- A hagyományos tápcsatlakozónál marad az új Arc VGA-család
- Milyen videókártyát?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple asztali gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ismét kiszáll a tabletpiacról a Google?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yeap11
csendes tag
msot ha a Kuponért, vagy Pontért elmegyek pécsre akkor már ott is megvehetem a cuccokat, meg maga az út többe kerül mint a házhozszálítás
Nincs olyan online szaküzlet ahonnét meg tudom rendelni a táskát, hűtőpadot, meg valami jó egeret?nightmare13: neked már megjött a gépecske?
-
rizso
addikt
Dehogynem, rengeteg van, de szerintem 1500Ft-nál egyiknél sem lesz olcsóbb a kiszállítás, és akkor szerintem még keveset is mondtam - általában olyan 2000-2500Ft a szállítás. Ha személyesen veszed át a gépet a laptopszalonnál, akkor nézz el a compugroup-hoz (két boltjuk is van Pécsen), ők egész jók árban, megbízhatóak (több dolgot is vettem már tőlük), és elég sok cuccuk van készleten
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
Yeap11
csendes tag
válasz nightmare13 #6454 üzenetére
látom mindenki jártas Pécsen
Am elvileg nekem holnap érkezik meg majd
-
Yeap11
csendes tag
válasz nightmare13 #6456 üzenetére
én jövőre szeptembertől elvileg TTK-n
-
Yeap11
csendes tag
válasz nightmare13 #6458 üzenetére
Sportszervező vagy gazdinfó
-
Yeap11
csendes tag
válasz nightmare13 #6460 üzenetére
figy, a sportszervezőre semmi esélyem sincs , szóval valszeg gazdinfó
-
Yeap11
csendes tag
válasz nightmare13 #6462 üzenetére
bölcsész nagyon nem akartam lenni
-
polip
addikt
válasz nightmare13 #6462 üzenetére
töri szakot végeztem, még a bolognai előtt...
páran leszo...nátok magatokat egy középkor szigorlaton
manapság már a diplomát aparasztnak mozgalom keretében amit a liberális szdsz behozott az országba, a leglja paraszt is a műegyetemre jár, mert apuci kifizeti
hát ennyit a mai oktatásról
ThinkPad X300 || Samsung Galaxy Nexus - JellyBean
-
Yeap11
csendes tag
gyerekek, ez egy Lenovo topik mindenki azt az egyetemet és azt a szakot preferálja amire jár
-
nightmare13
őstag
Szerintem te is hasonlóan tennél egy Dinamikus közgazdasági elméletek vizsgán... Mindenhol vannak nehéz dolgok... Én nem is a történészeket szólom le (annak ellenére, hogy bölcsész-szakon vannak (bár én áttenném őket máshova), hanem a többi kamuszakos izét, mint andragógia, meg mittomén)
WoT: nightmare1367 Az élet egy játék... De játszd keményen!
-
polip
addikt
válasz nightmare13 #6466 üzenetére
sajna nincs igazad
szívtam eleget negyedéven Griffith Evans miatt
-
polip
addikt
válasz nightmare13 #6468 üzenetére
mert manapság ostoba emberek járnak egyetemre...
az én időmben érettségire nem mehettek azok, akik most egyetemre járnak
köszönjük szdsz
-
polip
addikt
válasz nightmare13 #6470 üzenetére
egyetértek, bár ez nem politikai kérdés már
borzalom milyen emberek mennek egyetemre
-
Yeap11
csendes tag
válasz nightmare13 #6470 üzenetére
neked van hűtőpadod?
-
Yeap11
csendes tag
válasz nightmare13 #6473 üzenetére
de én sokat tolom ám az ipart játék téren, mondjuk olyan 3-4 órát , de azt folyamatosan xd
-
nightmare13
őstag
Akkor meg baszki, mi volt ez a kockás szöveg gazdinfó terén? XD Amúgy nyugi, én is sokat szoktam tolni, de soha nem volt abnormális a hőmérséklet. (Notinál proci 70-80 környékén, meg a gpu 90-100 környékén nem ritka teljes terhelés alatt, szóval játékban ennél kevésbé terhelt)
Ami tetszik a géppel kapcsolatban,hogy az iponos tesztben kiemelték, hogy hangos, én ebből ma még semmi nem tapasztaltam, pedig játszottam WoT-t is, meg Mass Effectet is
WoT: nightmare1367 Az élet egy játék... De játszd keményen!
-
Yeap11
csendes tag
válasz nightmare13 #6475 üzenetére
én is néztem az iponos tesztet, de jó hallani hogy nem vészes.. figy, és a zsanérok tényleg nagyon lazák?
-
Yeap11
csendes tag
válasz nightmare13 #6477 üzenetére
jó hát azért az túlzás lenn ott lifegne , vagy ki kéne támasztani ilyen kis hurkapálcikákkal játék vagy filmezés közbe
-
rukh
senior tag
Hi!
Segítséget kérek: kaptam egy Lenovo 3000 C200 notit. Linux volt telepítve, HDD-t kicseréltem és telepítettem rá XP Prof SP3-at. Eddig minden OK, a kérdésem az, hogy milyen sorrendben kell/célszerű telepíteni a hardver drivereit: alaplapi chipset, VGA, audio, hálózati kártya .... stb. A http://www-307.ibm.com/pc/support/site.wss/MIGR-66351.html oldalról letöltöttem a szükségesnek vélt drivereket, azonban van olyan (pl. a video), amelyiknek a legfrissebb változatát csak egy régebbire lehet telepíteni, önmagában nem, legalábbis én így értettem.
Szóval, most jól jönne egy kis módszertani útmutató...
Előre is kösz a segítséget!Üdv, Rukh
Üdv mindenkinek, Rukh
-
rizso
addikt
Vagy elhúzod a vga kapcsolót, vagy pedig Asztal - jobb klikk - váltható vga (vagy mi a neve).
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
rizso
addikt
Ami nem kell, azt nyugodtan töröld. A McAfee egy antivírus program egyébként...
-
rizso
addikt
Töröld. A VerFace egy "arcfelismerő" szoftver, ami pl. induláskor azonosítja az előtte ülőt, és azzal beléptet. Hasonló, mint egy ujjlenyomatolvasó. Első indításkor meg kell adnod neki pár arcmintát, és azok alapján fog felismerni a későbbiekben. Ha jól tudom (nem használom ezt), akkor több felhasználót is meg tudsz adni neki, illetve egy biztonsági jelszó is van, ha nem ismerne fel (mondjuk nagyon rossz fényviszonyok között).
-
Dee Dee
tag
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata a Lenovo IdeaPad V460G -ről?
Kéne sürgősen egy megbízható strapabíró gép, ez annak tűnik, de senkit nem ismerek akinek ilyen lenne:\Dee Dee
-
Naras
őstag
Fennt kell lennie mindegyik Drivernek rendesen (érdemes a Lenovo honlapról szedni őket), plusz asszem van ennek valami vezérlője is, ha minden fenn van, akkor működnie kell a jobb elől található kis pöcöknek is, illetve szoftveresen is a Windows - ból.
Én egyébként a Lenovo honlapján található VGA driverrel használom, olt fennt az ATI oldaláról töltött is, de valahogy úgy tűnik, a Lenovo - s jobb... bár lehet, hogy csak érzéki csalódás... illetve volt olyan, ami meg fel sem ismerte a videókaritDon't worry, be happy! ( with LG G2, Lenovo Y560/T430, stb...:)
-
rizso
addikt
Jobban jársz szerintem az E1-gyel...Amit te linkeltél:
- kisebb a mérete
- kisebb a ventilátora (mondjuk magasabb a fordulatszám)
- kevesebb a légszállítása isEladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
rizso
addikt
Az L1 nem rossz, de az első kettőt szerintem felejtsd el...
-
rizso
addikt
Elvileg jó. Alul ha jól emlékszem elég sok helyen szívta be a levegőt, és annyira nem is szélén, szóval a 16cm-es venti is elég lehet. A forró levegő nem csak bal oldalon távozott, hanem lefelé is volt neki egy szellőző rés - azt ne takard majd le...
Amúgy nem vetted észre, hogy a gép alja viszonylag meleg? Engem meglepetett annak idején, hogy kikapcsolás után mikor raktam a táskába a gépet, mennyire meleg volt az alja...
-
rizso
addikt
Én arra gondoltam, hogy az alja jobban felmelegszik annak "köszönhetően", hogy alulra is fújja a meleg levegőt...Szóval ha már veszel hűtőt, akkor én olyat ajánlanék, amit ölben/ágyban is tudsz (legalább passzívan) használni anélkül, hogy a venti sérülhetne (lehet, hogy az L1 is ilyen, nézd meg).
-
bradam
aktív tag
Valakinek van valami ötlete,hogyan tudnám a touchpadot érzékelésre bírni Szinte minden bekapcsolás után használhatatlan egy ideig, de előfordult,hogy újra kellett indítani a gépet,hogy bármit is érzékeljen.
Van valami szoftveres/driveres megoldás, vagy érdeklődjek a szervízben?[ Szerkesztve ]
-
Naras
őstag
Én első körben újraraknám a driverét, lehet, hogy az nem tud betölteni rendesen valamiért, ezért az elején vagy sokár lesz érzékeny, vagy ha egyáltalán nem sikerül betöltődnie, akkor nem is működik... ha ez nem jön be, akkor valszeg szervíz...
Don't worry, be happy! ( with LG G2, Lenovo Y560/T430, stb...:)
-
rizso
addikt
Először próbáld meg újrarakni a drivert. Ha az nem segít, akkor lehet szerviz lesz belőle...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új HP ENVY Gamer Tervező Vágó Laptop 16" -50% i7-12700H 14Mag 16GB 1TB RTX 3060 6GB QHD+ 120Hz!
- ÚJ GIGABYTE G5 Gamer Tervező Laptop -30% 15.6" i5-12500H 16GB/512GB SSD 144Hz FHD RTX 3050 4GB FHD
- MSI GP66 Leopard Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Brutál i7-10750H 16/512 RTX 3070 8GB 144Hz FHD
- HP 15S-FQ5 notebook - I5-1235U 10 mag / 12 szál - FEHÉR - új állapotban, alkalmi áron, garanciával
- HP ENVY 17,3" 4k UHD IPS notebook - Core i7-1165G7, 16GB, 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest