Hirdetés

Aktív témák

  • Mentolka

    senior tag

    válasz cigam #11753 üzenetére

    elistvan, cigam: a betekintési szög a technológiából fakad (ha jól tudom), és nem a gyártótól, vagy az árkategóriától függ. Igaz? Tehát, ha egyszeri emberként megtetszettek a lapostévék, akkor ígyisúgyis veszek egyet, de akkor tudomásul kell vennem, hogy szemből a legjobb nézni.

    cigam: engem hirtelen az húzott fel, hogy a hsz-od olyan volt, mintha egy -akár- ProHardveres tesztet olvastam volna; azaz jól letesztelik a csúcs és aközeli -készülékeket, amikből aztán eladnak évente kettőt... Nem gondolnak a tömegekre, akik a Tescoban vesznek TV-t. (jó, a PH mintha már kezdené ezt belátni)

    A noname márkákról csak annyit, hogy a Sony is elkezdte valahol valamikor, ugyebár? (manapság pl. a Huawei - amiről eddig nem nagyon hallottam - kezd betörni a "nagyok" közé)
    Amúgy, abszolút laikusként kérdem: a lapostévék egyik fő alkatrészét (a panelt) ugyanonnan szedi a Sony is meg a Hanns is, nem? Akkora különbség nem lehet a két gyártó belépő szintű modelljei közt. (mondom ezt én aki több, mint tízéves képcsövest néz)

    Egyébként, hadd kérdezzem meg: ez az USB-re felvétel tényleg ritkaság?

Aktív témák