-
PROHARDVER!
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
N.GÁBOR
aktív tag
Sziasztok!
Nem gondoltam, hogy ilyen nehezen találok telefont, így kérném a segítségeteket.
Kb 3 éve vettem használtam egy 2 éves galaxy s4 mini duost. Még a mai napig elégedett vagyok vele. Egyetlen ok miatt gondolkodok a cseréjén, hogy a kamerájával van valami baki, minden fotón és videók megjelenik egy elég nagy kék folt. Nem pixelhibás, a felvételen van a folt.
Nagyon szeretem a méretét és a kompaktságát. Van egy céges S6-om, azt túl nagynak találom.
Elvárás a telefonnal:
- jó lenne ha nem lenne sokkal nagyobb mint az s4 mini, de max 135mm körül. (S6 a mérce, az túl nagy)
- super amoledet megszerettem mindkettőben
- jó lenne a dual sim, de már nem alapkritérium
- felhasználás
néha pár fénykép és videó
minimális net néha
whatsapp
email és google fotos és nasunk elérése fotók miatt (hobbifotósként szeretem ha a nasról a képek bármikor elérhetők).
nincsenek nagy igények
- simán lehet használt
- keret 45.000 FtAnnyira megnőttek a telefonok, hogy már arra is gondoltam veszek egy sima S4 dualt, a mai mezőnyben az is kompaktnak számit és használtan már nincs ára. A 2017-es A3-mat találtam még, mást nem nagyon.
Előre is köszönöm a segítségeteket
Üdv
May the force be with you!
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest