Új hozzászólás Aktív témák
-
Johnny Cage
addikt
''kihúzod az USB-ből visszadugod és működik''
Aha, akkor egy jelenségről beszélünk.
Egyébként mindössze fél éves az egér, és kb. a kezdetek kezdete óta produkálja ezt a jelenséget. A Logitech Magyarország munkatársaival telefonon beszéltem, de elég tanácstalanok voltak - mondván, ők még ilyesmivel soha nem találkoztak (a bolt, ahol vettem, ugyanezt állitotta). Nehéz eldönteni, hogy a SetPoint ilyen bugos (egy darabig használtam a Microsoft beépitett HID driver-ét, azzal semmi probléma nem volt) vagy esetleg magával az egérrel lehet probléma?
Megjegyzés: firmware 1.1-re frissitettem, nem sokkal megvétel után. Engem azért aggaszt a dolog, mert ha ne adj isten mégis a hardver hibás, kifutok a garanciából és akkor romlik el, akkor lesz egy 16e Ft-os papirnehezékem... annak meg nem örülnék túlságosan. -
Max Powell
csendes tag
hi, a Steelpad S&S -t imadja a G5, mondjuk nem a legolcsobb egerpad, de nagyon kiraly.
(tulajdonkeppen egy 2mm-s muanyag lap), de sztem eleg nagy, hogy ne masszon le rola az se, aki kis szenzivel nyomul
kicsit zabalja a teflontalpat, de osszessegeben megeri
ja es mivel csak2mm vastag, szinte eszre sem veszed h padon tolod -
Johnny Cage
addikt
Nincs kipipálva, de hogy jobban érzékeltessem a problémát, valami olyasmi ez (sőt, ugyanaz), mint amit a G5-ös prohardver cikknél a tesztelők tapasztaltak az alapfirmware-el - van is róla videó: [link]
Érdekes, hogy ez a probléma CS-nél a firmware frissitésével mondhatni teljesen megszűnt (legalábbis klasszisokkal jobb lett a helyzet), de pl. a Nolf2-nél még mindig fennáll. -
putti
aktív tag
Na, megvettem, mistralba brutto 18k volt. Nagyon kircsi egérről van szó. Eddig a legjobb kialakitása van, nagyon jól stimmel a kezemhez. Remélem ennek nem fog tönkremenni a gombja. Szövetes egérpadom van és az is marad, ezeket szeretem. Majd egyszer nézek hozzá valami jó egérpadot, de most egyenlőre be kell érjem ennyivel, így is sok volt. Mindíg is azt mondtam hogy soha nem adok ki ennyit egy egérért és most tessék. Egy kicsit furdal a lelkiismeret, de remélem ez tartósabb lesz. Ha nem, akkor tudom hogy felesleges kiadjak érte ennyi pénzt. Nekem nem csak a kényelem és az extra számít az egereknél, hanem a szavaosság is. Ez 5-ös kényelemből, már csak a szavatossága legyen jó.
-
dream1
csendes tag
-
-
LordVader80
őstag
-
mindfreak
őstag
Ezzel tulajdonképpen sikerült is röviden rávilágítanod mondanivalóm tömör lényegére: a lézer optikás egerek felületben válogatósak. Kétszer annyiba kerülnek és kétszer olyan drága egérpad is kell nekik, hogy elérjék azt a szintet, amit a LED optikás egerek alapból is tudnak. (A kezdeti időkben épp ennek az ellenkezőjét állította a Logitech, persze most már szó sincs ilyenről. )
Ennek fényében döntse el mindenki maga, hogy melyiket érdemes megvenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lexus, Toyota topik
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Eredeti játékok OFF topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Crypto Trade
- Asztalos klub
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- 20 évvel ezelőtt jelent meg a Half-Life 2
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Bontatlan Lenovo ip. 3 "Kis Gamer" Laptop -35% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Honor 200 Lite 256GB, 1 Év Garanciával, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával,
- Samsung Galaxy S24 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest