- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mini-ITX
- Vezetékes FÜLhallgatók
- E-book olvasók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Elérhető a kézikonzolok csúcsa, az ONEXFLY F1 Pro
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos fejegységek
- Gyári Adreno meghajtóval jelentkezett a Qualcomm
- Raspberry Pi
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisorosz
tag
szia!
be se kapcsol a gép. vagyis nem hagy hogy bekapcsoljon, mert amint megnyomom a bekapcs gombot, egyből felizzik az a a valami és jön a füst. viszem a szervizbe, aztán majd kiderül hogy mi baja és mennyitudok valami jó/megbízható szervizt benn pesten, belvárosban?
"Listen, you lot,you're all whizzing about,it's really very distracting. Could you alljust stay still a minute? Because IIIIIIIIII AAAAAAAM TALKIIIIIIIIIING!" (Doctor Who - S05E12 - The Pandorica Opens)
-
becks_
csendes tag
profi szervízről nekemis van tapasztalatom ,csak épp visszaadták a notimat ugyanazzal a hibával 1 hét után amivel beadtam. a gépet ujrarakták..bekapcsoltam itthon a gépet, azzal indult hogy a realtek hangdriver hibaüzenetet írt ki. szenvedtem vele, mire megjavult. másodjára pedig mikor visszaadtam 1 hét után ugyszint bementem hogy mi a helyzet a notimmal és elkezdi a srác hogy kijelzőt fognak cserélni (amugy ez volt a baja: http://www.youtube.com/watch?v=Ikm9aaLcDHk) mire én hogy figyelj már..frissíts egy biost (ez volt a megoldás).
lehet csak a lenovo notikhoz ilyen szerencsétlenek, nemtudom..de ahhoz nagyon. -
kisorosz
tag
nah, voltam egy szervizben, 15-30k-t mondtak, attól függ hogy az inverternek és/vagy a szalagkábelnek is annyi. nekem most nincs annyi felesleges pénzem. hétvégén szétszedem, aztán megnézem hogy mi ment tönkre. valaki javított már saját kezűleg ilyen laptopot?
"Listen, you lot,you're all whizzing about,it's really very distracting. Could you alljust stay still a minute? Because IIIIIIIIII AAAAAAAM TALKIIIIIIIIIING!" (Doctor Who - S05E12 - The Pandorica Opens)
-
Goatman
aktív tag
Üdv!
A Lenovo szervíz mi alapján vesz át gépet garanciális javításra? Számla, garjegy is kell, vagy csak simán service tag alapján ellenőrzik a gépet?
Előre is köszi
92 pirospont a régi Hardveraprón: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Goatman
-
outlaw19
csendes tag
sziasztok. Olyan problémám van, hogy a laptopom (lenovo 3000 n100) bármely billentyű
lenyomására megszakítja az usb kapcsolatokat, elveszi az áramot egy pillanatra az usb portról. Bios-ban is csinálja, tehát nem szoftveres a gond. Memóriát cseréltem benne, ahz sem oldotta meg. Mi lehet a gond ? -
brownus
veterán
üdv,
y560 (i5) tulajdonosokhoz lenne egy kérdésem: a kijelző panel illesztései két oldalt meg alul nálatok is mozognak egy picit? tehát nincs tökéletesen odaillesztve. picit zavaró...
-
Athanáz9
aktív tag
Üdv a topiknak!
Karácsonykor a notebook.hu gazdag választékában kecsegtetett a
Lenovo Ideapad G565A
AMD Phenom II Triple Core N850 (2200 Mhz, 512 cache) proc., 4096 DDR/ 1066 Mhz, 500 GB Sata Hdd, 15,6 WXGA HD Led kijelző 1366x768 képpont, ATI Radeon VGA vezérlő, Win 7 Home Premium 64bit op.rendszer = akkor 190ezer bruttó volt.
---
Ki mit tud? Forgalmazzák ezt még valahol? Az AMD 3magos processzorról mik a tanulságok, vélemények? A gép ára maradt?
Köszönöm.Kérdezek mindig, mindenáron! A magyar kormánynak mindig mindent elhiszek. (Jaj.) - Rómáról (Italia) sokfajta felvilágosítással szolgálhatok, dokféle tárgykörben.
-
newdesign
csendes tag
válasz brownus #6214 üzenetére
Na jó, hát műanyagból van az a burkolat.... Nem fog passzolni sose rendesen .
Én azon agyalok hogy a 85 fokos proci hőmérséklet nem sok e esetleg (Crysis 2 alatt, eddigi legmagasabb). A Core Temp progi 105 fokot ír neki maximumra, hát azéé na, azt nem érném el ha lehet . Vettem egy Logitec N700 at, bár mérhető csökkenést a proci hőmérsékletben nem produkál, azéé gondolom nem árt neki.....
-
brownus
veterán
válasz newdesign #6215 üzenetére
jónak tűnik, szép a dizájnja is! bár ha nem sokat segít a hőmérséklet csökkentésében akkor nekem nem fog kelleni. meg én főleg mint asztali gépként fogom használni, rá lesz dugva egy 24es monitor. + vezeték-nélküli egér-bill kombó.
amúgy a radium.hu-nál vettem, hétfőn elhoztam egyet amiben rossz volt az ati kártya, csak az alaplapi intel ment. ugye az ati driver telepítéséhez át kellett kapcsolni a biosban switchable -> discrete-re, és onnantól nem volt kép. nem kicsit voltam ideges! aztán vissza a boltba, ott megnéztünk 2 ilyen gépet, mindkettő tökéletes volt, és elhoztam egy másikat
én még csak a mirrors edge nevű játékot telepítettem fel rá, és szépen fut rajta! amit várok nagyon az a HoMM 6., miatta vettem egy ilyen játékos gépet
lenne pár kérdésem:
Te is w7 x64-vel vetted? ha igen, rajta hagytad vagy felhúztál rá egy szűz w7-et?
milyen hdd van benne? enyémben seagate 500sata2/16mb/7200rpm
milyen ramok? enyémben samsung 1333 ddr3 -
newdesign
csendes tag
válasz brownus #6216 üzenetére
Én a logitechet pont azért vettem mert nem az asztalon használom hanem mindenhol máshol, ágyban, térden, háton, kézen állásban . De az összes ilyen laptophűtő cooler master vagy mittomén, mind ilyen alu házas és pont az asztalra való.. Ennek meg puha szivacsos az alja, venti is van benne, az hogy jól szól mellé az meg grátisz. Mondjam hogy azt hittem a JBL-ek jól szólnak... Azt ha bekapcsolom a hangszórókat benne, akkor már mély hang is van. 2 W ból
A laptopom meg csak 450M-es. Ami valószínűleg ezt jelenti hogy procifrekvencia ugyanaz mint a 460 nál, de csak 1066 MHz-et tud kezelni (vagy mi) így aztán csak 1066os memória van benne. A winyó pedig csak 5400es
-
newdesign
csendes tag
válasz brownus #6218 üzenetére
Hát nem tudom..
http://www.intel.com/cd/products/services/emea/eng/processors/corei5/mobile/specifications/449663.htm
Ez alapján hiába. Én is nézegettem, mondom lecserélem én is az 1066-ot, de minek. Úgyse kezeli.
Bár most nézem hogy egyik i5 se, csak majd az újak
[ Szerkesztve ]
-
brownus
veterán
válasz Athanáz9 #6221 üzenetére
Szia,
nem találtam egyik boltban sem, de helyette ajánlanék egyet: y560 i5, ilyet vettem a hetekben én is. (az amd procikkal szerelt notikról azt olvastam, hogy jobban melegszenek mint az intelesek... nincs saját tapasztalatom) ha az általam linkelt nem szimpatikus van w7 nélkül és több memóriával, van pár variáció. a vga meg erős, nekem ez fontos szempont volt.
-
brownus
veterán
-
amol
addikt
Sziasztok!
Belefutottam egy problémába. N200, Win7. A touchpad néha nem működik, az eszköz nem indítható el (kód 10). Ilyenkor újra kell indítani a gépet és működik. Aztán megint nem.
Találtam erről infokat a neten de működő megoldást nem. Nem szeretnék xp-vel bohóckodni, tudna valaki segíteni?
Köszönöm!
üdv -
amol
addikt
válasz bolcsodal #6228 üzenetére
Ha hardveres probléma lenne akkor minden indításnál jelentkezne, nem minden másodiknál. Nemzetközi fórumokon mások is jártak így, a jelenség összefügg a videodriverrel is, vagy talán csak azzal, a két dolog együtt szűnik meg működni (800x600, szabványos vga).
Xp alatt nem volt vele probléma, linux nem fog rámenni maximum tesztelésre (akkor sem ubuntu) de arra ott volt az xp. -
plepi
csendes tag
Sziasztok! Vettem egy Lenovo ideapad g 550L notebook 59-049098. Kérdésem hogy tudnám rá felrakni az xp-ét a bútolást már beállítottam. Neki is áll telepíteni de egy idő után kiírja hogy valami hiba van,már sík ideg vagyok.
-
bolcsodal
addikt
Látom! A munkahelyemen van 4 db N200-as. Ezek közül egyedül 1 fut Win7-el, majd ránézek az event viewer-re (a tulajdonosa egérrel, billzettel használja külső monitorral).
BIOS a legfrissebb van rajta? Én anno tettem fel az enyémre Win7-et 0769-EAG, de semmi ilyet nem tapasztaltam (32 bit Win7 Home Preimum).
They drew first blood....
-
brownus
veterán
y560 i5 450m (hd5730) tulajdonosoktól kérdezném, hogy milyen hőmérsékleteket mértek általános használat során, meg komolyabb terhelés alatt?
-
plepi
csendes tag
Köszi szépen ez volt a probléma. De most adódott egy másik XP-ét tettem fel de én a géphez win7 drivers-t kaptam lemezen ezért kénytelen voltam letölteni a lenovó oldaláról a hozzá tartozó driverst minden jól működik de a vifim az nem valami illesztő progit kér. Ha belemegyek a start menü vezérlőpult rendszer-hardver-eszközkezelő-ba van két sárga jelem az egyikhez az van írva egyébb eszközök és alatta a másik sárga mellet meg ismeretlen eszköz. De a felsorolásban nem is látok vifit mit csináljak hogy működjön.
-
g4besz
tag
Akkor tuti, hogy a wifi driverét kifelejtetted, vagy nem jót raktál fel. Nekem is g550-öm van csak nekem az "a" széria, de ahogy olvastam a specifikációt mindegyiket kétféle wifi-kártyával szerelték (intel 5100 és 5150), de mindkettőhöz ugyanaz a driver kell. ITT a linkje.
(Alul az "I accept..." elé tegyél pöttyöt, mert csak utána indul a letöltés.)
[ Szerkesztve ]
-
plepi
csendes tag
Köszi feltettem de semmi változás mondjuk még rútert nem vettem ezek szerint ha veszek azt is telepíteni kell? Elvileg a vifinek működni kellene és mondjuk ha a szomszédom például megosztaná velem a netet akkor látni kellene neki. Van az eszközkezelőbe két sárgám még mindíg
-
newdesign
csendes tag
-
g4besz
tag
Előző drivert ha leszeded és ezt felrakod úgysem megy? Egy Everesttel meg tudod nézni pontosan, hogy milyen wifi-kártya van benne. Igen, ha a szomszédban van net, és átviszed a géped, akkor azt neked is látni kéne (feltéve ha az SSID broadcast engedélyezve van).
Routert nem kell telepíteni csak beállítani, ami attól függ, hogy milyen neted van illetve milyen wifi hálózatot szeretnél. De erre már ne itt, hanem egy másik topikban kérdezz rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 14 os FHD Slim RITKA 40 pines kijelző
- Új HP ENVY Gamer Tervező Vágó Laptop 16" -50% i7-12700H 14Mag 16GB 1TB RTX 3060 6GB QHD+ 120Hz!
- ÚJ GIGABYTE G5 Gamer Tervező Laptop -30% 15.6" i5-12500H 16GB/512GB SSD 144Hz FHD RTX 3050 4GB FHD
- MSI GP66 Leopard Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Brutál i7-10750H 16/512 RTX 3070 8GB 144Hz FHD
- HP 15S-FQ5 notebook - I5-1235U 10 mag / 12 szál - FEHÉR - új állapotban, alkalmi áron, garanciával
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest