- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Home server / házi szerver építése
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Androidos fejegységek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
-
PROHARDVER!
LG Optimus Black P970 [olvasd el a Téma összefoglalót!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sheep
addikt
válasz 8nemesis8 #9723 üzenetére
nekem a kdz-s volt a legegyszerűbb, mert ahhoz nem kell semmit pluszban a telefonra telepíteni, meg mindenféle wipe meg recovery meg nemtom
egy pakkban ott van amit le kell töltened, fél perc alatt lejön a netről, még egy fél perc amíg installálod és kb öt perc alatt frissíti a telefont
nagyon jól le van írva, csak pontosan kell követni
ráadásul el sem lehet rontani mert ha nem sikerül a régi rendszer ugyanúgy marad9700K, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , HP Reverb G2
-
sheep
addikt
válasz 8nemesis8 #9734 üzenetére
a hackeee által lentebb linkeld oldal útmutatását követve (régebben embe is ugyanezt linkelte)
[link]
simán leszedtam a magyar v20o-kdz fájlt, és a leírás szerint felraktam
az igazság az hogy ez már a második próba volt, elsőre nem sikerült, nem tudom miért
most pedig sikerült, pedig semmit sem változattam meg(illetve, én töröltem azokat a progikat amik kellettek a frissítéshez-windows enabler pl, és újra installáltam)
[ Szerkesztve ]
9700K, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , HP Reverb G2
-
sheep
addikt
-
sheep
addikt
válasz 8nemesis8 #9759 üzenetére
igen, kb így kell kinéznie a folyamatnak, de kb 5 perc az egész
ha 20 percig nem válaszol akkor elakadtjavaslom a következőket:
uninstalláld a fájlokat, programikat amiket felraktál a kdz-hez
rakd fel őket újra
én az lg updatert felinstalláltam de kikapcsoltam
figyelj hogy mindent rendszergazdaként indíts amit kellmennie kéne...
-
-
-
-
sheep
addikt
válasz 8nemesis8 #9771 üzenetére
a battery calibration csak rootolt készüléken működik nem?
(legalábbis én úgy tudtam)
mert az enyém nem rootoltszerk: látom rootolt az enyém még nem, de most nem is tudok utánajárni, melózok...
Homer18:
szerintem nem ugrik a gari, de az én telefonom független, szóval nem akarok tanácsot adni ebben a kérdésben
ha visszaolvasol akkor volt olyan hsz amiben le volt írva hogyan kell visszarakni a gyári romot, ha valami elcsesződik
ebben nem tudok segíteni mert én sem csináltam még ilyet[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
válasz 8nemesis8 #9779 üzenetére
Na végre akkor sikerült! Pont ezt említettem, hogy több embernél problémás volt a KDZ-s frissítés, nehezen ment. De akkor erről már Te is tudsz beszélni. A lényeg, hogy sikerült.
Emiatt említettem a Smartflashtootl-t, mert ez tudtommal mindenkinek sikerült elsőre.Bubus66 - Felteheted azonnal a 2.3.4 verziót, amiből itt a legújabb változat v20o néven fút. Felesleges a régivel ismerkedni. Ez is gyári, ismerd meg ez alapján az új rom alapján. Később meg ha gondolod, akkor szemezgethetsz valami főzött rommal. De ezekről a főzött romokról, azok használhatóságáról, és milyenségéről megoszlanak itt a vélemények.
Az 1hsz.-t olvasd el! Abban egyébként megtalálod Recon666 egy elég alapos cikkét, ami a frissítés folyamatát leírja. De az elmúlt napokban többünk is leírta - beírta ide, linkelte ennek folyamatát.[ Szerkesztve ]
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz 8nemesis8 #9867 üzenetére
Elvileg nem, és szerintem gyakorlatilag sem. Pl. a GT540 romjainak nagyrésze alapból orosz volt, és ment minden gond nélkül. Meg ugye itt már nem a rommal van megoldva a hálózati tiltás.
Sőt, gyári romokból is van, hogy más régióbélit használnak. Lásd itt is van olyan, amelyik alapja német, és megy minden gond nélkül. Itt ugye max annyi lehet, szerintem, hogy az APN-t kézzel kell hozzáadni.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
embe
nagyúr
válasz 8nemesis8 #9865 üzenetére
Nem backup. Hanem egy recoveryből telepíthető rom. Írja is, hogy "Install zip from SDCARD." . A backupot be kell másolni a clockword/backup and restore/backup mappába, és onnan kell egy restore-t csinálni. A CM romokat és sok más romot is így kell telepíteni recoveryből.
-
törölt tag
válasz 8nemesis8 #9860 üzenetére
Nekem eddig nagyon bejött a v6. Ez a leggyorsabb rom ami volt a telómon, pedig cm7et is próbáltam, igaz még nagyon korai nightly-kat. Csak az alap launcher nem az igazi, azt rögtön cseréltem, de eddig fagyással, buggal nem találkoztam. És ezzel megint világítanak halványan az érintőgombok is.
-
tutis
őstag
válasz 8nemesis8 #9874 üzenetére
tegyél fel smartflashtool-al egy rootolt V20O-t ami recoverys is, [itt] megtalálsz mindent. pár kattintás, hamar megvan, lesz egy rootolt, recoverys V20o-d. Nekem most ez van fent, totál béna vagyok a témában de még nekem is sikerült elsőre.
http://www.youtube.com/tutisgsxr
-
tutis
őstag
válasz 8nemesis8 #9888 üzenetére
flashelés után amikor újraindul a teló, akkor a recovery indul el, ott először a wipe/factory resetet választod, lefut, majd utána install zip from sd card. Természetesen mielőtt belekezdenél a flash-elésbe, az sd card gyökerébe másold fel a superuser.zip.-et (nem kell kicsomagolni)
[ Szerkesztve ]
-
tutis
őstag
válasz 8nemesis8 #9892 üzenetére
nem kell újraflash-elni szerintem. Utólagosan felmásolod az sd kártyára akár telón keresztül, akár kiszedve az sd kártyát és kártyaolvasóba, majd recoverybe indítod a telót (hangerő lefele gomb ha jól tudom), innentől meg egyértelmű..
-
bubus66
nagyúr
válasz 8nemesis8 #9959 üzenetére
(#9959) 8nemesis8
Ti milyen Launcher-t használtok?
Én az ADW Launcher Ex használom, (a GooglePlayben fizetős) De van neki ingyenes változata. Semmi gondom nem volt vele. Sőt magyarosítva is van. Sok témát lehet letölteni. hozzá, nagyon jó személyre lehet szabni.
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
bubus66
nagyúr
válasz 8nemesis8 #9964 üzenetére
Vajon mit produkál, ha a beépített Zeam Launchert törlöm?
Elvileg minden gond nélkül mennie kellene nem?Igen menni fog akár melyik launcher mellől kiveheted a gyárit. sytem/app mappában cserélheted az apuk ha custom romot raksz fel. Működik, sőt a Home gombbal ki tudod, választani melyiket akarod használni. Nekem azért nem jön be a Go Launcher mert a Dock bárt nem lehet testre szabni, mint az ADW Launchet Ex-ben. Kí venni vagy törölni csak ugy tudod, hogy amelyiket használni akarod azt tedd alapértelmezettnek. A linken van egy alkalmazás. amivel a systemből el tudod távolítani az alkalmazásokat.
A ha custom romba raksz, appokat akkor nem kell kicsomagolni, csak meg nyitni és a Commanderbe a tömörítési arányt 0 állítani.
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
bubus66
nagyúr
válasz 8nemesis8 #9968 üzenetére
Igen az alsóra gondolok, amikor használtam anno akkor nem lehetett. A Dock bar háttérét is ki lehet cserélni? Nem volt rossz a Go Launcher, Most nem tudom milyen, mert nekem be vált az ADW nem nagyon cserélgetek.
-
Cooler96
aktív tag
válasz 8nemesis8 #10074 üzenetére
Ezek nem hibák,csak hagyni kell hogy teljesen felcsatlakozzon lekérje az ip címet.Attól még hogy jelzi a kis wifi ikon,még nem rögtön van rákapcsolódva,hálózatfüggő a gyorsaság.Nekem is van ilyen,nem foglalkozom vele
pcsabat:megtévesztenek az azonos kis képek : DDD
[ Szerkesztve ]
Google Nexus 4 16GB w/ SaberMOD Latest Nightly | Stable , Fast , SaberMOD
-
Cooler96
aktív tag
válasz 8nemesis8 #10080 üzenetére
Jaj bocsánat (csak mostanság sok újonc ír) akkor nem szóltam. Zeus-on vagy? ilyen hibával nem találkoztam.Legrosszabb helyzetben újraflesselés,esetleg láttam wifi fixet huextől amiben erről is ír valamit,elvileg bennevan a zeusscript-ben.
Google Nexus 4 16GB w/ SaberMOD Latest Nightly | Stable , Fast , SaberMOD
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
● olvasd el a téma összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest