- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Aktív témák
-
m0ngoose
csendes tag
Üdv!
Életem első okostelefonját készülök épp megvenni a Vodafon-nál. A kérdésem az lenne a hozzáértőkhöz: A Huawei X3 vagy a Samsung Galaxy Mini a jobb választás?
Programtervező-hallgató vagyok, de bevallom őszintén, nem értek a mobilokhoz. Általában addig használok egy telefont, míg meg nem adja magát végleg, a mostani már elkezdett hisztizni(nem töltődik rendesen,fagyogat, néha nem akar bekapcsolni stb...), és jelenleg nem tudok rászánni 2-3 napot, hogy elmerüljek a mobilok és oprendszereik világában.
Elolvastam a teszteket, de nem tudom, hogy megoldódtak-e már az X3 hibái az újabb daraboknál(pl recsegő burkolat, szoftverakadozás).A Mini jelenleg kb 5000 forinttal drágább, megérné azt vennem? Indoklást is kérnék.
Előre is köszi a segítséget!
-
m0ngoose
csendes tag
Ezek a legolcsóbb készülékek, esetleg még LG Optimus ME vagy egy SE XPERIA X8 férne még bele a keretbe, de ezek már nagyon húzósan. A mostani telefonom nem biztos, hogy kibírja az ösztöndíjamig, ha igen, akkor Nkia C5-00, C3-01 vagy esetleg ZTE Blade, SE XPERIA X10 mini pro 2 vagy Nokia 5230 lehetne még, de itt már komoly megszorításokat kell tennem magammal szemben. Érdemesebb lenne spórolnom?
Jah, és mint mondtam, programozó vagyok, előfordulhat a következő években, hogy fejlesztenem kell majd androidra 1-2 alkalmazást, nyilván a saját cuccomon akarom majd tesztelgetni. Egyébként ez lesz az első komoly telefonom, szerintem 60-70 százalékban használni fogom a hasznos alkalmazásokat. Telefon,fotózás,mobilnet,zenehallgatás biztos, jó lenne ezeket a szolgáltatásokat elfogadható minőségben megkapni.
[ Szerkesztve ]
-
m0ngoose
csendes tag
Üdv!
Nemrég írtam ide telefonvétellel kapcsolatban, azóta sikerült picivel feljebb tornásznom a keretet, tehát újabb kérdés merül fel: Melyik a jobb készülék, LG Optimus GT540 vagy SE Xperia X8 2.1?
Ki szeretném használni a legtöbb funkcióját és a hardvert is.(csak külföldön támogatott alkalmazásokat pl Layar is, valamint programozóként előfordulhat, hogy a közeljövőben bűvölni fogom komolyabban is a gépet.
Érdekelnének a tapasztalatok strapabíróság terén is, mert jó ideig nem szeretnék telefonra költeni, és a tesztekben nem nagyon írnak ilyesmiről.
Előre is köszi a válaszokat!
Aktív témák
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest