- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Fujifilm X
- Home server / házi szerver építése
- TCL LCD és LED TV-k
- Az évtized második felében jöhetnek az üvegszubsztrátumok
- SSD kibeszélő
-
PROHARDVER!
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lokids
addikt
válasz Mister_X #29183 üzenetére
Nasusnak: Trinity vagy Iceborn. (triniti sebzés + mozgás, iceborn védelem + lassítás). Lényeg itt a sheen.
Cipőnek az ellenféltől függően ninja, merc, vagy swiftness. (mercet ajánlom, mert máshonnan nem nagyon van tenacity).
Spirit Visage bár már csak 10% cd, de még mindig szinte kötelező elem Nasuson. És persze egy raduin/frozen heart is kell. A Maradék 2 slot az ami mehetne sebzésre, de mivel Nasusnak ilyenkor már úgyis 4-500+ Q-ja van, így mehet még több a tankos cuccokra. Pl: banshee és/vagy 1000 hp-s cucc, nem jut eszembe a neve. (sebzésnek pedig valami life steal)
Ha nincs ekkora Q-d, akkor meg végképp ne akarj sebzésre menni, mert már amúgy is hátrányba vagy. A lényeg az ultid, ami % hp-t sebez, még cuccok nélkül is, és persze a Q-d. Az meg a stackből sebez úgyis nagyot. 500Q-nál az adc fél hp-ját veszed le azonos szinten full tankba építve. Én ad cuccot csak akkor szoktam venni, hogyha valami nagyon állat úgy elfeedel, hogy szabadon kószálhatok a mapon. De Nasust általában nem szokták elején feedelni.
Persze amit leírtam most az egy minden helyzetben alkalmazható safe build. Gyk mindíg működik. De ha a team azt kívánja lehet persze mást is építeni, ha az hatékonyabb.
De Nasus azért late game monster, mert ha megvan a stack és full tankba van építve, akkor is lever bárkit. Vagy akár 2v1-ezni is tud.[ Szerkesztve ]
If you chase two rabbits you will lose them both.
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest