanciával.
- Hosszú vagy rövid távra tervezel -Mire használnád? 2 évig minimum nem szeretném lecserélni. G2-nél tudom nem találok jobbat ilyen árkategóriában, de legalább hasonló jó akkumulátor üzemidejűt és megbízható készüléket szeretnék.
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? Nem tervezem buherálni, tehát jó a zárt.Nézegettem márkákat és egyelőre Xiaomi, Lenovo, Honor jöttek szóba, de mivel még nem ástam bele magamat igazán, ezért bármi ötletet tanácsot szívesen fogadok. Előre is köszi.
Mondhatnám úgy is, hogy a fent említett árkategóriában keresem a lehető legjobb ár/érték arányban megvásárolható készüléket.
-
s3nsitivity
addikt
válasz zsol17 #82149 üzenetére
Honor 4C.
(#82151) t256 Kicsivel 60K alatt van a 4C mivel 54K edigitalban. A WP meg szvsz közel se gördülékeny.. a Lumia 930-am után visszasírtam még egy Galaxy Mini-t is. Szörnyű az a rendszer..
(#82150) Szomby Az attól is függ mennyit szánsz rá.
(#82152) Lord Vader Na akkor tényleg kicselezték az API-t, sőt ma volt MA! TV a 4C-ről és Legendd is megerősített erről az opcióról.
(#82155) gerbaud_ Ezekből a Sima S6. De amúgy meg G4.
(#82158) mikersz1 Xiaomi Redmi 1S
(#82159) Primary92 Redmi 2 , Jiayu G4S, használtan esetleg LG G2
(#82161) Sanyabá Ebben a kategóriában tényleg a Honor 4C a legjobb ár/értékű készülék. Esetleg ott van még a 3.genes Moto G is de az már drágább kicsivel. A felsorolt 2 gyártóról semmi jót nem tudok mondani sajnos ebbe na kategóriában.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Ingatlanos topic!
- Hálózati / IP kamera
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- OLED TV topic
- OpenMediaVault
- Hosszabb bemutatót kapott az Indiana Jones and the Great Circle
- Home server / házi szerver építése
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A55 5G 128/256 GB (bontatlan, 2 év garancia)
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256/512 GB (bontatlan, 3 év garancia)
- IPHONE 13 PRO MAX 128GB SIERRA BLUE FÜGGETLEN GYÁRI GARANCIA 2025.08.12-IG
- iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple független, garancia 2025.11.08.
- iPhone 13 pro, 256GB, független, fekete
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest