Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • Sütemény

    csendes tag

    Sziasztok, telefon vásárlás előtt állok ( most adtam el a galaxy spica-mat)
    Először is lenne rá 50 ezrem. (plusz max 3 ezer belefér)
    androidos telefonba gondolkozok ( esetleg win7 es de mivel az nem valami kiforrott azaz bt fájlküldés nincs, flash támogatás nincs, multi tasking nem a legjobb stb stb)
    az xperia mini-t néztem méghozzá a t-mobilnál. szóval vagy független vagy t-mobilos jöhet szóba. lehet használt is de ne legyen karcos, a kijelző főként ne. szóval hibája ne nagyon legyen. minden nap netezek, flash támogatás is hiányzik, alkalmanként filmnézés (bár erre elvileg van alkalmazás ami az avi-t lejátssza ) , kamerát is használom, tulajdonképpen mindent a multimédiás résztől egészen az sms írásig.
    az xperia mini jó választásnak tűnik ( egyedül a kicsi kijelző től félek, előző telefonom 3,2" ez 3" lenne és nem tudom mennyire tudnék rajta gépelni ) szerintetek meg érné?
    továbbá fontos lenne hogy relatíve szép! és ÉRZÉKENY legyen az érintő képernyő vagyis ha leteszem akár az asztalra és úgy kívánom használni hogy közbe nem fogom ne nyitogasson meg semmit ne veszítse el az érintést szóval jó legyen.legyen kellően gyors a rendszer a netezés se akadjon (a görgetésnél vagy a multi touch nál) márkába lehet bármilyen ! nagyon tetszenek a szétcsúsztatható qwerty-s telefonok( pl milestone, xperia mini pro) csak a milestone- ok régiek az xperia mini pro meg 60 ezer sajnos :F .
    várom az ötleteket.
    és légy szíves ne csesszetek le hogy ilyen telefon nincs vagy hülye vagy hogy 50 ért keresel ilyet. :DDD
    1000 köszönet előre is :C (remélem mindent leírtam ami fontos)
    üdv!

    [ Szerkesztve ]

    SE Xperia mini st15i / 2.3.4 / (t-mobile )

Aktív témák