- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yodamest
veterán
válasz SkiDev #53224 üzenetére
Biztos nem rossz az a Janna, de a 8 win zsinórban kétlem hogy miattad lett volna. Eleve jó csapatot kell ,hogy kapj a supportal történő győzelemhez. Tök random amúgy mikor nyersz és mikor nem én már tényleg így vagyok vele.
Tegnap is életembe először játszottam Bard suppot (autofill) és nyertünk, persze jó is voltam, a sors keze sok keccselésre jó volt, de a csapat mindig kell, hogy értelmes legyen. Végén az enemy fel is akart venni barátlistára, gondolom, hogy játsszunk, de én az ilyeneket már alapból nem fogadom el. Máskor meg 24-4-15 Jaycet meg 17-5-10 Garent megyek és vesztünk... minden attól függ, hogy kapod-e az AFK-t meg a trollokat, ha nem akkor úgy is win ha meg igen akkor megszakadhatsz nem lehet lehozni. Tegnap a Bardos win után 4 losom is volt zsinórban, abból eleve 2 nyerhetetlen AFK miatt a másik 2 meg szimplán a tipikus minden lane lose szindróma (enemy Draven hm).
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Milyen notebookot vegyek?
- Apple notebookok
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- CPU léghűtés kibeszélő
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Az USA is versenyellenesség miatt készül vizsgálni a Microsoft felhőjét
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.