Hirdetés

Aktív témák

  • racerx

    őstag

    Avira hozzáértőktől kérdezném:
    Tegnap szívtam egy géppel( hálisten sikerült kisseb nagyobb szívások által működővé varázsolni -azért arra kíváncsi lennék hogy a fenébe lehet vírusos az ntfs.sys..??- mindegy ,megy a gép.)Most aztán nekiálltam trial progikkal végignézetni (Norton, Eset, Avira ? KAS stb), plusz a végén a szokásos spyware irtókkal.
    Szóval szimpatikus az Avira, feltenném a delikvens gépére (először Avast, Asquared kombóra gondoltam -mindkettő egy évig használható, a2 licenszem meg ugyis annyi van mint a szemét :) ), de túl erőforrás igényesek (a gép elég régi), meg még nekem is mindíg ki volt a tököm az a2 állandó FP-jaival, és az állandó risztásaival, így tuti hogy az abszolút amatőr és hozzánemértő emberem ugyis mindenre OK- nyomna rá.
    Aviránál vmi personal free editiont raktam, ez ugy nézem 1 évig van licensz hozzá.Kérdésem: a premium és a sec suite mivel több, érdemes e felrakni, vagy ez is elég egy amatőrnek.
    Ja és van e hozzá hosszab licensz (3 hónaposokról olvastam itt), mert nincs sok kedvem odarohangálni, hogy ujítsam a licednszet!

Aktív témák