- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- RAID
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
- E-book olvasók
- ASUS notebook topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
putti
aktív tag
Sziasztok!
Egérvásárlás előtt állok, Logitech-et szeretnék, mondhatni teljesen laikus vagyok a Logitech terén.
Eddig A4Tech egereim voltak, a legutolsó egy rádiós optikai az RFWOP-49, 800dpi-t tudott.
4 évig ment a patkány, de tegnap a bal gonbja elkezdett szarakodni.Szétszedtem megnéztem, és amitől féltem az be is jött. ''Elkopott'' a reléje vagy minek hívják.
Amit szeretnék venni az egy Logitech G7-es mouse lenne( és ha veszek csak ezt a Logitechtől), de még mielőtt kiadok ennyi pénzt érte lenne pár kérdésem.
1. Sima szövetes egérpadom van, ezen műxik az egér? Majd idővel kicserélném, de most egyenlőre csak egérre lenne pénzem.
2. Ami a legfontosabb : mivel sokat játszom és főleg FPS-sekkel, ezért ugye sokat használnám, tehát ebból kifolyólag mennyi az esély arra hogy tönkremenjen ezen is a bal egérgomb?
Eszem ágában sincs lehordani a Logitech G7-et, de ha kiadok erte 18k-t, akkor nem szeretném ha 4-5 év után beadja a szolgálatot, mert ha ez is ilyen, akkor veszek inkább még egy A4Techet jóval kevesebb pénzért. Persze tudom semmi sem örök, de ha mondjuk kibirja 8-10 évig, akkor azt mondom megveszem, mert megéri. Szóval nem akarok sorozatot csinálni az egér vásárlásakor, inkább úgy vagyok vele, egyszer rááldozok több pénzt és utána kényelmesen játszom vele sokáig. -
putti
aktív tag
válasz LivingColour #596 üzenetére
Ok! A Mistralban lattam most brutto 18k-ért. Remélem nem fognak tönkremenni a gombjai 5-6 éven belül, meg semmije, mert ez már azért luxus pénz egy egérért. Ha mégis, akkor majd marad az A4Tech br 5800Ft-ért, de azt majd csak akkor ha ez is megy a levesbe és lehet még akkor a4tech-et kapni.
[Szerkesztve] -
putti
aktív tag
Na, megvettem, mistralba brutto 18k volt. Nagyon kircsi egérről van szó. Eddig a legjobb kialakitása van, nagyon jól stimmel a kezemhez. Remélem ennek nem fog tönkremenni a gombja. Szövetes egérpadom van és az is marad, ezeket szeretem. Majd egyszer nézek hozzá valami jó egérpadot, de most egyenlőre be kell érjem ennyivel, így is sok volt. Mindíg is azt mondtam hogy soha nem adok ki ennyit egy egérért és most tessék. Egy kicsit furdal a lelkiismeret, de remélem ez tartósabb lesz. Ha nem, akkor tudom hogy felesleges kiadjak érte ennyi pénzt. Nekem nem csak a kényelem és az extra számít az egereknél, hanem a szavaosság is. Ez 5-ös kényelemből, már csak a szavatossága legyen jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy ruhás topik
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Óra topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- LEGO klub
- Elektromos autók - motorok
- Linux kezdőknek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Honor 200 Lite 256GB, 1 Év Garanciával, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával,
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest