Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • Digitalis

    senior tag

    válasz bigdigit #16611 üzenetére

    Ugyanolyan feszültség függő színes ledek vannak a 7 szériában is, de a 9-es szériában nem csak két oldalt, hanem alul felül is. A 7603H-ban sok beállítást, több fokozatot kapott az emby. Pl. én a menüből dinamikusra állítom az állapotát, színeltérés szintjét maximumra, sztereó felosztást szintén, fényerőt csak 40%-ra , balanszot hagyom 0-án, alapszínt naturálon, és így gyönyörű képtartalomhoz igazított színkavalkád embyhatást kapok. A 9-es széria "csak" abban "jobb" ( de szerintem ez már az a bizonyos ló túlsó oldala és tán kissé giccses már nekem ) hogy alul felül is kapott egy ledsort és némelyiken a keret is átlátszó és az is világít... Ízlések és pofonok...
    Megjegyzem, az általam beállított értékekkel szinte körbe fonja hátul a falat az ambilight és talán az ambilight sztereó hatása a két oldalas rendszerrel még jobban is érvényesül.
    Mostani FW-vel a PixelPlus3HD bekapcsolva nagyot dob a képen. 100Hz abszolute nem hiányzik, a naturalmotion HD és a Pixelp3HD tökéletesen teszi a dolgát a leggyorsabb mozgásoknál is.

    [ Szerkesztve ]

    Akahito gonosz mestere ismét figyelmeztetőn felemelte ujját, nem csak az a fontos, hogy mi mindent érint meg a fény és miként teszi, ordította, hanem talán még ennél is fontosabb, hogy mi minden van még a világon, ami nem fért rá a képre, habár ugyanabban a fényben áll.

Aktív témák