Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dr. Szilikát

    őstag

    válasz Donki Hóte #19596 üzenetére

    Ezeket írtad:

    Szerintem meg a kérdező eredeti meghajtója (ami 63 V-ot és 0,3 A-t tudott) elfüstölt a terhelés hatására, akkor egy olyan driver, ami 56 V-ot és 0,25 A-t tud leadni, az nagy valószínűséggel méghamarabb el fog füstölni, mint az eredeti.
    Ha az eredeti lámpádban 18 W-os a LED fényforrás, akkor ez a 250 mA lehet, hogy kevés lesz, ez a driver is elfüstölhet

    Leírtam röviden is:

    56 V max. driver nem alkalmas a 18 darabos LED kihajtására egyáltalán. Kb. 3,3 V nyitófeszültséggel számolva.

    Leírtam hosszabban is. Nem értetted meg sehogy, erről már nem én tehetek. "Le fog füstölni", az meg simán butaság. Hol van az előírva, melyik szakmai fórumon, hogy nyilvánvaló butaságokat szó nélkül kell hagyni?

    Hidd el, én sem értem a hozzád hasonlókat, hogy amikor valaki lát egy szakmai szöveget, amit ő nem ért, akkor nem önmagában keresi a hibát (vagy csak kérdezne inkább), hanem a másikon kezd gúnyolódni, bamba szmájlikkal vigyorogva a másik képébe.

    Miért gondolod, hogy másnak el kell tűrni ilyen megalázó viselkedést, sok évtizednyi elektronikai tapasztalattal a háta mögött?

    Miért van az, hogy más akár meg is köszöni privátban, hogy sokat tanult a válaszaimból, te meg csak a szemtelenkedésre vagy képes? Kicsit furcsa, de nem is újdonság ez a mentalitás, sajnos.

Új hozzászólás Aktív témák