Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Brygitta

    csendes tag

    válasz Mria #1756 üzenetére

    Szia!
    Hát akkor felejthetetlen élmény lesz most már ez a mandulaműtét! De legalább tudod, hogy mire vagy allergiás. Én egyszer a sumetrolimtól estem össze.
    Egyébként a 8. napban vagyok, és ez a legjobb nap az első három napon kívül. A 4. még csak csak, de az 5-6-7, főleg a 7. Csíp, mar fáj a fülembe nyilalt. Bár amíg a cataflam V hatott, nagyon jó volt, de nem akartam doboz számra szedni, így két órát általában szenvedtem, azért a 6-7 órát megvártam.
    Ma voltam kontroll vizsgálaton, a doki azt mondta, egészen jól néz ki. Van még egy kis lepedék itt-ott, de ez a jövő hét folyamán egyre tisztább és szebb lesz. Szerintem a nehezén túl vagyok. A mai nap nagyon jól éreztem magam, az éjszakám is kitűnő volt, csak a szokásos 5 órai kelés volt meg. Amikor bevettem egy szem tabit és már aludtam is tovább.
    Persze az aphtákat nem úsztam meg, de tantum verde-vel jól kezelhető. És nem csíp. :-)
    Még a hétvégén pépesebb kaját kell ennem, de hétfőtől ehetek már kicsit bátrabban, persze nem rántott húst.
    Sok sikert a gyógyuláshoz és kitartást! Nekem a 7. napig egyre rosszabb volt, de az ivást és az evést erőltetni kell. Nekem a 5liter meg volt, és kellett is, és sok kenyeret ettem, ami segít a lepedék tisztításban.
    Egyébként sokkal rosszabbra számítottam a fórumozókat olvasva, elégedett vagyok magammal. :-)
    Üdv.B.

Új hozzászólás Aktív témák