Aktív témák
-
Kiskutya
veterán
válasz MolnárPéter #3953 üzenetére
talan telepitesnel lehet kivalasztani hogy mit szeretnel de most en sem tudom megnezni mert vista+avira van a gepemen.
hmm...
-
_ak_
addikt
Vmi olyasmit magyarázott, h a linkguardhoz kell a toolbar, végülis ki lehet kapcsolni külön-külön is, csak nem az antivírus résznél kell keresni, hanem a rezidens védelemnél. Bár kerestem a hibákat benne, de hirtelenjébe nem volt semmi olyan amiért meg tudnám indokolni, h miért került vissza a KAV... De most teszek egy próbát, lekapcsolom a kav malware védelmét és egy az egybe a boclean fogja szűrni, controllra meg felteszem a counterspy-t.
Let's begin, de gozaimasu!
-
ballington
addikt
hy all!
avast-t használok, és feljött h lejárt a próbaverzió, kérjek egy kulcsot: csak adjam meg az e-mail címem, aztán kjüldiik. namost már 2x megadtam neki, de semmi, ennek már 1 hete, holott azt írták 24h-n belül küldik.
5letek?Aki a tökfőzeléket kapor nélkül eszi, az más aljas dolgokra is képes.
-
Symbio
senior tag
válasz ballington #3956 üzenetére
Spam szűrő?
-
Panthera
őstag
válasz ballington #3956 üzenetére
Szombaton kértem öcsémnek egyet és röhejes idő alatt kapta meg - pár perc alatt -, máskor 1 nap volt ténleg. Felmész az avast honlapjára aztán kiválasztod a "purchase" menüből a "free avast home registration"-t és ott kitöltöd az adatlapot...
-
volvoguy
addikt
üdv. ez mitőlvan, hetek óta kiirja, de amikor futtatok keresést, nem talál semmit, meg az f-secure sem talál semmit...
[link]Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3
-
volvoguy
addikt
de nem talűálom, nekem nicns oylanom, hogy C:\system volume...nekem a C:\ meghajtóban csak mappák vannak ,azonkivül semmi
Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3
-
ballington
addikt
Symbio...ha az avast-nak van, akkor érdekes lenne, de külön progi nincs...és kerestem a spam-ek között is (freemail)
Kvardlipot: hát akkor nem értem, megpróálok másik mail címet, aztán majd meglátjuk.
[ Szerkesztve ]
Aki a tökfőzeléket kapor nélkül eszi, az más aljas dolgokra is képes.
-
ballington
addikt
válasz ballington #3962 üzenetére
na a gmail-re - noha nem egyből, mert lejárt a timelimit - hamar megérkezett. ezek szerint a freemail-t nem szereti.
Aki a tökfőzeléket kapor nélkül eszi, az más aljas dolgokra is képes.
-
zed01
őstag
válasz volvoguy #3959 üzenetére
Ezt a kártevő adware (már ha nem fals riasztás), a vírusirtók általában nem sokat tehetnek ellene. Ajánlott a Counterspy, vagy az A Squared, vagy a Spy Sweeper futtatása.
“Amikor az emberek félnek a kormánytól, az önkényuralom. Amikor a kormány fél az emberektől, az szabadság.” Thomas Jefferson
-
zed01
őstag
Nem tudom működik-e még, de próba cseresznye. Van egy akciója az Emsisoftnak, egy éves előfizetéshez lehet hozzájutni az alábbi kupon kóddal:
Install a2AntiMalwareSetup.exe, create a user account as requested
and enter the following key at the convert coupon code link:nanova5736
“Amikor az emberek félnek a kormánytól, az önkényuralom. Amikor a kormány fél az emberektől, az szabadság.” Thomas Jefferson
-
zed01
őstag
válasz volvoguy #3961 üzenetére
Egyébként nagy hülyeség hogy vírusirtóból kettőt is használsz, de kémprogramirtóból egyet sem. Komolyan mondom nekem már fáj az ilyen dilettáns hozzáállás.
