-
PROHARDVER!
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
sagem
addikt
Szerintem gondolt rá, ezért nem azt kéri, hogy húzzák fel, hanem hogy tanácsot adjanak neki a játékát illetően..A saját szint pillanatnyi állapot, elért arra a szintre, amit a jelenlegi játékával tud hozni, ha fejlődik a játéka, feljebb léphet..
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
Kanczy
Topikgazda
Tudod mi a vicces? Hogy többet offoltál már a topicban teljesen haszontalanul. Amikor ilyen kis okos fiú vagy, akkor posztolsz egy teljesen fölöslegeset. Ugyanannyira senkit nem érdekel, mint az enyém, csak még témához sem kapcsolódik.
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
sagem
addikt
Csodának tényleg nem csoda, de ekkora számokat azért ki kellene tudni szolgálniuk. Szerintem a probléma leginkább abból fakad, hogy a a kliens alapjai ósdik (ekkora állományhoz és egyebekhez), toldozzák-foldozzák, javítgatják, de ettől még az alapok ingatagok. Ez a kliens/szerver probléma mindig is jelen volt, sokkal kisebb számok mellett is, megoldás gyanánt egyre több vasat tolnak alá, lassan már egy atomerőművük lesz Arról nem is beszélve, hogy mivel anno úgy csinálták meg ahogy, most egy csomó mindent nem tudnak beletenni, hozzáadni, pl. az achievementseket (pedig jópofa lenne).
Talán egyszer rászánják magukat, hogy az alapoktól kezdve újraírják az egészet, mondjuk egy évük legalább rámenne az is biztos..
[ Szerkesztve ]
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
Whynot?
aktív tag
"próbáld ki az ARAM módot. Sokkal pörgősebb és nem nagyon foglalkozik senki sem azzal, milyen rosszan játszik a másik"
Én csak ARAM-ozni szoktam, mert tényleg pörgősebb. Kb 500 meccsem van még csak, de nem hiszem, hogy kevesebb hülye lenne. Nem megy el nap idióták és flame nélkül.
Ráadásul volt olyan, hogy megnéztem meccs után az "I only troll" gyereket és platinumos. Valamelyik nap az egyik gyereket megnéztem, mert gyanítottam, hogy szándékosan hülye, hátnem, 10-ből 10 vesztett meccse voltDe ha már ARAM, tristanara mit javasoltok aramon? Build és játékstílus, valami howto érdekelne, mert mindig bűn szar teljesítmény a vége :S
[ Szerkesztve ]
-
Mottie
őstag
Ha én supportolok általában az egyik lanebushban vision a másikban sima ward van. Pont az ellenfél farmolásának megnehezítése érdekében.
Itt a probléma előbb kezdődött: Purple side, lvl 1, le akartam dobni a riverbe a pink wardomat, hogy koncentrálhassak a lane-re. 2:10 a játékidő és Eve már a river bush legszélén állt. Instant flash, de utánam flasheltek FB Ezreal, ráadásul az okos Graves nekiment a 3 lvl 2-esnek és meghalt. Visszaértem lane-be, Ezreal lvl 4 (farmja nem olyan sok). Jön graves, megáll egy helyben, meghal (azt írta nem működött az egere). Ekkor sikerült leraknom 2 wardot végre. Elkezdődik a farmolás Eve tökéletes szögből jön lanegankkel, nekem sok esélyem nem volt ezért snarelek mindenkit, bemegyek közéjük, hogy graves túlélje. Ezrealt kb 100-110 hp-ra sikerült levinnem, erre Graves visszajön, meghal. De Amumu besegít, így leglaább Ez meghal. Ezen a ponton igen nehéz akár megmozdulni is
Be Victorious!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- OLED TV topic
- BestBuy topik
- Vizsgálják, hogy miért volt globális leállás az ASML-nél
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Projektor topic
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Mesterséges intelligencia topik
- Háztartási gépek
- Külpolitika
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest