- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Lenne egy láma kérdésem. Még sosem játszottam jngl-be és kipróbálnám RekSai-al kezdtem el, viszont nem tudom megvenni a csatározok szablyáját, mert azt írja előfeltétel sújtás. Próbálkoztam a hunters machete megvételével, de azt sem engedi...
3njoy the Lif3
-
Jazz
veterán
Meghalt a login server. Más se tud bejutni?
[ Szerkesztve ]
free your mind
-
whitezo88
nagyúr
Gyorsan a napi bónuszért mentem Beginner AI ellen, de utoljára, inkább max Inter mert már sokadjára teljesen fogalmatlan embereket ad be. Interen se sokkal erősebbek, jobban helyezkednek, és legalább a társak se idióták annyira. Oké hogy kezdők itt, de tényleg nulla fogalmuk van, feedelnek, nem farmolnak, összevissza mennek, nem reagálnak aztán kiafkolnak. Szerencsére tudtam carryzni a meccset miután lett pár cuccom, Graves nagyon tetszik. 2-3 hitel ellenfeleket pillanatok alatt. No comment kép a meccsről: [link]
én mikor legelőször mentem játszani utánanéztem milyen itemeket érdemes venni, last hit, farm, helyezkedés, ezekről volt fogalmam azért addigra. -
Mottie
őstag
válasz whitezo88 #42756 üzenetére
Jaj, Beginner AI-nal nem kell sírni,
1. Segited őket, tanítod, stb
2. 1v5 simán meg lehet csinálni kb 11-12 perc alatt, de akkor ne érdekeljen mit csinálnak a társak.
Szerk: Mikor én kezdtem elég nehezen nyertem Beginner AI ellen, de mikor megtudtam mi az a last hit, akkor viszont már PVP-ben is jöttek a sikerélmények.. Oh, Ashe Mid.
[ Szerkesztve ]
Be Victorious!
-
whitezo88
nagyúr
válasz Mottie #42757 üzenetére
nehéz segíteni azokat akik nem reagálnak semmire, hiába mondtam h üres a bot, vagy ne szúrják fel magukat a toronyra aztán meg kiafkolnak. Lv8on meg nemigen 10 perces a játék főleg mikor 1v2 voltam lanen topon. Ugye itt a mastery meg rúna nemigen játszik még.
[ Szerkesztve ]
-
Jazz
veterán
válasz whitezo88 #42756 üzenetére
Valódi 1vs5-nél (egyedül vagy 5 intermediate ai ellen) is simán lelehet hozni a meccset. Legutoljára így teszteltem build variációkat. 80:0.
Ha meg normálisan játszol, mindennek a lényege a farm. Folyamatosan lane-en tudsz-e maradni, az ellent visszatudod-e üldözni. Nem kell feltétlen megölni. Egyszer-kétszer vissza fut, az neki xp kiesés, gold kiesés....már meg is van az előnyöd. El vagy "feedelődve" hozzá képest. És ha még a farmod is közel perfect [link], már carry-zheted is a gamet. Egyik kill a másik után, amivel egyre nagyobb előnyre teszel szert.
free your mind
-
Mottie
őstag
válasz whitezo88 #42758 üzenetére
Túl magas szinten kezded a tanítást. Ha nem tudják mi az a last hit, akkor azt sem tudják majd mi az, hogy üres a bot, vagy hogy mit kezdjenek vele.
A gyors befejezéshez meg kell egy teleport aztán lvl 1-2-n megölöd 1v2-ben a laneden levő két champet port back, tp vissza onnan pedig ha jönnek megölöd őket egyébként pedig betolod a lanet.
Jaj lehet tp még nincs azon a szinten (nem emlékszem), akkor anélkül ugyanez (közben persze lasthit gyakorlást kihasználni)
[ Szerkesztve ]
Be Victorious!
-
micafighter
nagyúr
válasz whitezo88 #42758 üzenetére
Szerintem lvl8as summonerrel gondolta, mert Beginner AI ellen csak lvl30 alatt van értelme, sőt lvl10 után kb már napi wint se adja be a Beginner AI. Én a hatékonyság kedvéért a mai napig Inter botok ellen játszom a napi winem. Visszatérve a 10 perces játékra a Beginner botokat szerintem el lehet verni a megfelelő hössel, az Inter-t azt kb 20 perc alatt szoktam nyerni mert azok azért egy fokkal értelmesebben játszanak meg azért a skillshot scriptjük egész jó, de ha ráfekszek és külön stratégiát csinálok és mindig azt játszom akkor szerintem 15 perc alatt meg lehet oldani soloban, de nem szoktam ennyire ráfeszülni egy AI game-re. Darius pl kifejezetten jó 1v2-ben is lanen (botok ellen).
[ Szerkesztve ]
-
hugi0
őstag
A leggyorsabb coop vs ai beginer botok ellen.
3v3 - 3:37 (a regi 2 tornyos)
5v5 - 7:56
tutorial - 7:55z0ley felvettelek friendsbe (TeNyered) megmutatom, hogy kell a minionok kierkezese elot dublekillel kezdeni.
Haza TP-zel elkoltod a 700 goldot, es 1v5 ben jatszhatsz.
Sose foglalkoz azzal masok mit csinalnak, tanulj folyamatosan es elvezd amit csinalsz.
- ha azzal foglalkozol, hogy mas mit csinal, akkor mindig miattuk fogsz kikapni.[ Szerkesztve ]
"Az arnyekom gyorsabb a noverem fenyenel."
-
hugi0
őstag
... es kezdodik az NA LCS
-
Kanczy
Topikgazda
Froggen vs Alex nem az igazi azért
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
hugi0
őstag
válasz Kanczy #42764 üzenetére
Megint egy AP champ volt REN-nel, az is tankositott.
Tegnap ugyan ezen bukot H2K, nem volt AP juk.A "soklövészes" jatek miatt igen elonyos ez a Malphite.
Valoszinuleg ramus is elob-utob be fog kerulni.
- taunt es ulti sebzi a tornyot.
- hatranya nincs escape-je"Az arnyekom gyorsabb a noverem fenyenel."
-
törölt tag
Az UOL 10 meccs alatt 7-et nyert tavaly 18 meccs alatt nyertek 9-et mind a summer mind a spring splitben.Azt hiszem ez mindent elárul Pedig sokan azt mondták ,hogy a kiesés ellen fognak küzdeni
[ Szerkesztve ]
-
-
-=Vacsek=-
senior tag
ezt jihnt h képzelték? aramon elértem a 860ad-t végülis balanced lett ezis
-
Beni97
őstag
válasz Mottie #42768 üzenetére
Szerintem rosszabb az az eset, mikor ki afkol az aki feedel. Mert ha bent marad akkor legalább van egy mozgó ward, és tf-ben elnyomnak rá pár spellt ami jó jöhet.
Meghát az enemy full papír volt ellened, egy lb 4 itemmel már egy W-ulti kombóval ászolhat egy olyan teamet.
-
Beni97
őstag
Az ilyenek mit érezhetnek:
Lb-vel miden voltam egy Galio ellen. Topon egy malphite volt velünk egy heimer ellen. Én mentem le bot-ra segíteni, közben nem láttam és eltünt midről a Galio és persze topra ment ahol meg halt a malphite. Aztán jött az, hogy noob lb, report lb hasonló. Írtam neki, hogy "sorry", de ő ezt leszarta. Én tudom, hogy hibáztam, de aztán jött az, hogy menjek afkolni, nincs semmi sebzésem(amivel nem értek egyet mert egy Q és Ulti kombóval SZINTE megöltem mindenkit, kivétel a Galiot). Aztán tovább fejlődött arra, hogy már az enemyt is szidta, hogy nincs semmi sebzésük. És közben nagyon boldog lehetett mert sok volt az "XD". Nem mutoltam, mert valahogy inkább vicces volt, ahogy azt se tudja miről beszél.
De nyertük és reportoltam is. Sajna a "fekete" listámra nem tudtam rárakni. Lehet bugos volt valami.Röhej az ilyen.
-
hugi0
őstag
-
TBT
addikt
Champion and Skin Sale 2/16 - 2/19
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
Ryder1
senior tag
Ha csak egy meccset néztek meg a hétvégi LCS-ből, akkor EZ legyen az. Kegyetlen volt.
-
kenwood
veterán
válasz Ryder1 #42778 üzenetére
durva meccs volt,de azt meg mindig nem tudom,hogy ez a meta tenyleg ilyen,hogy egyetlen braumon kivul mindenki papir? vagy az imt annyival erosebb mindenkinel,hogy a teemo jungle is beleferne naluk ? Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
Beni97
őstag
Na megvan az rola amit én utálok. Mégpedig a jungle. Tavaly tök jól ment, szinte csak azt játszottam. Most meg.... Itt komolyan olyan ideges tudok lenni. Tavaly, ha pl. Lee-t játszottam, bárkit levertem 1v1-be, most meg. Az ilyen rohadt hibrid mocskoktól meg komolyan agyhugyérgörcsöt kapok. 1v3-be bárkit szétver és még fél hp-n jön ki. Tornyot is úgy ver, mint senki más. 6 jungle meccsből 1-et nyertem eddig. Azt is egy kindred-el.
-
Beni97
őstag
válasz RangerFox #42785 üzenetére
Jó tudom, senkit nem érdekel, csak ki kell önteni a bánatom. Anyukám nem értene ezt meg.
Ilyenkor bánom, hogy nem tudok, se yi-vel, se xin-el, se jax el játszani. Próbáltam régebben de nem fekszik egyik se.
Amúgy miért jó a kindred jungle? És hogy érdemes használni? Azt vágom, hogy ne ad-ra építsem, hanem tankosabb ad-ra.
És tudok benne játszani, csak ahhoz miden vagy topon kell lennem.
[ Szerkesztve ]
-
kenwood
veterán
válasz Mottie #42791 üzenetére
Nem bonyolult az elso 3 spell,de az ultija az egyik legtrukkosebb az egesz jatekban.
mindenesetre a buff elott is teljesen jo volt.[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
micafighter
nagyúr
válasz Beni97 #42786 üzenetére
Mindegyiknek van gyengéje. Yinek meg xinnek a cc mellett a blind meg a dodge, jaxnek meg a képességekből sebző hősök. Early gameben kell megfogni őket, nem szabad hagyni hogy stackeljék a devourert, és később nem sokat fognak érni. Yi ellen általába jaxet hozok a dodge miatt, jax ellen meg elise-t mert egy stun alatt megölöm, az ő stunját meg röhögve dodgeolom. Elise és jax amúgy most a mainem erdőben.
-
batai15
félisten
szevasztok! ki volt az a nagy tudású aki engedte hogy a játék mindenkit meg szivasson? Benne vagyok a csapat építőbe , kilép az eggyik player erre énis várjak 5 percet miatta....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest