Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Gentlelelele

    aktív tag

    Amit a sunfire-ra írtatok olyan hősökön, akikre nem kell kiégettetek. Sunfire arra veszed meg, aki szar a clear-je, illetve huzamosabb tradek utazik. Renektonal E-AA-W-Q-E. MIt ad ehhez a sunfire? 20-60 magic dmg-et lanen. Lateban meg mire ? 900 gold a Bamy, ami 2 longsword vagy 2 doran. Amik alsó hangom is minimum 150 vagy 100 plusz dmg.et adnak a full Renekton kombohoz. Nem veszük mana itemet olyan hősre, akinek nincs manája !!! (AA reset-es jugger és bruiser 3force-al más, mint sett vagy Garen). DPS karakterre ne akarjunk már ennyire feleslegesen deffenzíven építeni.

    Szituációs item nem a 4. item után kezdődik. Fiora, Jax, Kled(!!!), GP stb egy ninja tabival sokkal játszhatóbb, vagy bramble vest healin heavy ellenfél (Darius, Fiora, Illaoi), de ha dps karakter vagy és nem egy maokai, akkor is inkább ex call. Most néz már meg egy Renektont, akinek van egy vest-je meg egy bamy-ja. Semmi combat értéke nincs és konkrétan egy másfél item wasted rajta és ami a legfontosabb a legerősebb része a karakternek kivan lőve: az early game.

    Darius, Illaoi és Urgot.

    Okosan kell játszani és nincs akkora gond velük. Darius-nak nincs gap closer képessége (AZ ulti amúgy az, de nem fog leultizni 150 egységnyi plusz távért), Ha nincs fent az E-je akkor ott a kapu, hogy hosszabb tradet vállalj vele szemben, ha nincs q-ja akkor rövid trade. Attól, hogy az arcába mész lane közepén , amikor épp q-zik le chase-el :) Darius-t amúgy megveri lanen Illaoi és Yorick is, ha jól tudom. Mindkét hős szereti ha az arcukba mászik az ellenfél (mint Darius?), illetve ranged top lanerek.

    Illaoi, nincs E ? Mehet a trade 15+ sec van rajta és általában azt maxolják, tehát a dmg nagy része kiesik, Ha ultizok, akkor kimész belőle :) Ő is és Darius is kiteolható és nem túl nehéz.

    [link]

    Urgotról véleményt nem mondok, mert kevésszer játszodtam ellene, illetve azokat sem jól.

    Az első két drake szar sem ér. Az ocean magában ér 100-250 goldot(hős függő), a mountain 100 se, a cloud 800-900, ha ultit nézel, de ha jayce, nida, elise vagy akkor 100 max, ahogy az infernal is 100-200 gold magában. Két turret plate ér 240-et jelenleg, ergó a herald sokkal jobb célpont, mint a sárkány.

    Top lane-n ugyan akkora hangsúly van a matchupokon, mint a wave managmenten. Mind a kettő tud lane-t, nyerni. Viszont lane manipulálni kicsit nehezebb :)

    Jah és ha valami szerinted broken, akkor használd azt :)

    twitch.tv/gentlegg “Evil is Evil. Lesser, greater, middling… Makes no difference. The degree is arbitary. The definition’s blurred. If I’m to choose between one evil and another… I’d rather not choose at all.”

Új hozzászólás Aktív témák