Hirdetés

Aktív témák

  • Fidel76

    tag

    Látom téma volt az időkapcsoló. Nem tudom mennyire reklám, de pld Baumaxba a mechanikus időkapcsoló(olyan amilyet guriga írt 395ft(3500W,beltéri)), digitális heti időkapcsoló 1990ft.(nov. 7-én meg valami -10% akció is lesz, ha valakinek a 395 is sok):) Amugy a mechanikus kb mindenhol kapható max 600ftért tesco,auchanba is ha jól emlékszem. Szóval nem nagyon érdemes érte utazgatni messzire.
    Én a mechanikus időkapcsolot 1 kivetítős óránál használom, estétől reggelig a falra vetíti az időt. Igazából 2x kell hozzányulni a telepítés után, amikor az óraállítgatások vannak.
    Van ilyen távirányítós dugajom is ami csak 1000Wt bír és ezt a modem/router+ az stb-nél használom, ugyanis ez a 2 nálam majdnem 50Wot fogyaszt(stb standby-ba olyan szépen zabálja a dolgokat, hogy csak néztem, még fűteni is lehet vele):)
    Viszont ennél a távirányítos dugajnál vigyázni kell, mert pl 1 vasaló szépen hűvösre teszi(mint nálam a bnőm). Ráadásul a kis ferdeszeműek, olyan csavarokkal fogatták össze, hogy javítani sem lehet.
    Írták, hogy ha nincs nagy fogyazstás akkor tényleg feleslegesek ezek, mivel ezek is fogyasztók.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák