- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- Androidos fejegységek
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Projektor topic
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
sasa311
veterán
válasz Cyberbeni #2850 üzenetére
Az lehet, de normalban sokkal nagyobb a retard faktor AD sorakával jungle tesztelőkkel, random leaverekkel meg úgy általában olyanokkal, akik szarnak bele (nem is értem amúgy, a normal game azon kívül, hogy nincs Epeen növeli ELO és gyorsabban indul, mint egy ranked ugyan olyan game... Mégis hányszor olvasom, hogy " i dont care its only normal"... Sose fogom megérteni az ilyen minek ül le egyáltlaán játszani)
Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
-
scream
veterán
A csak sima normal blind pick-es l/w statomat hol tudom/lehet megnézni ? (ha egyáltalán lehet)
-
kexksz
addikt
Új champion; Support, új fajta CCvel. Remélem nem olyan "remek" lesz mint Karma, meg azt is, hogy full support lesz, nem ilyen Lux meg Morgana...
-
GabN73
addikt
Nekem ez jut róla eszembe
Lulu(lu) -
forguet
senior tag
Visszatérve az ELO hell témára, vissza lehet jönni, de állati nehéz.
Mindenki másra esküszik, nekem a season 1-ben az jött be, hogy supportáltam (ui mindig minden noob carry akar lenni), így legalább a team setup rendben lett.
1000-ről 1350-re mentem fel pár hét alatt, meg Soraka 70% win ratio.
Igaz, akkoriban még nem voltak nerfelve a supportok heal skilljei.Season 2-ben is sikerült lemennem 1100-ra, most már kapaszkodok vissza (1280), de q nehéz.
Vannak 1800as haverjaim, néha együtt játszunk 1500-1600-asok ellen, és amúgy nincs semmi különbség, annyi, hogy ott már nem kell vitatkozni a setupon, le lehet osztani a role-okat okosba. Meg hogy nincsenek afkerek/quitterek.
Mundo will go where he pleases! SZLÖRTY.
-
kexksz
addikt
-
ChromeX
addikt
Riven sealnek flat armor vagy flat dmg melyik jobb?
-
GabN73
addikt
Végre, normális teamet kaptam...
-
n a x v i L
aktív tag
válasz sasa311 #2867 üzenetére
Szerintem nem kijavitani akarta , egyszerűen csak nem látta , hogy irtak előtte és ő is válaszolt . (Egyébként mindkettő helyesen van irva , ugyan azt jelenti , csak hát a játékban armorként szerepel)
[ Szerkesztve ]
Ha úgy érzed, hogy mindent jól csinálsz és mégis úgy érzed, hogy áldozat vagy, akkor valamelyiket rosszul érzed.
-
kexksz
addikt
válasz n a x v i L #2869 üzenetére
Így van.
Amerikai angol kihagyja az u betűt amúgy, ebből van a különbség (pl armor - armour, color - colour)
-
aNorganiK_
tag
AP Maokai powns.....
--- too weird to live too rare to die ---
-
GabN73
addikt
válasz aNorganiK_ #2871 üzenetére
Szerintem offtank-tankként jobban funkcionál
-
n a x v i L
aktív tag
Egyébként mért van az , hogy mindig utolsó helyre dob be a rendszer normalban (draft pick) ?
Rankeden általában második esetleg a harmadik vagyok , de normalban mindig az utolsó és már unom , hogy mindig supportnak kell lennem . Néha szerencsém van és valaki higher-pickben elvállalja ezt a szerepet. Egyáltalán mi alapján dönti el a rendszer , hogy ki legyen az első illetve az utolsó ?Ha úgy érzed, hogy mindent jól csinálsz és mégis úgy érzed, hogy áldozat vagy, akkor valamelyiket rosszul érzed.
-
sasa311
veterán
válasz n a x v i L #2875 üzenetére
Rankedbe ELO alapján.
Normalba passz, valami rejtett ELO rendszer ott is van, csak nem publikus.
-
sasa311
veterán
Snare
AOE slow
knockback
legkomolyabb support ulti a játékban
ingyen sebző és szaladgáló wardok
tanky as shit
jó jungle és super erős gank potenciálMaokai lategame is nagyon jó csak nem agyhalott csapat kell. Az ultijában teamfightolni pedig instant win.
[ Szerkesztve ]
-
ChromeX
addikt
Kösz a válaszokat. ma kipobáltama fiorát és nemrosz nemtudtam hogy az ultin ennyi cd van viszont érdekes az elején opnek tünt amikor kijött de mostmár egyáltalán nem látom igy nemtudom nerfeltek e rajta, viszont nem rossz de nem szerettem belé
másik hogy nocturneal nem megy a játék igazán aa baj azzal van hogy nemtudok életben maradni, tehát vagy killelek és meghalok vagy nem killelek és élek. teamfightban folyton focus tárgya vagyok és olyan hamar öszecsuklik. másik meg azt vettem észre hogy hihetlenül balfsz fuggő mer ha a teamben a tank nem képes elinditani a fightot akkor hiába ultizok be meghalok mondjuk ez kb mindennel igy van. de valakinek esetleg valami ötlete vagy javaslata hogyan kéne játszanom ?
-
kexksz
addikt
válasz n a x v i L #2875 üzenetére
Normalban a premade-eket dobja előre, ergo van elötted 2db 2es premade, vagy egy 4es, esetleg egy 3-as + 1 solo
@sasa311: Akkor úgy mondom, hogy a championök fele sokkal jobb pick.
-
GabN73
addikt
Háhá, már 4. alakalommal lép le valaki a pickelésnél (hál'istennek az enemytől)
Na erre kapok egy instant AD carry lockos teamet
[ Szerkesztve ]
-
sasa311
veterán
Mennyiről indul a ranked soloQ rating?
Játszottam 5 meccset, nyertem 4-et és 1350 a ratingem
-
GabN73
addikt
Hát, nem hiszem el 2-2 win, ebből 1 ranked. Majd a jövőhéten 10-10 vesztés lesz
Ryze elég jónak tűnik, régen low levelen játszottam vele utoljára. Buffolták?
-
n a x v i L
aktív tag
Ki gondolta volna , hogy még rankeden is hiába mondom skines Ryzenak , hogy vegyen manát ..
[ Szerkesztve ]
Ha úgy érzed, hogy mindent jól csinálsz és mégis úgy érzed, hogy áldozat vagy, akkor valamelyiket rosszul érzed.
-
ko9
addikt
válasz n a x v i L #2890 üzenetére
Engem meg azért basztak le a múltkor, hogy nem vettem AP-t... Mondom jó, nem sűlyedek le a szintedre...
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
sasa311
veterán
Azt hiszem mára abba kell hagyni a rankedozást
A tegnapi / tegnapelőtti beszélgetéseken felbuzdulva mondom elkezdek rankedezni szigorúan SOLOQ-ba. Hát később biztos máshogy lesz, de most olyan embereket kapok, amikről még álmodni sem mertem volna a normal gamebe Olyan szinten fogalmatlanok, hogy az valami bődület És a legszebb az egészben: 3 meccsen át ELLENEM VOLTAK! Elélveztem a gyönyörtől és abba is hagyom máraAzért ott vannak a fiúk a szeren, morde miden 54CS és sír a végén allchatbe, hogy ő FULL TANK akart lenni és nem érti miért küldték középre!
Support kayle ex / ign dorans first itemmel!
A Talon meg lvl 3 volt mikor a WW lvl 6Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
-
n a x v i L
aktív tag
válasz sasa311 #2892 üzenetére
Én ezeket mindig megkapom magam mellé , legalábbis többnyire .
Egyébként azt nagyon utálom , ha elküldenek ad carrynek , de olyan supportot kapok magam mellé , hogy a fejem verem a falba ( ) . pl előbb is 2-7et toltam Ezreallal csak mert Soraka nem healelt csak tizpercenként egyszer .[ Szerkesztve ]
-
Hopeful
csendes tag
Nem értem ezt.Csak 20 vagyok,de rankedet nyomtál akkor miért vagy unranked?
-
-
aNorganiK_
tag
fa**kivan már ezzel a sok noob Fiorával... úgy támad mintha ő lenne a terminátor... és 5-10 perc után 0-5-0-ba van.. de ugye én vagyok a low mert nem segítek neki....
--- too weird to live too rare to die ---
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- LG 27MR400 Monitor
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- SAIJI notebook laptop asztal 60x45 cm könyvtartóval,tablettartóval,dobozzal,összecsukható, állítható
- Hubsan Zino 2 drón egyben vagy alkatrészenként eladó
- Gigabyte HD7770 GV-R777OC-1GD (rev. 2.0) videokártya
- DarkFlash BLADE-X /Dark Blade X/ nyitott számítógépház
- Samsung Galaxy Watch 6 classic 47mm, csere HUAWEI WATCH gt3 pro vagy Huawei WATCH gt4-re!!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest