Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #84490496

    törölt tag

    válasz NetBarna #1851 üzenetére

    Szia!

    Ha megengeded, kissé pontosítom a leírást,ha nem egyértelmű.

    A TWRP: Attól függ,hogy milyen android alapokra épülő romot akarsz feltenni.
    A 3.1.x verziók a gyári 6.0-ra épülő romokhoz kell. Mivel XDA-n van fent OREO ( 8.x) alapokra épülő,azokhoz más twrp kell. Azokhoz a 3.2.x és 3.3.x verziók kellenek ( nem követem,tehát pontos verziót nem tudok mondani Neked :R ).

    Recovery: A telefonra fastboot módban javasolt feltenni a twrp-t.A fastboot módot úgy tudod előhozni,hogy kikapcsolt állapotban lenyomod a hangerő le gombot, nyomva tartod és közben nyomod a bekapcsoló gombot is.Amikor meglátod a leeco logót, akkor elengeded a bekapcsoló gombot, de a hangerő le gombot továbbra is nyomod. Egy kicsi idő után látni fogsz egy feliratot a telefon képernyőjén,aminek a közepén ott szerepel,hogy you are in fastboot mode. Ilyenkor elengedheted a gombokat, mindet :) Ekkor kell rádugni az usb kábelt a telefonra és utána be a pc-be. A legbiztonságosabb,ha csak bebootolod és nem flasheled..Ebben az esetben afolyamat végén a fastboot reboot-recovery parancsot beírva a twrp-ben találod magad, de csak a következő ujraindításig. Amikor flashelted, akkor viszont a telefonon lévő gombokat kell nyomni,úgy hozható elő a twrp.
    Ahhoz meg ugyanúgy kell eljárni,mint a fastboot módnál,de nem a hangerő le, hanem a hangerő fel gombot kell használni.Ha jól csináltad,akkor a twrp logója fog fogadni. Ha rosszul,akkor simán elindul a telefon.Kárt nem okozol a gombok használatával. A flashelés ha el van rontva,akkor nem is hajtódik végre a parancs,tehát azzal sem tudod elrontani.Egyetlen esetet kivéve: ha a gyári 26S rendszerre akarsz felflashelni twrp-t,akkor az megöli a telód,mert a gyári 26s rendszer lezárja a bootloadert.

    Ha a gearbest-es romod van,akkor először is érdemes lenne megnézni,hogy a bootloadered nyitva van-e? Ha igen,akkor én a fent linkelt CrisBall romot ( én csak görög romnak hívom,mert a készítője 2 görög srác,akikből az egyik kórházban van és nem valószínű,hogy fog még romolni sajna) javasolnám feltenni. Nekem 1-2 próba kivételével kizárólagosan az van fent. Stabil,gyors, a kínai bloatware-ek 90%-a ki van pucolva belőle...Természetesen a play áruház is benne van.

    Ha van kérdésed, bátran írd ide, az itteni közösség nagyon segítőkész és ( még ha nem is azonnal kapsz választ) kedves emberekből áll :! :R :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák