- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hobby elektronika
- Apple notebookok
-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
RapaNui1
aktív tag
Megmondom őszintén ennyire nem merültem bele a részletekbe épp ezért is szeretném látni én is élőben egyszer. Lehet akkor magáról a készletről is valamilyen szinten változni fog a véleményem. Sajnos ilyen világot élünk amikor egy műemléket, híres épületet már nem járhatsz csak úgy körbe mert félteni kell. Az építése során nem találkoztam sem lifttel, sem jegyárusító bódéval, sem lépcsővel, szóval azokkal az extrákkal amiket felsoroltál. Lehet valóban a sok fa és lámpa helyett ezt kellett volna inkább erőltetni és a sok apró oldal elemet amit egyesével kellett összerakni mondjuk kiönthették volna egy formából és akkor jutott volna darabszámban is hely ezekre a részletekre. Nem tudni tényleg mi járt a lego tervezők fejében talán arra gondoltak hogy ezek a részletek az olyan emberek többségének aki még életében nem járt ott fel sem tűnik és sajnos igazuk is van. Ami az alját illeti inkább ilyen legyen, mint plexi falakkal elkordonozott katonai járművekkel és katona figurákkal teletűzdelt. A jegyárusító bódé tényleg beleférhetett volna de ha ezt vesszük akkor valóban jöhettek volna már a túristák is, a védő háló, étterem és világítás. Én úgy fogom fel hogy most ebbe ennyi fért bele. Nem lett tökéletes, sőt az építési élmény sem valami eufórikus, de számomra azért nem is lett rossz nekem kifejezetten tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 4
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Túra és kirándulás topic
- Óvodások homokozója
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 1C robotporszívó feltörlőfunkcióval
- Eladó Krups Evidence One EA895N10 full automata darálós kávéfőző - garanciális időn belüli!
- 3 db Shelly Pro Dual Cover PM eladó
- TP-Link Tapo okos dugalj okoskonnektor Tapo P110M - ÚJ!!
- Transmitter BC49BQ Bluetooth autós MP3 lejátszó Fm LED kijelzővel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest