Hirdetés

Aktív témák

  • Fire/SOUL/CD

    félisten

    válasz RBJ #42541 üzenetére

    Bátorkodtam pár hónapra visszamenőleg néhány olyan hozzászólásodat összegyűjteni csak ebből a topicból, amelyben valamilyen általad tapasztalt hibáról/jelenségről számolsz be. Rögtön megválaszolom az én tapasztalataimat, minden esetben W7 x64 Ultimate (dobozos, jogtiszta rendszer naprakész frissítéssel) tiszta telepítését követően (restore) lett tesztelve.

    [link] - Nekem elindult.

    [link] - Az tény, hogy zabálja a ramot scan alatt, de csonta nem fagyasztotta a gépet. A KAV/KIS topic-ban érdeklődtél, hogy mikor jön ki "stabil" változat, nos hát a KAV/KIS 2011 ugyan tartalmaz bugokat szépszámmal, de egy valami biztos, nem instabil...

    [link] - Nálam 340/340 az eredmény, bár az tény, hogy ilyen eredményekkel már többen szembesültek a CLT futtatásakor, egy részüknél a hibás tesztmetódus, másoknál a nem megfelelő CIS beállítások okozták a gondot...

    [link] - Nálam nem bootol lassabban a gép a Vipre-től

    [link] - Nálam nem állt be az Antiphising modul

    [link] - A Titanium felhő alapú, saját tűzfala sincs, Nálam megy mint a golyó. Azt, hogy a régebbi Trend Micro IS mennyire fogta a gépet, azt nem tudom
    (Mellesleg nem tudom, hogy saját tapasztalat, hogy a Titanium IS fogja a gépet, vagy valahol olvastad egy fórumon...)

    Itt rögtön leszögezném: Nem azt vonom kétségbe, hogy Nálad ezek a jelenségek egyáltalán előfordulnak-e, erről szó nincs, csupán gyakran olyan hibajelenségekről számolsz be, ami jóformán csak Nálad jön elő.
    Ennek meg alapvetően a leharcolt rendszer(értsd: sok kergető megfordult már a gépen, tele van szemetelve a registry, olyan folyamat fut, ami olyan kergetőhöz tartozott, amit már nincs is a gépen, stb stb) szokott az oka lenni.
    Szóval a korábbi HSZ-em ezek fényében íródott, és jó, hogy nem személyeskedésnek vetted, mert nem is annak szántam. (Mint ahogy ezen HSZ-omat sem)

    F-Secure AV promo valóban a közelmúltban volt, nem hinném, hogy mostanában ismét lesz. De ha ennyire kedveled az FS-t, akkor miért "félsz" annyira az IS változatától?

    [ Szerkesztve ]

    Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

Aktív témák