[ Szerkesztve ]
-
zed01
őstag
Ha úgy döntesz hogy fetelepíted az A Squaredet, kereséskor ne felejtsd el kikapcsolni a rendszervisszaállítást. Bár korántsem biztos hogy valódi riasztásról van szó, az is lehet hogy téves pozitív.
-
zed01
őstag
Hűha! Fanatikus tag lettem. Mecsoda +tiszteltetés. Az előző nickemmel is (phare) a fanatikus tagságig jutottam.
-
volvoguy
addikt
érdeks, ha a bitdefender felismeri, de leirtani már nem tudja? illetve futtatott kereséskor nem találja...ez azért elég érdekes.....
Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3
-
zed01
őstag
válasz blattida #3979 üzenetére
Az volt a gond, hogy újra kellett telepíteni a windowst és elfelejtettem kiírni a nickemhez tartozó jelszót. Utána meg már hiába kértem jelszó emlékeztetőt a mailcímemre, azt írta ki hogy nincs ilyen regisztrált mailcím. Pedig tuti hogy nem felejtettem el a beregisztrált mailcímet (évek óta használom).
-
zed01
őstag
válasz volvoguy #3980 üzenetére
Ezért lehet hogy téves pozitív. Mindenesetre az A Squared egészen biztos leirtja a kérdéses kártevőt (szerepel az online adatbázisukban), már ha tényleg van.
-
-
volvoguy
addikt
ha téves riasztás akkor nem gond....nicns még kémprogim, majd alkotok valamit
-
volvoguy
addikt
nem ugy értettem
-
_ak_
addikt
Már csomószor megfordult a kérdés a fejembe, amikor nyomják az AV testeket, akkor default beállításokkal teszik ezt vagy maxon? A max védelem lenne a logikus, de szvsz a legtöbb otthoni felhasználó defaulton hagyja azokat. így egy medium protection beáálítás, már tök más eredményeket szülhet nem? így is arról beszélünk, h mennyire képes megfogni néha egy rendszert egy Av vagy anti-malware, lehet, h az lenne a legjobb, ha low beállítások mellett is tesztelnék őket..esetleg valaki hallott ilyesmiről?
Plusz mennyire fontos a web antivírus része az ilyeneknek? Ha rezidensen fut pl egy antivir és betalálok vmi malware stuffot, akkor azt meg kéne, h fogja pl egy boclean nem? Ha meg vírus mászna a gépre, akkor meg az antivirnak kell gondoskodnia a problémáról, ergo ez a funkció ionkább csak megpróbálja megelőzni a bajt, mert ha ez így van, akkor lehet elég egy antivir és egy boclean..
A counterspy-on még gondolkodom, h rezidensen fusson-e (persze a voclean helyett), elég sokat kérdezősködik, egy komolyabb installnál vagy 10szer meg tud kérdezni, h ismeretlen program mit csináljon.[ Szerkesztve ]
Let's begin, de gozaimasu!
-
volvoguy
addikt
üdv. kérdezem, hogy mi a helyzet a virusirtókkal? készült msotanság oylan progi, ami a tesztekben elért sorrendeket felboritotta, vagy még mindig ugyanazok az irtók vannak a piacon, amik mindig is voltak?
-
gsc73
aktív tag
Sziasztok!
Előjött nálam a kimenő e-mail tiltása "RBL Listing"...stb hibaüzenet. Google a barátom, így az IP cserén túl vagyok (Chello-nál ez nem olyan egyszerű) totális vírus ellenőrzésen, és antispy programok futtatásán is....IP csere után pár nap múlva előjön. Eddig pár napon belül háromszor cseréltem IP-t.
Hogyan lehetne kiszűrni, hogy mi a gond?
g.
kedvenc szavaim: palack, flakon, kredenc, fridzsider, ibrik, trafik, szvetter, fregoli, rezsó, sparhelt, vájdling, szifon, gardrób, partvis, spejz, tégely, drót, abrosz, lavór...szocreál.
-
zvaragabor
senior tag
válasz volvoguy #3988 üzenetére
VIPRE Antivirus-t érdemes majd figyelni, saját fejlesztés, nemsokára kijön a végleges, AV-Comparatives egyéniben le fogja tesztelni.
Meg a COMODO antivírusa lesz még csekkolnivaló, bár az még arrébb lesz.
I put a joke into the joke so you can laugh while you laugh,
-
zvaragabor
senior tag
A hivatalos tesztek metodikájában rendszerint mindig leírják, hogy milyen beállítások mellett történt a teszt. AV-Comparatives például a lehető legszigorúbb beállításokat alkalmazza a termékeknél (a viselkedéselemző tipusú védelmet ilyenkor kikapcsolják). Többinél most nem tudom (VB, Checkvir, AV Test...). Alacsony beállítások mellett szvsz teljesen fölösleges, hisz legalább közepes beállításokkal használja mindenki a termékeket, tehát vagy ez, vagy a maximum beállítások mellett lehet reprezentatív eredményeket kapni a teszteken.
Webes védelem fontossága részemről szubjektív dolog. Én minden további nélkül elvagyok nélküle is, habár most az Avast Pro-nak van mindenféle védelme. Párat ki is kapcsoltam közülük, mert nincs rájuk szükségem.
Webes védelemnek az az előnye, hogy az antivírus még az előtt átnézi a forgalmat, mielőtt az a gépre kerülne."Ha rezidensen fut pl egy antivir és betalálok vmi malware stuffot, akkor azt meg kéne, h fogja pl egy boclean nem?"
Meg kéne, de nincs 100%-os védelem, így nem fogsz tudni találni olyan programot, amin ne tudna átcsúszni valami.[ Szerkesztve ]
-
blattida
nagyúr
válasz zvaragabor #3991 üzenetére
Nálam a Vipera nem teljesített rosszul, de annyira nem is győzött meg. Bár egyáltalán nem tűnik rossznak. Nálad hogy sziszeg a kicsike?
A Comodo nem is oly soká lesz végleges státuszú, elvileg már ősszel, majd a beta verzióból kiderül, hová jutottak majd három év alatt a törökök. Én reménykedem és szurkolok.Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
zed01
őstag
válasz zvaragabor #3991 üzenetére
Mikorra várható a Comodo antivirus végleges? Nagyon sok ideje fejlesztik, én már türelmetlen vagyok, kíváncsi lennék hogyan teljesít. Ha sikerülne a tűzfaluk szintjére felhozni a progit, az átrendezné az antivirus piacot.
-
zvaragabor
senior tag
válasz blattida #3993 üzenetére
Ó, hát VIPRE szegény nálam el is lett már felejtve, vagy bugba ütköztem, vagy a rakat malware őrjítette meg, mert az elavult adatbázist jelző ikon nem akar eltűnni, illetve hol betölt, hol nem. Ki is van lőve a fájlrendszer védelem, szabad utat adtam a kártevőknek.
Comodo bétát már április-májusra is ígérnek, amint kijön egy béta, föl is vágom egy tiszta rendszerre. Amúgy nem török fejlesztés, USA-ban van a főhadiszállás. Itt írnak az elérhetőségekről.
-
blattida
nagyúr
válasz zvaragabor #3996 üzenetére
A cég amérikai, de sok török fejlesztőjük van!
Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
zed01
őstag
Az mitől lehet hogy bekapcsoltam a gépet, semmit nem nyitottam meg, kb húsz percig az égvilágon semmit nem csináltam, semmit nem indítottam el és egyszercsak kiírta az Avira és a McAfee hogy trójai található a Windows/Config könyvtárban, valami csse.exe. Mikor visszaállítottam a particiót az Acronis True Imageval, üres volt ez a könyvtár.Biztos hogy nem téves riasztás, hiszen egyszrre két irtó is jelezte. Nem értem. Honnan került a gépemre, ha semmit nem nyitottam meg és rögtön egy rendszervisszaállítás után voltam akkor is. (tesztelgetem a különféle vírusirtókat, és egyszerűbb minden install után visszaállítani a particiót, mint újra visszatenni a megszokott alkalmazásokat.)
-
blattida
nagyúr
válasz zvaragabor #3999 üzenetére
Én úgy tudom, hogy ő is török.
Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest