Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Classius

    aktív tag

    válasz z0li #5724 üzenetére

    Játékra érdemesebb HD-t venni én még mindig azt vallom, HD-ben szinte mindent visz max beállítások mellett, nem kell visszavenni a képernyőből. Ha 1920x1080 at visszaveszed 1366x768 -ra, az rosszabb képet ad, mintha 1366x768-as felbontású lenne alapból. de erről volt elég sok bejegyzés még a topic eleje körül, ki lett vesézve a natív-nem natív téma. Persze netezésre, filmezésre szebb az FHD, ez vitathatatlan.
    Nekem az asztali gépet kellett kiváltania, ez teljes mértékben sikerült is, mindennel megvagyok elégedve. Fősulira naponta hordoztam de semmi gond nem volt vele, akksi is bírja elég szépen, a teljesítmény pedig számomra tökéletes, minden általam játszott játékot vitt legmagasabb beállítások mellett, csak a GTA IV-nél kellett az egyik értéket lejjebb venni asszem. Melegedéssel eddig nem volt gondom hiába az i7, azthittem jobban fog melegedni és nagyobb gondjaim lesznek vele. I5-ön ez a probléma pedig egyáltalán nem is létezik.

    “Nem az számít, hogy a leggazdagabb ember legyek a temetőben. Ami igazán számít, hogy úgy térjek nyugovóra éjszaka, hogy valami csodálatosat alkottunk.” (Steve Jobs) # Lenovo Y580 _ Apple iPhone 7 #

Új hozzászólás Aktív témák