- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Havi limitet kap a GeForce Now
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen házat vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Samsung LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SSD kibeszélő
-
PROHARDVER!
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
marked one94
őstag
-
marked one94
őstag
Nekem is van ilyen ahol normálisak a társak és nem az megy, hogy "report afk noob" hanem hogy beírják np és ennyivel le is tudják. Van ilyen is meg olyan is, de nekem tűnt fel hogy több lenne a normális meccs kb ugyan annyi van.
Azért néha örülök mikor a másik csapat írja hogy report meg a szokásosak hogy nem csak én kapok ilyeneket
You'll Never Walk Alone
-
sasa311
veterán
-
Dani_kp
addikt
Tényleg ezekről meg is feledkeztem...mondjuk én soha nem használtam, még csak nem is láttam, de halottam róla. Úgy tudom, hogy teljesen "automata" még csak le se kell elé ülnöd, hanem magától "játszik" a botok ellen.
Én ilyenkor is veszem a "fáradságot" és legalább magam, önerőből eljutok 10-es szintig, jó egy kis nosztalgiázni .
https://ingatlan.com/33821564
-
ClydeBeka2
őstag
Kár, hogy Athene egy f*sz...
Attól még nem lesz jó a community Itt a legjobb példa : Athene. Többezer dollárt csinál az afrikai gyerekeknek, közben meg úgy viselkedik, mint egy troll. Lehet, hogy megjátsza, de az még rosszabb...
[ Szerkesztve ]
LoL IGN: ClydeBeka3 / Xbox Series X: ClydeBeka / BrawlStars: PH! | ClydeBeka
-
ClydeBeka2
őstag
Ugyanezen gondolkodtam én is, hogy kéne külön egy duoq és egy soloq. Legutóbbi 10 premade botból ha 8 nem feedelt, 1 se. És a feedet úgy értem, hogy legjobb esetben is 1-6-tal abszolválták bot lane-t. Nem birom megérteni miért mennek premade botot, és hogy vesztik el ennyire egy nem premade bot ellen...
-
sagem
addikt
több case volt az ügyben és mindenhol egy report volt egyébként 4 case 1-1 ally reporttal, most mindegyiket nem fogom felsorolni, de mivel az utóbbi időben szándékosan visszafogtam magam, mindenhol a legerősebb kifejezés a hülye volt és h shut up, all chat nuku, és a team chatben is 3 sor volt a legtöbb..
Szóval egy ally report simán elég, régen volt az, hogy egy report nem report..
Sajnos a változtatások óta azt már nem látni, hogy milyen indokkal jelentettek és mit írtak a jelentésbe, csak az, hogy hány ally/enemy reportolt.[ Szerkesztve ]
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
ClydeBeka2
őstag
Én is most cseréltem egyik EUNE-s accountom egy EUW-sre. 16 champ és 0-8as ranked stat Cél a 0-10 és Bronze V, viszont én szeretnék ottmaradni. Mekkora fun már bronz V playerekkel játszani
Ha lesz Ph!-s fungame legalább mostmár én is tudok jönni
-
1NST1G8R
senior tag
Lelkes amatorok csinaltak. Az oldalukra is raneztem, eleg gyenge design de valahol el kell kezdeni. En orulok hogy vannak ilyen kezdemenyezesek es drukkolok nekik, ok legalabb veszik a faradtsagot hogy hasonlo esemenyeket szervezzenek, sokkal tobb ilyen kene legyen itthon.
[ Szerkesztve ]
Fortune doesn't favor fools.
-
makaveli666
senior tag
De... azért szeretnék talán 1-2 tanácsot kérni, hogy hogyan legyek jobb? 1 szóval nem mondtam, hogy a noobok miatt nem jutok feljebb... De jelenleg nem tudom, hogy mit kéne tegyek, hogy jobb legyek, ezért kértem segítséget... de látom nem csak a facebookos csoportba, hanem itt is okoskák vannak? O.o
Akinek nem inge ne vegye magára[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Külpolitika
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Filmvilág
- BestBuy topik
- Autós topik
- Havi limitet kap a GeForce Now
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Battlefield 2042
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest