- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisza25
félisten
válasz focvis #318079 üzenetére
Nekem 4 évszakos van, de van 4db lemezfelni rajta nyári gumival (azzal vettem az autót), van 4db téli gumim, azzal vettem a felniket, és van a páromnak 4db téli gumi, de az autón már ott is 4s gumik vannak
Költöttem eleget így is az autóra, terv szerint elkövetkezendő 2év csak benzin, közben én magam lecserélem az olajat, meg a szűrőket kb fél óra alatt, de nagyon kényelmesen 1óra alatt[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
kisza25
félisten
válasz macilaci78 #318092 üzenetére
Most akar felrakni slikket, csak szólok
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
kisza25
félisten
válasz macilaci78 #318101 üzenetére
-
kisza25
félisten
válasz focvis #318118 üzenetére
Vettem igen, jól emlékszel, de tervezek venni egy szivattyút, az még kényelmesebb lenne
Megnéztem 15 eFt kauffernél a motyó egy cseréhez (olaj+szűrő, lég+pollen szűrő), az semmi[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
válasz CactuS #318121 üzenetére
Nekem ugye volt ibiza sport, az már túl kemény volt ezekre az utakra, mondjuk azzal kb bármennyivel be lehetett venni a kanyarokat, a sima meg nem sokkal puhább, ez sem billen kb semmit, csak nem megy el a vesekövem, na meg nem mindegy, hogy 2 tonnát kell elfordítani, vagy csak egyet
[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
válasz norbert1998 #318172 üzenetére
Te neked milyen autód van? Azt nem láttam a beszámolódban
Renault megan RS 1,8TCE vagy melyik motor?[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
válasz norbert1998 #318192 üzenetére
Akkor jól van akkor
-
kisza25
félisten
-
kisza25
félisten
válasz Ádám16 #318265 üzenetére
Északi parton kb minden út kanyarog és sok helyen rálátni a Balatonra, meg ott vannak a Tanuhegyek, de 70-80- nál gyorsabban nem nagyon lehet haladni általában, mert nagy a forgalom és nézelődik mindenki.
[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
válasz szőröscica #318427 üzenetére
Akárki akármit mond, az olaszok nagyon szép autókat tudnak gyártani (és ez még jó is), egy ilyet bármikor elfogadnék, sok balesetmentest
[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
válasz stickermajom #318492 üzenetére
Nekem van 2 kormány, egy ülés, 4 lemezfelni, 12 gumi+ban, és vannak még gyári hyundai kormanykapcsolók, 2db vw/audi/seat/skoda gyári kompresszor, hyundai i30 kézikönyv, ablaktörlő i30- ra stb stb
-
kisza25
félisten
válasz stickermajom #318511 üzenetére
én most hirdetem szinte mindet, de még nem kaptak rá a téli gumikra
-
kisza25
félisten
Ma reggel hideg van 🥶
-
kisza25
félisten
válasz Micsurin #318620 üzenetére
Én eddig egyszer mertem diesel autót venni, egy i30 1,4 crdi-t, csináltattam rajta egy olajcserét(+szűrők), mentem vele 10 ekm-t, spóroltam vele 200 liter benyát, aztán eladtam amiért vettem, jobb a békesség
-
kisza25
félisten
válasz szabonagyur #318642 üzenetére
Nem indexelt, de ha indexel is, attól még nincsen elsőbbsége, meg kellett volna állnia a busznak az elötte levő miatt, vagy lassítani, a busszal amúgy sem kellene ilyen hirtelen manővereket végre hajtani (utasok)
A buszosnak is látnia kellett, hogy jönnek mellette balra...
És a kontakt után meg nem kellett volna tovább mennie...[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
válasz Blindmouse_ #318705 üzenetére
Lenne rá igényed?
-
kisza25
félisten
válasz Micsurin #318707 üzenetére
Na még egy 100ekm-t elmegy hiba nélkül, megspórolod amit ráguritottál
Mondjuk 5,5-6 litert az 1,6 mpi 120 lovas i30 kombim is tudott
Az 1,4 es tipo meg 5,2-6 közötti értékeket
Az ibiza 6 alá nem megy, inkább 6,5-7[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
válasz Blindmouse_ #318718 üzenetére
Engem nem érint a benzin ár, mindig ötezerért tankolok
-
kisza25
félisten
válasz rbalint88 #318724 üzenetére
Ha nagyvárosban laknék, akkor vagy hibrid, vagy valami elektromos beficcenne
Az opelt se használom helyben mert 10+ liter fogyit simán csinálna
Amúgy az i30 1,6 mpi jobban fogyasztott helyben, mint pályán, nem is értettem[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
válasz Micsurin #318733 üzenetére
1,4 100 lovas g4fa a rettegett amúgy hibátlan a cucc ha nem tartották be a gyári két év per 30000 kilométer olajcserét
Nálam egy csepp olajat nem evett és az 1,6 mpi 120 lovas sem. Az 1,6 gdi ami kokszolódik és átégeti a dugattyút, de azért az sem minden típusban.
Volt ugye a dél koreai különítmény
[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
-
kisza25
félisten
válasz Micsurin #318733 üzenetére
Amúgy G4FA is szeret pörögni és
Az 1,6 120 lovas is
4-5-6- ban, ha kiforgatod 6000 fölé, akkor 5000 fölé ejti a fordulatot az 1,4 és az 1,6 is, az 1,6- ban az 1- es és a kettes nagyon hosszú, jobban örültem volna az 1,4 váltójának (ma is meglenne az autó)[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
válasz AuraSync #318786 üzenetére
Az elöregedett gumi is csinálhatja, az i30 kombin is elkezdett rázni, de felmelegedett, akkor abbahagyta és centrirozva volt az is és csak ilyen 110 környékén kezdett rázni 2018- as volt a gumi, csak szerintem nem jól volt tárolva
[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
válasz AuraSync #318792 üzenetére
Innen elég sokan használunk 4 évszakost.
Én nekem a seat ibizán és az opel insignián is nexen 4s gumik vannak. Meg a két korábbi i30- ra és egy korábbi seat ibiza kombira is ezeket raktam (lassan már szponzorálhatnának )Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
kisza25
félisten
válasz tboldi #318799 üzenetére
Magyar utakra? Az 1,4 idegessel megyek és az emberek 95% - lassabban megy, mint ahogy szeretnék menni
A Balaton északi partján kb nem tudsz 70-80- nál gyorsabban haladni
Bp-Fehérvárig M7 nem tudod a 130- at tartani a legtöbb esetben. Siófoktól tudsz jobban haladni.
Amúgy a diesel turbó az nem olyan, mint a benzin. Kis tartományban dolgozik, általában valahol 1500-2000 és 4000 között, én nem szerettem a karakterét, jobban szeretem, ha pörgetni kell a motortEladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
kisza25
félisten
-
kisza25
félisten
válasz Blindmouse_ #318964 üzenetére
Idén tavasszal már 16 eFt volt nekem
Nem véletlenül van mindkettő autón 4 évszakos[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
válasz macilaci78 #319071 üzenetére
Inkább 5ekm, mert a hátsó ha sosincs terhelve kagylósra kopik, a 4s azért gyorsabban kopik.
Én most cseréltem meg 5ekm után és már van egy kis hangja, nem is cserélgetem, inkább majd veszek újat, ha lekopik[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
A bubi összkerekes, az egyrészt mindenhol hajt, másrészt több súly van hátul, ott a a kardán tengely és a difi miatt és gondolom a tankja sem 45 literes
Amúgy ha felraktad volna előre kb biztos, hogy hangja lett volna, a szinte újnak tűnő gumit raktam előre hátulról és olyan hangos lett, hogy vissza kellett cserélnem. Gumis mondta, hogy miért nem kérdeztem meg tőle, ha nincs minden 5ekm cserélve ez lesz.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- Nyomtató topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Formula-1 humoros
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Gitáros topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs