Hirdetés

Aktív témák

  • Malachi

    addikt

    válasz Scoobyka #26203 üzenetére

    No offense, de azért ne viccelődjünk már.

    100 vevőből 10-nek jut eszébe, hogy vásárlás előtt tájékozódjon, abból a 10-ből meg 5 eljut erre a fórumra. Ahogyan én is. Kérdeztem, kaptam hasznos tanácsokat, szuper és hálás is vagyok érte.

    Azóta is olvasom a hsz-eket, és lejött, hogy a rendszeresen kommentelők FANATIKUSOK (jó értelemben véve) és ezzel szintén nincs baj, de hidd el, hogy irtó kevés embernek fontos az a iszonyatos mennyiségű SZUBJEKTÍV és profi szemmel nézve talán égbekiáltó, de átlagos embernek marhára mindegy apróság, amin itt vérre menő viták folynak. Bejön egy szerencsétlen, hogy látott egy TV-t, neki tetszik, de mégis, hátha van valamilyen KOMOLY hibája, megkérdezi. Erre olyan vallásháború közepébe csöppen, ahol azon folyik a hirig, hogy a 24p kell-e, vagy nem. Azt se tudja, mi az. Bizonytalan lesz, elkedvetlenedik, aztán vagy nem vesz, vagy igen, de drágábbat, amire nincs is szüksége, mert kell neki egy tv és kész, és senki ne mondja, hogy a jelenleg forgalomban lévő cuccok 4/5-e nem felel meg tökéletesen és nem vált ki egy 5-10 éves CRT-t. Na és ki az a hülye, aki újonnan nem LCD-t venne?

    Megvan a "High Fidelity" c. film? John Cusack, Jack Black, stb... Itt kb. olyan a hangulat, mint abban a lemezboltban. Bemegy az egyszeri vevő, hogy valami jó zenét szeretne, a vájtfülű zenebuzik meg éppen csak nem nyírják ki. :D

    Én azt mondom a fórum remek, kell, hasznos, de annak, aki csak úgy ide téved azt javaslom, ne bizonytalanodjon el, ha rosszat olvas a kiválasztottról. Menjen el, nézze meg, ha tetszik vegye meg és nézze. Tök jó lesz. Ha vacak, az úgyis kiderül innen-onnan. A többi apróság nem fontos.

    Én se parázok már, veszek egy KDL-32V4500-at és csókolom. :D

Aktív témák