-
PROHARDVER!
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisza25
félisten
válasz focvis #316858 üzenetére
Annyival erősebb lenne🤔 akkor már inkább a hőtágulás / surlódási együtthatóhoz lehet köze🤔
(Hidegben ridegebb lesz a kuplung, vagy valami hasonló+ a motor is erősebb lesz valamivel)[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
kisza25
félisten
válasz norbert1998 #316907 üzenetére
Hát ja, a fele autó hiányzik a képről
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
kisza25
félisten
50-70 km/h szél 2 órája nincs áram, és az autók
-
kisza25
félisten
válasz Blindmouse_ #316965 üzenetére
Az nekem már szerdán
-
kisza25
félisten
válasz Tsebacsi #317062 üzenetére
Én pénteken viszem, olaj+szűrők (olaj, lég, pollen) fékolaj, gyertyák és kormány csere. 2018- ban volt gyertya és fékolaj csere,most van benne 36 ekm, nem hagyom elöregedni a dolgokat
Ez lesz a 11. olaj csere 36ekm alatt
Cseréltettem benne vezérlést 28ekm-nél (10 éves volt)
Ezt most már muszáj megtartani[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
-
kisza25
félisten
-
kisza25
félisten
válasz stickermajom #317084 üzenetére
Az első nagyobb viharban ez fogja csapkodni a kocsid tetejét, tapasztalatból hallottam
-
kisza25
félisten
válasz ArthurShelby #317246 üzenetére
Biztos, hogy jobb a kiosztása a 6-os váltónak?
-
kisza25
félisten
válasz Micsurin #317334 üzenetére
Annak is örülni kell, hogy van alkatrész
A héten voltam szervizben az insigniával, a szerelőm mondta, hogy már most nincsen hozzá gyári alkatrész, a pug vette át az opelt és elengedte a kezét a 12 évnél régebben megjelent autóknak.(Ennyire kötelez az eu) Szóval mihamarabb adjam el, ha jót akarok... Néztem árakat, marad.
Más: a seatot tegnap vittem, megvártam, hogy felmegy-e a kormány, sajnos más a légzsák rögzítése. Nem is értem egy konszernnél...Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
kisza25
félisten
válasz pit stop #317343 üzenetére
Akkor lehet, hogy 8 év, egy konkrét esetet mondott, vagy ablaktörlő motorz, vagy ablakemelő motort mondott, amiből csak gyári volt és az már nincs, utángyártott nem os volt, és csak bontóból tudtak szerezni egy opel insigniába
-
kisza25
félisten
-
kisza25
félisten
-
kisza25
félisten
Voltam seattal szervizbe, olcsó volt, nem fizettem, csak elhoztam , nem volt ideje össze írni a szerelőmnek, mondta vigyem majd kiszámolja
Olaj, olajszűrő, légszűrő, pollen szűrő, fék olaj, gyertyák, első hátsó kereket megcseréltettem.
Meg a fojtószelepet is kitisztíttattam, kíváncsi leszek mennyi lesz, szerintem kb 100 eFt, ki mennyire tippeli?Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
kisza25
félisten
válasz focvis #317394 üzenetére
Attól szerintem több lesz,csak a 4db gyertya volt 22eFt, de legyen igazad annyival kibékülnék
Pláne most utaltam el az éves kötelezőt, cascot is el kéne, aztán egy évig csak tankolni szeretném
Következőt szerintem magamnak csinálom
Tboldi: grat, rezgett a léc?🤔[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
válasz macilaci78 #317436 üzenetére
Az a baj, hogy van 2 új srác, fiatalok, hagyja Őket érvényesülni, megmérték a fékolajat rendben van.
Kicsit elcsúsznak a dolgok, a héten voltam ott opellel is, dumáltunk a főnökkel, közben figyeltem a fiatalokat, persze így tanuljak meg, ha hagyva vannak érvényesülni, de nem örülök, hogy az én autóimon tanulnak...
Több dolog nem tetszett, na mindegy is.
De fel volt neki írva a csere, sűrűn bocsánatot kért és adott időpontot a cserére.
Hajlok rá, hogy a jövőben megcsinálom mindent az autón amit tudok[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
válasz ArthurShelby #317467 üzenetére
Ez egy nagyon jó hasonlat
[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
Srácok ez egy valid dolog, vagy átverés?
