Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    válasz Janou #17190 üzenetére

    Nem csak bízom, már 0.028 körül mozog. :D
    Bár ez a mozgás nyilván szerencsejáték, mintsem hit vagy tudomány kérdése.
    Bízni nem bízom semmiben, csak reménykedem valami olyasmiben, hogy a DRK lesz a crypto világban a fehér galléros bűnözők zsebpénze és akár a mindenkori SilkRoad és társainak egyik hivatalos fizetőeszköze is. Ez alaposan felhajtaná az árat a maihoz képest, mozgatná a coin-okat a váltókon, közben pedig ők is támogatnák a publikus marketinget, hogy legyen kivel büntetőjogi szempontjából tiszta coin-okra mixelni (ami még mindig lehet erkölcsileg mocskos, ami a bíróságot nem érdekli - de mondjuk a potenciális munkaadókat/társakat, családtagokat, barátokat annál komolyabban...).

    Szerintem nagyon sokan hiszik azt, hogy a Bitcoin anonim, és közülük sokakat emiatt érdekel legjobban. Ha sikerülne eljuttatni hozzájuk a reklámot, hogy ők igazából a DarkCoin-t keresték, már meg is lenne a kellő puffer, hogy a bűnözők is nyugodtan használhassák. Mindenki nyer, mindenki örül. Leginkább az, aki még most betárazott. :))

    Persze, a BTC-t is anonimmá lehet tenni, ugyan úgy mint a nemzeti valutákat. De az már extra munka. Ezt csak letöltöd és használod. Márpedig tudjuk, hogy a legtöbb user amit lehet, azt elront, tehát fontos, hogy a biztonságosabb megoldás legyen az alapértelmezett.

    Szóval most szerintem nem adom már el 3% haszonért, hanem kiutalom és félreteszem.

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák