Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fokukac

    nagyúr

    válasz erdoke #1945 üzenetére

    Nem takaroggyoztam, csak a nyugdíj-szja-témában vázoltam pár összefüggést, szerintem igen is két külön dolog a nuygdíj, meg az szja, a nyugdíjrendszer 50 évre kéne, hogy szóljon, nem kéne állandóan változtatni, mint egy holmi szja-t.

    Nem hinném, hogy sértő stílusban tettem a fentit, a kurucinfóhoz pedig nem sok közöm van, légy oly' szíves, ne említs engem ebben a kontextusban.

    Kormányunk olyan, mint az elefánt a porcelánboltban, ezt kár tagadni. UGyanakkor közgazdasági szempontból kb. ezer helyen lehet belekötni, abba, amit csinál, egyszerűen egy nagyon rossz, és bizonytalan gazdaságpolitikai mixet választottak maguknak, és azt a hatalmas nagy gazdasági bizalmat, ami várta a tevékenységüket, teljesen elporlasztották az összes piaci szereplőnél, külföldi és belföldi elemző intézetnél.

    Hogy milyen fenenagy struktúraváltásra készülnek? ki tudja. De az nagyon látszik, már 6-8 éve, hogy a kapiatlizmus, és a gazdasági ráció elég messze áll tőlük, és a "megszorítás" az szitokszó.

    Én ezeknek azt se hiszem, ha kérdeznek, nem ha még ki is jelentenek...
    Hogy februárban mi lesz? nem tudom. szerintem semmi. Viszont addigra a plebsz jó része megkapja a januári fizetését, és konstattálja, hogy kevesebbet kapott, mint tavaly, és akkor még kevésbé lesz merszük kiadáscsökkentést bejelenteniük.

    Nem tudom, mit csinálnék ennyi felesleges állami alkalmazottal. Az a baj, hogy a 80%-uk nem is alkalmas más munkára, sehova nem vennék föl azokkal a képességekkel, amikkel rendelkeznek.

    Pleased to meet you - hope you guess my name

Új hozzászólás Aktív témák