Régen használtam a jófogást
[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
köszönöm srácok, azért eléggé beugratos, csak már kérte a belépési adatokat, aztán ott hagytam abba
Amúgy meg van csináva a bank belépés oldala is, csak semmi más nem aktív, mint a felhasználónév és jelszó[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
válasz szebe #317499 üzenetére
Rávezet, hogy fizetés elfogadása, aztán, hogy melyik a te bankod és aztán a mobilbank belépés
Ha valaki nem fog gyanút, csak követi a lépéseket, már el is küldte a felhasználó nevét és jelszavát
Még egy olyan is be van rakva, hogy nem vagy robot.
-
kisza25
félisten
válasz stickermajom #317565 üzenetére
Ez Amerika felmérés?
-
-
kisza25
félisten
válasz szőröscica #317625 üzenetére
Amúgy autó értékét tekintve tök arányos
Nekem 60eFt a casco egy 2,5M Ft autóra, a te autód kb 5x annyit ér, és 5x annyiba a casco
és én B10- ben vagyok casconál is
Egyik srácba belement egy lengyel az autópályán, nem ismerte el a hibáját hiába lett rendőr hívva, a casco fizet ilyenkor is, meg mikor ellopják, meg mikor
-
kisza25
félisten
válasz Integrale #317705 üzenetére
A stellantis az nem FCA+PSA egyesülés utáni neve?🤔
És nem a PSA vette meg az opelt?
Nagy itt a katyvasz, minden összefügg mindennel[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
válasz Micsurin #317810 üzenetére
2M Ft-ig egy seat ibiza sport 1,6 szívó (1015kg) gyárilag sport futómű, sport ülések, láncos motor jól felszerelt (kis autóhoz mérten) olcsó hozzá minden. Nem rohadós.
De ezt is lehet bonyolítani, van 1,4 t+kompresszor, 1,6 cr tdi, 1,9 PD TDI, 2.0 cr tdi
3,5-4M Ft-ért kapsz amúgy 2016 utáni fiat tipo 1,4 t-jet 120 lovast.[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
válasz Micsurin #317840 üzenetére
A lánc sem örök élet, csak papíron, de ezekkel a motorokkal szokott fent lenni 300-450ekm- futott is.
Szóval nem ott van vége a világnak, hogy vezérlés lett benne cserélve[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
válasz tboldi #317962 üzenetére
Na ja, 150 az nem téma egy szívó 1,4- nek sem
"Csak nem mindegy, hogyan és mennyi idő alatt éri el. ;]"
Amúgy tegyük fel, hogy 30s alatt éri el, nem 15s alatt, a maradék 100-300...km-en nem tök mindegy?
Múltkor voltam Egerbe, meg vissza, oda fele nem lehetett haladni, lehetett volna 500 lovas is az autó, akkor sem értem volna előbb oda. Visszafele meg csak a lehajtóknál kellett belenyulni a tempomatba.
Nemrég voltam Veresegyházán, dettó kb sehol nem tudtam volna gyorsabban menni, mert dugig volt az út.Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
kisza25
félisten
válasz tboldi #317979 üzenetére
A 0-150-et azért nem, ha meg vissza lassulok 100-ig, akkor meg visszarakom 4-be, vagy 3-ba, aztán csókolom, ott már tényleg csak másodperceket tudsz faragni
Amúgy óra szerint 145-150- el nem szoktam gyorsabban menni, a legtöbb esetben értelme sincsen, mert nem tudsz haladni
Nem igazán okoz gondot a vissza gyorsítás, 4000 fölé nem is nagyon kell kergetni, valahogy el van találva a motor/váltó ennél az autónál
Mondjuk ma felidegelt egy volvós, 6000- be is belenyaltam kicsit
Amúgy szerintem én többet megyek pályán az ibizkával, mint te a mitóval
Ma is mentem egy 100km-t pályán augusztusban meg ~1100km-t és nem is mentünk nyaralni[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
válasz tboldi #317984 üzenetére
"Könnyen meglehet, de én 150-nél még tudok értékelhetően gyorsítani visszaváltás nélkül, 6-osban. :P"
És ennek igen nagy hasznát veszed itt Magyarországon
Amúgy már próbáltad német autópályán, vagy csak az adatokat ismered?[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Odys/Zeta/I/10/ elektromos roller! Németország!
- Eladó használt, Britax Römer Kid II gyerekülés, gyermekülés 15-36kg
- Eladó INDESIT felültöltős mosógép garanciával
- Eladó Skoda Octavia III tetőtartó, Garanciás 25-05.hóig (adapter, talp és keresztród)
- Eladó használt, 1,5 évig Garanciális Fisher FPR-123DE4-R hűtő fűtő mobil klíma 3,5kW + tartozékok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest