Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kistusik

    tag

    válasz bloomaz #61011 üzenetére

    Ha S8 óta még mindig nem tudod, hogy melyik champ hova való akkor szerintem az az első (legalább is szerintem) hogy ismerj minden hőst. Hol játszák, mik a képességei, combok (pl: Yasuo EQ Alistar stb.). Utána keresd meg azt a lanet amin te szivesen játszol, vagy azt a stílust ami neked tetszik. Én Pl 80-90% ban assasint játszom miden, vagy jungelben. Ha megvan a laned, vagy stílusod, akkor kezdj el mainelni 3-4 karaktert. Ugyan is így el tudod kerülni azt hogy kibannolják vagy elviszik előled azt az 1 champet amivel tudsz játszani, vagy pedig ha utolsók között pickelsz akkor a 3-4 általad játszott karakter közül ki tudod választani hogy melyik nagyobb countere a veled egy lanen lévő enemynek. Vagy az 5-nek.

    Másrészt, mivel írtad hogy support vagy ott még érdemes arra is figyelni, hogy melyik ADC-vel illesz össze. Ha pl az ADC hoz egy Kaisat, akkor lehet érdemes olyan supportot hozni ami stunol (Leona, pyke stb.)mert te azzal tudod stackelni a Kaisa passivját rövidebb idő alatt nagyobb sebzés. Blitz-Cait/Jinx/Jhin.
    Blitzet lehet couter pickelni pl egy Morganaval. Vagy egy Leonát Treshel mert a Thres E meggátolja hogy odacsűsszon leona.

    Szóval ja.

    Ezekután oda kell figyelni a farmolásra ha nem support vagy. Ward. Figyelni a gankelésekre.

    Fuhh meg még rengeteg dolog igazábol. Órákig lehetne beszélni róla :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák