Aktív témák
-
korpicschess
veterán
válasz Sly Bp. #6150 üzenetére
Nézd: lehet venni nagyobb akksit így 2 problémát is orvosolsz: akku idő, kopós hátlap.
Igaz ez rovására megy a vékonyságnak.
Egyébként szerintem nem olyan vészes a helyzet, egyszer egy hosszú út alatt estére bizony kifogyott a kraft pedig próbáltam csinján bánni vele (de azért kis teeter, zene, fotózás, stb.. fogyasztotta).
Azért ahhoz elég nyúzú-júzernek kell lenni, hogy valaki lemerítse nagyon hamar.
De lehet, hogy Sly Bp.-nek sikerül 10 perc alatt én azért nem vagyok olyan gyakorlottkatsam: kijönnek az új dolgok -> esik az i8910 ára
[ Szerkesztve ]
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
cLeanLess
tag
válasz korpicschess #6148 üzenetére
Ember.
Álljunk meg egy percre, éppen touch diamond2 vásárlás előtt állok
Kicsit félek a winmo-tól hosszútávon, de a touchfloval csak nem olyan rossz.De ugye csak az '1' nem bővíthető 4giga felé? A '2' sdhc kompatibilis szal max akár 32gb, nem? Nem tudom, az f480,iphone,hd2,n97 mellett ez a telefon tetszik nagyon.....
De f480 zárt
iphone drága
hd2 tepsi
n97 vacakSzóval marad ez, aztán meglátjuk.(arenával szemezgettem még de nem kell )
SlyBP: Maximális tisztelet mellett, de úgy érzem kicsit túl dramatizálod az akksik kérdését, nem jó a tendencia de 1-2 nap már tök átlagos.....
[ Szerkesztve ]
"Simplicity is the ultimate sophistication."
-
katsam
csendes tag
válasz korpicschess #6151 üzenetére
igen, már így is egészen mérséklődött az ára a kezdeti 180k-hoz képest, de 100 alatt már igazán jó vásár lenne úgy vélem
[ Szerkesztve ]
-
korpicschess
veterán
-
Sly Bp.
addikt
válasz korpicschess #6154 üzenetére
Azt hiszem az Új aksi bele 10 ezer forint ami meg eléggé sok! És sokan nem szeretik darabokból összerakni a telefon!
-
skylinelaca
senior tag
válasz Sly Bp. #6155 üzenetére
nekem volt diám... nem sokáig (22nap). én gyári nagyobb akksit 13 ért láttam (1340mAh) ami sok, és a telefon vastagabb lesz (kapsz új hátlapot). Van utángyártott (1800mAh) de az már baromi vastag, vastagabb mint a 1340-es ... az alap akksival szörnyű... az h negyed óra wifi után félig lemegy az akksi. úgy h a világítás a minimum on van, és le kellett szednem egy külön programot amivel az állandó gprs készenlétet ki lehetett kapcsolni mert egyébként ha reggel szedtem le a töltőről akkor este már pittyegett. A legtöbb amit kihoztam bebőle ilyen eco módban az a 1.5 nap volt... Dizájn szempontjából nagyon jó, de nekem recsegett a hátlap a cerka környékén. És ha wifiztem is akkor nagyon meleg lett az akksi...Összességében én senkinek nem ajánlanám jó szívvel.
Üdv: Laca
-
Sly Bp.
addikt
válasz skylinelaca #6156 üzenetére
Én is csak az aksi miatt nem ajánlom!
-
korpicschess
veterán
Kéne egy haveromnak, valami wifis, PDA vagy telefon, 30k de inkább kicsit alatt.
Mit ajánlanátok? (Használt árak)Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
Sly Bp.
addikt
válasz korpicschess #6161 üzenetére
Talán egy LG KS20!
-
rep3at
őstag
Karácsonyra szeretnék venni egy okostelefont az alábbi kritériumokkal:
-Windows Mobile Smartphone / Pocket PC op. rendszer
-Wifi, Bluetooth
-Kamera jó képeket csináljon (itt nem a felbontás a lényeg, blogba menne)
-Lehetőleg baráti méret
-Lehetőleg QWERTY gombsorÁrban olyan 20-30 ezer forint környékére gondoltam, lehet használt is.
A segítséget előre is köszönöm.
Forward thinking. كرر
-
skylinelaca
senior tag
válasz korpicschess #6167 üzenetére
sztem PDA-k-nál felesleges a kamera teljesítményét nézni...
-
korpicschess
veterán
válasz skylinelaca #6169 üzenetére
Igen, szerintem is, viszont akinek írtam, az mondta, hogy fontos a kamera neki valamelyest.
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
Sly Bp.
addikt
válasz korpicschess #6171 üzenetére
De valljuk be... nincs ilyen telefon
-
törölt tag
Nekem oylan kérdésem lenne, hogy mely platformra vannak minőségi touchscreenes, giroszkópos játékok. (Símbian,WinMobile,Android)
Ködzönöm! -
skylinelaca
senior tag
válasz #41635072 #6174 üzenetére
a legtöbb minőségi, giroszkópos játékot iPhone-ra készítik, de nemtudom h ez okostelefonnak számít-e de arra a 3 rendszerre biztos h nem készül sok amit felsoroltál... Symbian-re nem nagyon csinálnak ilyet, Andriod fiatal, de később ha iPhone ellenfelet akarnak belőle akkor muszáj lesz, WinMo-ra meg ... hát nemhiszem h a legtöbb felhasználónak igénye van rá. (és én nem találtam mikor nekem az volt)
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Igen, engem is haverom ipod touchja fogott meg, arra nagyon jó játékok vannak.
Most ahogy néztem videjókat tényleg nincs egyikre sem valami hűdejó játék. Talán androidra láttam...
Ha már itt vagyok: tudom hogy nem ide tartozik, de Zune HD-t lehetne valahol MO-n beszerezni? -
skylinelaca
senior tag
válasz #41635072 #6177 üzenetére
ezt énis alá tudom támasztani, nagyon jó és minőségi játékok vannak Touch-ra és a giro-sok irányíthatósága is példás, főleg az autósoknál. , ahogy most utánanéztem , a Microsoft hivatalosan nem forgalmazza itthon, de lehet h más boltokban megtalálható.
[ Szerkesztve ]
-
Strider
csendes tag
Hello megint!
Azt szeretném kérdezni h az LG gw820 eXpo-val mi van? Csak annyit találtam róla h dec.7.-én jelenik meg de már 8.-a van és még semmi érdekes nincs róla Késik? mert nem találtam ilyen hírt. Érdekelne a telefon és jó lenne tudni h mikor is jön ki
Kösz! -
Rickazoid
addikt
Üdv!
Egy okostelefon vásárlásán gondolkodom, 40.000 (+-5000, ha nagyon muszáj) körüli kategóriában.
Jelenleg azon gondolkodok és nem tudok dönteni, hogy megérné-e egy használt Nokia 5800 (az új már túl drága nekem) egy új Nokia 5230-cal szemben. A WLAN nem létfontosságú, meg vagyok nélküle, de a jobb kamera jól jönne, bár annak hiánya se nagy érvágás. Ezen kívül a Nokia 6220 classic is érdekes okosság, bár az érintőkijelző nagyon hiányozna, főleg ha egy 2,2"-os apróság van a telefonon, viszont a kamerája jól hangzik, de N82-m volt, annál nagyon zavart a kis kijelző.
Azt hiszem inkább az érintőkijelzős típusok mellett maradnék.
Mit gondoltok? Esetleg valami tipp más gyártójú okosságra? Samsung i900-ast is láttam hasonló árban használtan, de arról nem sokat tudok, nem is láttam még élőben olyat, főleg nem tudom, mennyire megbízható hosszútávon.
Ami fontos: 3G, érintőkijelző, GPS. Op.rendszer egy jó kérdés, mivel a WM-t nem ismerem, igaz HTC-ket is láttam hasonló árban, bár az PDA és mind öregebb... Mit gondoltok?[ Szerkesztve ]
Erkölcstelen csíkot húzni a másik krumplifőzelékébe csak azért, hogy legyen egy szünet.
-
akos3
addikt
válasz #41635072 #6177 üzenetére
Ha mobilon akarsz játszani akk egyértelmű h iPhone! Hihetetlen jó játékok, hihetetlen minőségben mennek! Az unokatesómnak van, mikor mondta h iPhone-t vesz ajátékok miatt csak rohogtem rajta...hogy lehet tellát játék miatt venni? Aztán megmutatott párat belőle és megértettem
-
katsam
csendes tag
Átmeneti megoldásnak vennék egy iphone 3g-t ha találnék jó árban, mert azért vennék már egy új telefont, de kíváncsi vagyok 2010 első pár hónapjára, viszont várni meg nem akarok, és iphone-t sem favorizálom.
Akinek van vmi ismerőse kinn amcsiban, az priv me ^^, -
akos3
addikt
-
törölt tag
-
törölt tag
Nah igen.
Meg ott van még I8000 meg társai. Kinéztem még jópárat.
Csak az az igazság hogy lehet hagyom az egészet a fenébe, mert semmi érdemi előrelépést nem tudnak az N78-amhoz képest. Valami komolyabb játéktámogatottság nem ártott volna, de hát úgylátszik az egyenlőre csak applenél van jópénzé'. -
Bence01
tag
Hello!
Karácsonyra szereték magamnak egy szép új telefont a minimum követelmények a wifi, érintőkijelző, 3.5jack kimenet, rádió is jólenne +férjen bele a zsebembe.
Elég sokat olvasgattam az eddigi versenyzők: Nokia N97 mini és HTC touch Hd
Az n97 jobban tetszik csak kicsit lassúnak tűnik de a htc meg elég nagy ti melyiket ajánlanátok?
Esetleg ha valami ezektől eltérő az se baj pl acer f900 vagy valamelyik lg a samsungal valahogy nemtudok megbarátkozni.
Előre köszönöm a válaszokat: BenceSolo Puffin ti darà forza e grinta a volontà
Aktív témák
Hirdetés
- Parfüm topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Politika
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Ukrajnai háború
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Videós, mozgóképes topik
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest