Hirdetés

Aktív témák

  • agabe

    addikt

    válasz anoli #45310 üzenetére

    ahogy a tobbiek is irtak a mac kompatibilitasi esetleges problemak miatt android nem biztos, hogy neked megfelel.
    a leirtak kozul szeritnem leginkabb meg az optimus one, mert annak meg a kameraja is elfogadhato kepeket keszit, de osszessegeben mindegyikre igaz, hogy az okostelo elmenyt nem igazan hozzak mert gyenge hozza a hardveruk. sajnalatos, hogy a gyartok olyanokat is kihoznak amiken igazabol nem tudod megtapasztalni milyen egy jol lehet hasznalni egy okostelot...ebben az alma sokkal jobb volt (amit kiadtak az a kor lehetosegeihez kepest eleg utos volt), csak elegge draga is.
    a 15-20ezer forintos androidos keszulekekkel mind kell valamit gepeszkedni, romolgatni, hogy jo eredmenyt kaphass toluk felhasznaloi elmenyben.
    a csengohangodat barmelyiken tudnad hasznalni ha megvan valamilyen file formatumban (legegyszerubb ha pl. mp3-as).
    ha van ra lehetoseged ismerosnel, de legalabb minimum muszaki aruhazakban probald ki miket tudnak a kategoria keszulekei, es az alapjan kicsit be tudod majd loni, hogy erdekel-e, vagy tobbet varnal, de ahhoz meg tobbet kell kolteni...a mac-adhez iphobe passzolhatna, es az hangzasban is igen jo, de abbol is 3GS-nel regebbiek nem ajanlottak mar, az viszont tripla arban van hasznaltan is ahhoz kepest mint amiket neztel, es mar nem is nagyon garisok amit kapni lehet.

Aktív témák