Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Traxx

    őstag

    válasz #65675776 #7328 üzenetére

    Nos, megcsináltam, amit írtál, az újratelepítés előtt egy CCleanert is ráengedtem a rendszerre, így jó a dolog, megtalálta a Mindig tv-s csatornákat is. Viszont a kép és a hang is nagyon akadozik és szaggat, a kép néha szét is esik. Ez mitől lehet? Tetőantennával fogom az adást, ami ugyan nem mai darab, viszont a húgom tévéjén akadásmentes volt minden...igaz az nem ilyen tunerkártya volt...Ennek lehet köze hozzá esetleg?

    Ja meg úgy vettem észre, hogy nem nagyon szereti, ha közben java alapú chat is megy a gépen, de ez a régi Terratec-emnél is így volt, hogy alkalomadtán nem indult el a Terratec Home Cinema, ha ment a chat, bár ezt ebből az esetből kiindulva inkább a java saraként rónám fel...

    Egyébként mind a szoftver, mind a driver a Leadtek oldalán fellelhető legfrissebb...ha minden igaz, akkor a 7.5.2.4 driververzióhoz van szerencsém.

    "Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)

Új hozzászólás Aktív témák

  • garga01

    senior tag

    Sziasztok!
    Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
    Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
    Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
    Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.

    Az áram alatt lévő alkatrész ugyan úgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt..... csak más a fogása!