Aktív témák
-
akos3
addikt
válasz korpicschess #6297 üzenetére
Az tényleg nem rossz, bár az nagyon nem tetszik benne, h nem lehet az akksit kivenni!
Tegnap is az unokatesómnak jött egy nagy fehérség a képernyőjére és negyed óráig nem ment el!!! Vmi resetet nyomot aztán...
De egy normál telónál simán kiveszem az akksit, azt volt nagyfehérhalál nincs nagyfehérhalál! -
Tonyo
őstag
samsung galaxy spice. Erről mi a véleményetek?50 ezer körül van előfizetéssel, mást nem találtam ilyen árban ilyen tudással.
-
Sly Bp.
addikt
válasz runner 125 #6304 üzenetére
De az 5800-ánál jobb
-
törölt tag
Amúgy iphone 3gs-t semmiképp sem lehet MAX 100K-ért venni?
-
törölt tag
válasz runner 125 #6310 üzenetére
Nah jah, havi 5K-ért.
Az sajna nem valami kedvező számomra.
De azért megpróbáltam. -
Sly Bp.
addikt
válasz runner 125 #6312 üzenetére
E52 minősége jobb az 5800-nál na ez 100%!
-
törölt tag
válasz runner 125 #6315 üzenetére
De ott a videófelvétel hiánya nagyon aggasztó. Azért ennyi pénzért...
Meg eleve a fényképező is nagyon gagyi.[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
válasz runner 125 #6317 üzenetére
Végül is csak oylan igényem van, hogy egy több mint 100K-s telefonban legyen legalább oylan kamera, mint egy 50K-sban.
Igazából az egyetlen dolog amiért Iphone-t vennék azok a játékok.
A másik 3 platformra egyszerűen nincsenek értelmes játékok.
Ipod touch-ból is kispórolták az fm tunert.
Áhh nem jó ez így. -
törölt tag
Igen, azóta már látom.
Csak annyi hiányosság van benne.
Pro a játék, viszont rengeteg a kontra.
Pl elég furán néznének a barátaim, ha a negyedennyibe kerülő telefonjukkal sokkal jobb fotókat csinálnak + a vaku is eléggé hiánycikk.
Videjó,bluetooth buhera.
Azért még elgondolkodok rajta deeee... Meg rengeteg új játék már csak 3gs-re fog kijönni... Lehet ezt a mobilvásárlást elhalasztom. -
cLeanLess
tag
válasz #41635072 #6321 üzenetére
A haverjaid ha nem a holdról jöttek, nem fognak furán nézni rád, mikor előveszed az iphone-od, azért mert csak 2mpxel....
Én inkább a ''hozzáértőbbek'' véleményére adnék mint a haverokéra.
Iphone, páratlan készülék nem mondom azt ,hogy tökéletes de nagyon jó.
Kezelőfelület,böngészés,játékok,zene......Ezekben világbajnok.Ja meg még annyit iphone kamerájáról, hogy hiába nem a legjobb, melyik telóval tudsz olyan gyorsan képeket lőni egymás után, mint az iphone-al?
"Simplicity is the ultimate sophistication."
-
TooN
aktív tag
Sziasztok!
A cégnél telefon csere lesz a napokban!
Én privátban maradok a Pixon 12-ről álmodozva, de a céghez szerintetek:
N E52
N E71
N 5800
N 6730Melyiket?
Ki mit mond így hirtelen?
Délig kell dönteni!
Üdv!
...::: SGA5 & Lenovo Phab+ :::...
-
salget
csendes tag
Valaki tudna abban nekem segíteni abban, hogy melyik telefont vegyem?
OMNIA II vagy HTC-HERO (T-Mobile TOUCH HD2)???
Nekem két dologra kell:
TELEFONÁLNI ÉS NAVIGÁCIÓRA! FŐLEG Igo!!előre is köszi a válaszokat! SOS please!
ui: ami még számít: nagy kijelző, de ne legyen féltégla és értem ezt súlyra is!
[ Szerkesztve ]
salget
-
-
NÓPARA
aktív tag
Hali!
Telefont szeretnék venni a közeljövőben. Néztem pár telót és segítséget kérnék hogy melyiket éri meg megvenni.
Samsung I900 Omnia
LG Arena
Nokia e52
Általános dolgokra kéne de kicsit megtetszett az érintő képernyő is. Használt( nem leharcolt állapotú) érdekel vagy lehet új is. Jó a T-mobilos és a független is bár az utóbbi jobb lenne főleg ha gyári független. Előre is köszi a válaszokat és az érveket is![ Szerkesztve ]
SAMSUNG GALAXY S23 ULTRA
-
zack
nagyúr
-
-
zack
nagyúr
Azt, hogy nagyon gyors, jóval lassabnak gondoltam a speedshop-os példányt figyelembe véve. Ez a rezisztív kijelző sem rosszabb mint a kapacitív, csak más a kezelés technikája.
65000 szin ide 65000 szin oda, nem látok különbséget az I8910 HD és e között, pedig az 16M színt tud. Biztos sokat számít érzetre, hogy ez 800x480, az meg csak 640x360.
Lett egy jóval kompaktabb PDA telcsim, és a multimédiát tekintve nem léptem vissza, és nem kellett kompromisszumot kötnöm.
Gyárilag 2,8,16GB változatok vannak. Itthon egyelőre a 2 és 8GB elérhető. Én a 8GB verziót vettem.[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
salget
csendes tag
A T-Mobile-os hero-ban gondolkodtam, meg az omnia II-ben.
Az omnia II-ben az erősebb proci ami tetszik, míg a hero kicsit elavultnak számít már, nem?
nekem a navi nagyon fontos, egy asus p535-el meg lehet szokni a jót, ráadásul nem akarok millió kütyüvl szaladgálni..csak bedugni és menni!salget
-
-
zack
nagyúr
válasz skylinelaca #6339 üzenetére
Diamond nem AMOLED.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
-
runner 125
nagyúr
válasz skylinelaca #6339 üzenetére
Az összes WM annyi színt képes megjeleníteni.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- PlayStation 5
- Parfüm topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Politika
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Ukrajnai háború
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest