Aktív témák
-
nightshadow
veterán
Papíron egy kategória a két tévé. A probléma az, hogy a D5000-el kapcsolatban még nincsenek tapasztalatok, se tesztek. Bár nem írtad, hogy mekkora méretben gondolkozol, a 40D5000 az most kb. 200k. Ha a korábbi évek tapasztalatait nézzük, ennek az ára év végére szerintem 150k alatt lesz, tehát nem igazán érdemes most még megvenni.
-
nightshadow
veterán
Magyarán tavalyi modellt érdemesebb lenne nézni ?
Szerintem mindenképp. Jelenleg az új modellek megvétele a lehető legrosszabb választás, hogy ha az ár/érték arányt nézzük. Pl. a Samsung C650 a tavalyi év egyik legjobb tévéje. Ennek az induló ára 40”-es méretben 270k volt, most meg lehet venni 145k-ért: [link]
(Ráadásul ez CCFL-es, nem edge-LED-es, így kisebb az esély a felhősödésre. Egyedül játékra nem ajánlott a magas input lag miatt.) -
nightshadow
veterán
Az edge-LED-nél a LED-ek a képernyő szélein helyezkednek el, de nem mindegy szerintem, hogy mekkora területet kell bevilágítani. Érdemes átnézni a Samsung LCD topikba, ott emlékszem valakire, aki 3 db C6000-est vitt vissza a clouding miatt. Egyébként, ha kifutnak a tavalyi modellek, és valaki nem belépőszintű tévét keress, akkor kénytelen lesz megvenni az edge-Led-set. Alternatívaként már csak a plazma maradt.
-
nightshadow
veterán
Elég cink, amikor úgy kapcsolod be a tv-t, hogy ott virít a blue-hustler logót(tehát még véletlenül se vakarod le magadrol ha esetleg faterod bekapcsolja a tv-d, hogy mit néztél azt megelőzően.)
Már csak azt nemtudom lcd vagy edge-led és hogy melyik...
Szerintem a hagyományos CCFL-es LCD-ét érdemes venni a tavalyiak közül. A Samsung C650 és a Sony EX500 volt a két legsikeresebb típus tavaly itt a fórumon. Ha a Samsung esetén esetleg zavar a tükröződő képernyő, akkor ott van a C630 matt képernyővel, és mínusz internet@tv-vel. Szerintem e kettőnél az általad megadott pénz keretben (150k+-25k) nincs jobb tévé.
[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
Nem szoktam számítógépet tévéhez csatlakoztatni, a Plazma TV topikban olvastam, hogy a Samsung C7000 lagja 15 ms, amit kevés LCD tud. Rengetegen játszanak plazmán, éppen e tulajdonsága miatt.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
Aktív témák
Hirdetés
LCD TV topic összevonásra került a LED TV topiccal.
Fáradjatok át a másik topicba a kérdésekkel!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Automobilista 2
- Home server / házi szerver építése
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ASUS routerek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Hardcore café
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Prohardver app (nem hivatalos)
- További aktív témák...
Állásajánlatok