Aktív témák
-
Gorneck
legenda
Furcsállom, mert családba nem izom gépek vannak (2db celeron 430 + 1gb ram szerelt gép, 32es win7)...és nem vettem észre semmi változást telepítés utáni sebességen. Persze ez erősen konfig, os és egyéb soft függő...amiket én telepítettem gépeket azokon ilyen probléma szerencsére nem mutatkozott...pedig a sokadikon vagyok túl (szerencsére mind jogtiszta amin mostanság igen csak meglepődök...legalább az OSen nem spórolnak a népek, persze másért már fizetni nem akarnak, de többnyire van ingyenes alternatíva). Persze ez igazából mind1...mert mindenki a saját tapasztalatai alapján ajánl egy egy szoftvert.
Gorneck#1239
-
MolnárPéter
aktív tag
Nálam Win7 x64 alatt hibátlanul fut egy hagyományos és 2 felhő alapú védelmi progival együtt. Semmit nem lassít szerencsére. Pedig, ha valaki háklis erre, az én vagyok, de nagyon!
ettől függetlenül nálad biztos lassított, nem vonom kétségbe. Én a saját tapasztalataim alapján jó szívvel ajánlom Win7-re is.
Aktív témák
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Gaming notebook topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Home server / házi szerver építése
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Microsoft Excel topic
- Ukrajnai háború
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- PC játékok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest