Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • micafighter

    nagyúr

    válasz Beni97 #42380 üzenetére

    Hasonlo ok, early all-inhez jobb statokat adnak, és/vagy nem akarnak support cuccot építeni. Mondjuk a tankos support cucc pont az amiből szerintem mindig érdemes az első kettő szintet megvenni, nagyon jó a healje meg jó kis gold income akkor is ha ott van melletted társad és nem akarod elvinni a farmot előle. Ha roamolni megyek akkor is ugyanúgy el tudom majd vinni a stackeket.

    Ezeket amúgy butaságnak tartom, nem éri meg a rubintkristály vagy a vért, egyszerűen nagyon erős az a heal lanen amit a tankos support cucc ad, gyógyítani tudod az ADCt is, plusz jó gold income úgy hogy a farmot se veszed el a csapattársaidtol.

    Érdekes amúgy keleti bajnokságokat nézve nagyon népszerű lett a boots of swiftness, 10böl 8 hősnek azt veszik, elég hamar. Jó ár-érték arányban, a tenacity cipő ugye nagy nerfet kapott így már jóval gyengébb mint volt, ráadásul csökkenő ütemben skálázódik a tenacity mondjuk cipőből meg masteryböl, nem egyszerűen összeadódik hanem kevesebb lesz mint ha összeadnád (neten van pontos képlet). Plusz előnye a swiftnessnek a mobi bootsal szemben hogy TFben nem lassulsz be, mert ha többiek bármi mást fejlesztenek cipőben, mint mobi, és te mobit, akkor TF előtt gyorsabb leszel de a TFben meg mindenkinél lassabb. Próbálgatom majd én is a swiftnesset, bár Leona suppon kifejezetten szeretem a mobi cipőt, és nem vettem észre a hátrányát TFekben,.bár az is igaz hogy szinte mindig megy dead mans plate mellé, illetve late gameben amúgy is kukázom a mobi cipő.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák