Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Rick4

    félisten

    válasz bl555 #76729 üzenetére

    Három eset van.
    Az első, hogy nem termeltél annyit, amennyi a minimum kiutaláshoz kell, ilyesmit a pool beállításainál a wallet cím beírása után lehet állítani.
    A második, hogy annyi ideig tart a kifizetés ellenőrzése, hogy még nem végeztek, heromineraen gyorsan megvan, de pl a 2miners oldalon szedtem ergot, 1 napja várok, hogy a minimum 1 erg határt elérje az unpaid+ unconfirmed balance összege, és akkor végre kiutalják, és el is felejtjük egymást... 0.3 ERG összegen tegnap este óta "gondolkodnak".. :D
    A harmadik, és legkevésbé valószínű, hogy ha összezuhant a rendszerük, úszott amit termeltél, vagy technikai hiba miatt van csúszás.
    Ez utóbbit erősíti, hogy az oldalukra fellépve se stat, se más nem jön be rendesen, invalis account.... üzenet fogad, miközben emitt meg pörög ezerrel: [link]

    Én azt mondom, lépj fel a herominersre, mert gyorsan és rendesen jön a kiutalás, a weboldalon folyamatosan lehet statisztikát nézni, ami összhangban van a géped által mértekkel.
    Ha ide átlépve megindul a termelés után a kiutalás, akkor még 2-3 napot várhatsz a másikra, addig meg kell lennie. Elvileg.

    Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

Új hozzászólás Aktív témák